"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 189
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
  • До морето
Тя излъга ,че е бременна. Но преди да разбере това Линет и даде парите, които имаха.И след това нямаха пари да платят гаранцията и заложиха ресторанта.

Благодаря ти, Sienna   bouquet Вече почна да ми става малко неудобно, че те ползвам за справочник Embarassed Напоследък, като задавам някое въпросче за сериала и винаги чакам ти да ми отговориш Laughing Някак си твоята информация почнах да я приемам за най- достоверна Wink Приятно гледане на новата серия Simple Smile

ПП Мерси на Елси за новия епизод

# 408
Някой ще ми разкаже ли малко в беличко Rolling Eyes

# 409
  • Русе
Някой ще ми разкаже ли малко в беличко Rolling Eyes
ББ: Отново имаше муждуособици между Линет и снахата. Престън реши да напусне колежа и да си наемат апартамент с 3 спални. Габи и Сюзън си спретнаха съзтезание покрай Ем Джей и Хуанита, които трябваше да продават шоколадчета от училище. Двете майки бяха много нахъсани, но накрая Сюзън отстъпи и остави Хуанита да спечели. Бри организира семейна вечеря за Сам, като дори Даниел пристигна. Двамата братя се скараха за китарата на Рекс. Орсън насъска Андрю да проучи Сам. Патрик отиде при бабата за информация за Анджи и май я уби / бабата, не Анджи/. Маклъски пребори рака и организираха парти в нейна чест, на което всички разбраха за връзката на Катрин и Робин. Последните решиха да заминат, май за Париж.

# 410
lubito много благодаря  bouquet Hug

# 411
И аз благодаря  Hug
Между другото, много ще ми е интересно как ще се справи Линет с бъдещата снаха - интересчийка  Mr. Green  Методите й винаги са ми харесвали! Но май е свикнала да се справя предимно с мъже - синовете и мъжа си ги командори както иска, но сега с такава мацка, какви ли методи ще използва  Thinking
А Карл нямаше ли друга жена и малко дете? За тях нищо не дадоха, и при прочита на завещанието ги нямаше.

# 412
Жена с малко дете ли newsm78 Аз защо не помня #Crazy И на мен ми е много интересно как Линет ще се справи със снахата Close

# 413
  • София
Много ми хареса серията! Simple Smile ББ, за да не се сърдят, тези, които не са я гледали. Simple Smile Рускинчето яко се опъва на Линет и май ще й се наложи да смекчи тона, щото Престън яко е хлътнал. Crazy И най сетне го видяхме този прословутия Патрик, а Ник ме накефи как държи на Дани. А Сам ми идва в повече, в това семейство (на Бри) все някакви проблеми... Whistling И ми е ужасно мазен и противен, чак си мисля да не би той да е удушвача. newsm78 Но определено крие нещо. Нямам търпение да излезе следващия епизод. Crazy Laughing

Жена с малко дете ли newsm78 Аз защо не помня #Crazy И на мен ми е много интересно как Линет ще се справи със снахата Close
Да, едно русичко момченце, дето жена му ги заряза. Бяха бременни заедно със Сюзън и после за малко в класа й. Но те сценаристите го забравиха. ooooh!

# 414
Ами точно като беше бременна Сюзън и ходеше на някаква гимнастика за бременни с Майк, и се засичаха с Карл и неговата нова жена, която също беше бременна. Поне така помня. И нещо се надцакваха кой колко печели и колко е успял.

Определено сценаристите забравят доста неща.
На мен не ми се връзваше и това, че удушвача уж удуши щерката на Сюзън, чак сутринта я намериха и взеха, че я съживиха. Е, как стана това ?  А другото момиче се гътна от раз.

# 415

Имаше, имаше. Ходиха на уроци за раждане, после имаше ситуации с децата им в училище....

А рускинчето ми става все по-готино.  Laughing Как готино говори английския - сладурана!

Битката Габи-Сюзън ми беше безинтересна, дори превъртах.

Сега ще чакам субтитри, защото не успях изцяло да разбера какво стана при Бри и Сам.  Thinking

# 416
Спомних си от части   bouquet За училищата не го помня, но когато бяха бременни в курса.. си спомням.

Ето буквичките http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=44319  Heart Eyes
Сега ще го гледам и аз newsm44

# 417
  • София
Битката Габи-Сюзън ми беше безинтересна, дори превъртах.
мда, малко се повтарят тук, преди се съзтезаваха чие дете е по-умно, сега пак...

# 418
Изгледах сцените с Бри и Сам вече със субтитри.

Защо всички приехме, че Сам е син на Рекс?  newsm78  Това, че има снимка с него не означава, че имат родствена връзка. Поне така мисля след днешния епизод! Прави ми впечатление, че Сам доста добре е овладял начина на говорене и как е думата..... маниера за изтънченост на Бри.  newsm78

# 419
  • До морето
И мен малко ме дразни Бри.Малко в повече ми идва тази всеотдайност, синът сякаш не е на Рекс, ами неин.Ама сега Андрю и Орсън ще оправят нещата.Само да кажа, че не искам Катрин да се маха, аз поне не видях никой да я съди.Бая го претупаха това, никакви реакции на дадоха след разговора на партито Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт