"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 189
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Аз също мисля че е невъзможно да е Деив...но да си кажа и моето предположение: според мен удушвача е Тайлър/Дани.Преди малко изгледах нападението над Джули- сигурна съм че беше мъж/момче,не по-висок от нея и с такъв спортен суичър и гуменки.Нали по-късно стана ясно че Дани е знаел за връзката на Джули с Ник,а после мисля че забеляза в закусвалнята когато Ник се закачаше и със сервитьорката....та му е умръзнало да наранява майка му и да и изневерява.Доколкото разбрахме той е много близък с нея,а с баща си...някак само се карат.
 А да ви питам:как така изведнъж Дани хукна да връща тая племенницата на Габи(забравих и името),кога се оказа толкова влюбен в нея....то като че ли тя го изнуди да тръгне с нея,той до преди това неможеше да я понася newsm78

# 391
Ами той не я харесваше много в началото, но после бяха в едно кафе с приятели и останаха само двамата и тя му направи добро впечатление.. И си се харесаха и така. Ама на мен това момче много психясало ми се вижда. И за мен той е най-вероятният убиец. Wink

# 392
Ех, бях изоставила любимото сериалче, но днес на спокойствие си изгледах първите 5 серии от 6 сезон  Mr. Green Голям кеф!
Но предполагах, че до 17 та серия ще се знае кой е нападателя, пък то ...

# 393
Кога ще излезе 18 серия?
Аз набързо наваксах и ви настигнах.

# 394
  • София
Кога ще излезе 18 серия?
Аз набързо наваксах и ви настигнах.
Утре излиза в САЩ, а в понеделник рано сутрин обикновено е по нашите тракери.

# 395
  • До морето

Joy,
обаче и моята рекция беше  Shocked

п.п. някой гледа два сезона едновременно  Mr. Green
илииии малко трудно да го върнат Дейв от лудницата, обачеее жертвата Джули пасва (но за серветьорката ?? ) Mr. Green

Ми хайде не се шокирайте толкова много де , давайте го малко по- спокойно , пазете си емоциите , ще ви трябват. Mr. Green
И не  , не познахте , не гледам два сезона едновременно.Пробвайте отново Mr. Green

А това , че Дейв е влязал в лудница с какво  му пречи да излезе от там ? Или вече влязъл веднъж там , няма връщане  Joy

H0uSse_Baby ,idealno_loshata  много  сте оригинални , възхищавам ви се. Mr. Green
Май ти трябва да се поуспокоиш малко и да вземеш да си пестиш зелените емотикони.Тонът в тази тема е съвсем различен от твоя и съжалявам, че не си го разбрала.

# 396
Вместо "запис" да спомена, че удушвачът май няма как да е Дани-Тайлър, защото за първият случай имаше алиби- записан от камера на някакъв паркинг как 1/2- 1 час пие бира. Но би трябвало да е мъж, когато в една серия се говореше за удушвача в 3то лице, мина кадър на нечии крачки, репликата беше нещо от рода:" убиецът все още бе някъде между тях", а краката- мъжки Simple Smile Предполагам е Ник-  напада Джули, заради това, че го зарязва, а сервитьорката- защото чу телефонния му разговор.

# 397

Joy,
обаче и моята рекция беше  Shocked

п.п. някой гледа два сезона едновременно  Mr. Green
илииии малко трудно да го върнат Дейв от лудницата, обачеее жертвата Джули пасва (но за серветьорката ?? ) Mr. Green

Ми хайде не се шокирайте толкова много де , давайте го малко по- спокойно , пазете си емоциите , ще ви трябват. Mr. Green
И не  , не познахте , не гледам два сезона едновременно.Пробвайте отново Mr. Green

А това , че Дейв е влязал в лудница с какво  му пречи да излезе от там ? Или вече влязъл веднъж там , няма връщане  Joy

H0uSse_Baby ,idealno_loshata   много  сте оригинални , възхищавам ви се. Mr. Green
Май ти трябва да се поуспокоиш малко и да вземеш да си пестиш зелените емотикони.Тонът в тази тема е съвсем различен от твоя и съжалявам, че не си го разбрала.

Напънът ти да се направиш на интересесна не се получи . Mr. Green
И ако обичаш съсредоточи се над сериалчето си и не се занимвай повече с мен . Все пак това е тема за филма , а не за това кой колко емотикона използва в постовете си и с какъв преобладаващ цвят .Пий един чай от мента и недей да се напрягаш излишно .

