"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 187
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
аптекарят инсценираше самоубийство при собствената си смърт, не за Рекс. Wink

Точно така!  Peace
За жалост знам повече отколкото искам да калия и сърдечната дейност, та за това го помня детайла. Добре го бяха замислили де, интрига имаше, нали това е целта.  Wink

# 451
А аптекаря искаше да инсценира, че се самоубива, за да привлече отново Бри ли?  Не помня каква му беше причината.

# 452
Да, да й покаже, че ако не е с нея, по-добре да умре.

# 453
Здравейте ,аз съм нова в тази тема - това ми е любимия сериал . И аз мисля ,че Сам не е син на Рекс ,затова стискам палци на Андрю да го разобличи и освен това не е вярно ,че мъжете в сериала са безлични загубеняци - вижтв как Карлос "отряза "Линет,когато разбра за бременноста или пък как Том накара Линет да ходят на семейна терапия  .Относно гей- сюжета :  с мъжката двойка искренно се забавлявам,но това с Катрин ми идва в повече -да си ходят в Париж !   Laughing

# 454
Супер! Излезе серията и бързо има и субтитри.
Някой може ли да ми каже откъде да си тегля субтитрите на английски, понеже така малко уча езика зяпайки, четейки и слушайки акцента.

Аз използвам този сайт http://www.tvsubtitles.net/  Peace.

Благодаря ти много! Simple Smile  Peace

# 455
  • До морето
аз пък малко се шашнах колко бързо Патрик ги намери Shocked бабата му каза "Феър вю" и той веднага цъфна до къщата на Анджи, как стана тоя номер?

Еми то колко да е улица.. Ще попита една-две бабки /клюкарки/ и те ще му кажат къде живее Анджи.. Wink

Феър Вю се казва цялото предградие, което като се има предвид мащабите в САЩ, предполагам е доста голямо, а не улицата.Улицата, на която живеят мацките, се казва Уистерия Лейн Wink

пп.Днеска няма ли серия  newsm78

# 456
  • Пловдив
Не,мисля че другата серия излиза на 18.04.Ужасно много време... Crossing Arms

# 457
  • До морето
EEEEEEEE прекаляват вечееееееее #Cussing out

# 458
Не,мисля че другата серия излиза на 18.04.Ужасно много време... Crossing Arms

тъкмо проверявах замунда за нова серия!!!

Стига бееее  #Cussing out
Много е това, един месец  #2gunfire
лелел... целия сезон го дават половин година, ужас... Толкова много прекъсвания имаше за по 2-3 седмици, ако в тях имаше серии, вече сезонът щеше да е свършил.
Иначе последната серия беше МНООООООООГО свежа и от много време не се бях смял така на филма Wink  Peace

# 459
Извинявам се, но имахте ли проблеми със субтитрите на 17 еп? Вече 3-та седмица (май) не мога да го гледам.

# 460
Феър Вю се казва цялото предградие, което като се има предвид мащабите в САЩ, предполагам е доста голямо, а не улицата.Улицата, на която живеят мацките, се казва Уистерия Лейн Wink

пп.Днеска няма ли серия  newsm78
Вярно, че Уистерия Лейн беше улицата  Rolling Eyes Според мен не е чак толкова трудно да се открие. Стига да искаш да намериш някого, начини много Mr. Green  Peace А и все пак е филм  Simple Smile

# 461
Момичета,вчера изгледахзавита в леглото с ена топла супичка-15,16,17 и 18  Laughing Маратон голям  Grinning Днес е ред на Бети  Mr. Green

# 462
Момичета,вчера изгледахзавита в леглото с ена топла супичка-15,16,17 и 18  Laughing

4 епизода...на бас, че топлата супа е станала на студен таратор  Laughing

И мен ме дразни дългото чакане! Прекаляват вече!  Crossing Arms Да ви питам..отварят ли ви се спойлерите от 1ва страница? На мен ми дава грешка. Някой знае ли къде другаде мога да видя спойлери?  newsm78

# 463
Вики,близко си до отговора. Laughing

# 464
Вики, не се отварят. Май са го спрели сайта, а ми беше любим.
http://www.spoilersguide.com/desperate-housewives/

Общи условия

Активация на акаунт