"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 188
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Този епизод след малко ще го изгледам, но от предишният си спомням, че Сам каза на Бри, че е син на Рекс, а колко е вярно е друг въпрос.. Ама все пак имаше снимка на него, Рекс и майка му.. #Crazy

# 421
Не съм филмов критик и не мога да се изкажа какво са забравили сценаристите. Когато гледам този филм имам моите 60 мин пред ТВ екран.
Харесвам филма и затова следя и темата. Критиките в темата по тази част ми идват в повече  Rolling Eyes

Та, повече ме интересува как Сюзън обясни на МДж, какво означава победител? Как детето разбра?
Дали Габи ще върне жеста на Сюзън и как?
Доколкото вече "познавам" характера на Линет, какво ще измисли (сигурна съм, че ще го направи), за да "отвори" очите на сина си?

Забелязах прекрасния букет от жълти рози на масата на Бри, красиво подредени градини пред къщите и ми създава хубаво настроение (да не споменавам невероятното излъчване на Габи) за неделя вечер.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 18:41 от Niki1

# 422
И мен малко ме дразни Бри.Малко в повече ми идва тази всеотдайност, синът сякаш не е на Рекс, ами неин.Ама сега Андрю и Орсън ще оправят нещата.Само да кажа, че не искам Катрин да се маха, аз поне не видях никой да я съди.Бая го претупаха това, никакви реакции на дадоха след разговора на партито Crossing Arms
Този Сам има задни мисли. Как стоеше и подслушваше. А Бри веднага се върза на изисканите му маниери.

# 423
  • София

Карл - жена му го напуснала, и беше оставила изцяло на неговите грижи малкият им син. Това стана ясно във времето в което, той записа сина си в у-щето на Сюзън и имаше афера с Бри.

Мъчно ми е за Андрю, колкото и да се старае, все му се изплъзва одобрението на Бри, а той наистина има нужда от него. Орсън добре познава и двамата, и мисля, че постъпи правилно, като го подтикна да разрови около "новия брат". Чудя се, защо обаче Бри не е съобщила на майката на Рекс, вярно, че не я харесва, но все пак мисля, че е редно.

Рускинчето Ирина - искам да я удуша. Престън е ужасно нелеп с тоя мустак, но пък с новата работа тамън ще му подхожда.

Харесвам Катрин, дано открие това, което търси ....

Габи и Сюзън - хареса ми как показаха ситуацията.

Клюкарката, която "съобщи" на Патрик, за сина му, си получи заслуженото.

.....Много време има до другата серия ... 18 Април ....

# 424
  • София
аз също мисля, че Сам лъже, че е син на Рекс... или е, но ще излезе пък друга тайна около него. и целта му е Бри - или да й напакости, или й завижда за фирмата и да се опита да й я отнеме. обаче как си приличат, по маниери, начин на изказване.
и Бри сега с такава тъга си спомня за Рекс, пък те не се обичаха особено, някак пресилено ми изглежда.

# 425

#Shocked  ooooh!
(самоубиващо се човече)

# 426
Мен пък Катрин и стриптизьорката ме дразнят, нещо не ми пасва тази нишка и ми се струва прекалено голям обрата в образа на Катрин.
Рускинчето дойде много добре да освежи вече изтърканите сюжети около Линет. На Престън мустака е върха, а репликата на Линет "Ето защо, Портър, не трябва да си пускаш мустаци" направо изби рибата  Joy
Габи и Сюзън също се поизтъркаха, но са забавни.

Мъжете в сериала нещо се позагубиха, всички са някакви безволеви пухльовци напоследък...

# 427
Супер! Излезе серията и бързо има и субтитри.
Някой може ли да ми каже откъде да си тегля субтитрите на английски, понеже така малко уча езика зяпайки, четейки и слушайки акцента.

# 428
  • София
Супер! Излезе серията и бързо има и субтитри.
Някой може ли да ми каже откъде да си тегля субтитрите на английски, понеже така малко уча езика зяпайки, четейки и слушайки акцента.

Аз използвам този сайт http://www.tvsubtitles.net/  Peace.

# 429
Мен пък Катрин и стриптизьорката ме дразнят, нещо не ми пасва тази нишка и ми се струва прекалено голям обрата в образа на Катрин.
И мен! Crossing Arms Много голяма концентрация на гейове в малко пространство се получи. Ще превземат сериала. Да заминават за Париж и да не ни занимават повече с тези двете.
Сам ми е противен с тези тънки присвити устнички! Sick

# 430
  • Добрич

Да, наистина е много Tired

# 431
От този Сам тръпки ме побиват направо, неприятен ми е. Ама колко са доверчиви само - каза, че е син, и айде! И не знам защо, ама ми напомня на онзи шантавия аптекар Thinking, забравих му името, който беше влюбен в Бри.

# 432
Джордж беше аптекарят Wink Изгледах я и аз най-сетне.. Браво на Сюзън и после на Габи за думите и към Ем Джей Heart Eyes И аз искам Робин и Катрин да се махат, просто не са ми интересни.. А това рускинче много проклето бе.. Линет дано се справи с него.. Преди да са се оженили ooooh! А Сам.. Добре, че Орсън е по-така.. Недоверчив, че иначе.. Нз.. Peace

# 433
  • До морето
аз пък малко се шашнах колко бързо Патрик ги намери Shocked бабата му каза "Феър вю" и той веднага цъфна до къщата на Анджи, как стана тоя номер?

# 434
  • Варна
Еййй, верно че на аптекаря повече прилича този Сам! И по маниери и по излъчване...

Общи условия

Активация на акаунт