Mr. Green Mr. Green  Mr. Green

aneli_s , разбира се , че са шега , но някой явно се вживяват повече от необходимо.  Grinning

# 398
Maxi, спри се! Ти изказа предложение, а аз и още някои се учудихме, защото не сме мислили върху тази версия! Никой с никого не се заяждаше!  Stop

И аз за удушвача клоня най-много към Ник, макар, че е прекалено явно да е той.  Thinking
Някой по-горе спомена за вариант, в който Патрик е добрия, а Ник - лошия! Хм, интересно, защо пък не?

Бри и Сам? Ама много ми е "мазен" тоя Сам - не ми харесва! Сега ще се опита да се присламчи в семейството - ай, сиктир - нИ го щЪ!  Crossing Arms

В този епизод ми хареса рускинчето  Twisted Evil  И Линет ми беше забавна при бижутера: "Затова си правим още деца...." , но като цяло семейство Скаво не ме заинтригуват!

За каква ипотека говореха Майк и Сюзън? На текущата им къща ли? Защо имам спомени, че тази къща Карл я е купил от "време оно" и Сюзън я е получила след развода?

Катрин и Робин ме кефят! И аз бих се "дала" на Робин!  Crazy

# 399
  • София
Хм, много е лесно някак удушвача да е Ник, но предположението на инфантилна звучи логично  Thinking
Друго едно мое малко подозрение, беше, че възможен извършител би могъл да е Орсън, нали помните, че той наказваше всеки, който го обиди или направи нещо нередно като му отнемаше по някоя вещ...но май по време на нападението срещу Джули ..къде беше той, не помня?!

Дайте да направим разбор на героите, искате ли? И кой какъв мотив би имал?

Сам много гадно се набута при Бри, Орсън и Андрю. Със сигурност ще има още от този герой, изключително психарска физиономия има.

Нямам търпение за новата серия.

# 400
В този епизод ми хареса рускинчето  Twisted Evil  И Линет ми беше забавна при бижутера: "Затова си правим още деца...." , но като цяло семейство Скаво не ме заинтригуват!

За каква ипотека говореха Майк и Сюзън? На текущата им къща ли? Защо имам спомени, че тази къща Карл я е купил от "време оно" и Сюзън я е получила след развода?

Не ипотека , а заема за бизнес. Майк явно го е взел за да стартита бизнеса си като водопроводчик.

# 401
Не ипотека , а заема за бизнес. Майк явно го е взел за да стартита бизнеса си като водопроводчик.

Аха, ясно!  Peace Пак нещо съм чула, недочула, недоразбрала!

п.с. не по темата, ама егати заема - за водопроводчик  hahaha Един гаечен ключ, един водопроводен, отверка, клещи, малко тел и сръчни ръце са му достатъчни!

# 402

п.с. не по темата, ама егати заема - за водопроводчик  hahaha Един гаечен ключ, един водопроводен, отверка, клещи, малко тел и сръчни ръце са му достатъчни!
Е сигурно трябват пари- да си плати лиценза за водопроводчик, за купи това- онова.
Какво стана с мисис Маклоски? Нали беше болна от рак , а в последната серия нищо не казаха за нея.

# 403
  • До морето

Е сигурно трябват пари- да си плати лиценза за водопроводчик, за купи това- онова.
Какво стана с мисис Маклоски? Нали беше болна от рак , а в последната серия нищо не казаха за нея.
да и аз се зачудих за мисис Маклъвски(така и не и научих името), сигурно ще е една от мн теми дето минават и заминават във филма и няма да обърнат мн внимание.Напоследък често взеха да го правят  Naughty все пак проблема с рака го засегна при Линет. А иначе ТОва за Орсън, нали го коментирахме.Като нападнаха Джули, после имаше една сцена как той отваря входната врата и изглеждаше мн зле( нали тогава беше newsm78)?Ина4е идеята Ник да е лошия , а Патрик добрия и на мен ми харесва Wink

ПП Снощи гледах серията с пожара от миналия сезон.Какво стана с бебето на Престън/Портър и госпожата, че забравих.Наистина ли нямаше бебе или тя излъга Линет newsm78

# 404
Тя излъга ,че е бременна. Но преди да разбере това Линет и даде парите, които имаха.И след това нямаха пари да платят гаранцията и заложиха ресторанта.

Общи условия

Активация на акаунт