"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 189
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • София
според мен и на Ник и на Анджи това не са им истинските имена, просто не ги знаем още. Simple Smile

а белегът вярно, че отдавна не са го споменавали. newsm78

# 376
  • София
Аз доколкото си спомням белегът е от някаква експлозия, при която е убит човек.

Да от експлозия е белега. Така помня и аз.

За удушвача, аз дълго време подозирах самата Анджи, защотото и двете жертви имаха взимане даване с мъжа й. Също така, ако си спомняте в нощта в която Джули беше нападната, синът й излезе да се разхожда, баща му излезе да го търси ...тя остана сама, после изигра сцена, като каза на Ник, че му е осигурила алиби за пред полицията  Thinking а той изобщо не се запита какви ги е вършила тя докато е била сама.

# 377
  • До морето
Аз доколкото си спомням белегът е от някаква експлозия, при която е убит човек.

Да от експлозия е белега. Така помня и аз.

За удушвача, аз дълго време подозирах самата Анджи, защотото и двете жертви имаха взимане даване с мъжа й. Също така, ако си спомняте в нощта в която Джули беше нападната, синът й излезе да се разхожда, баща му излезе да го търси ...тя остана сама, после изигра сцена, като каза на Ник, че му е осигурила алиби за пред полицията  Thinking а той изобщо не се запита какви ги е вършила тя докато е била сама.
да, но нали изключихме варианта Анджи да е удучвача, защото той е по- висок от Джули поне с една глава, а пък и малко от носа му се видя в бара при второто нападение Naughty В крайна сметка повечето от нас се обединиха, около идеята, че удучвача все пак е мъж

П.П и аз мисля, че цялото семейство Боулен са със сменени имена и затова попитах дали вече е станало ясно името на Анджи, ама Сиена каза друго и сега вече не знам какво знам....шантава работа newsm78

# 378
  • София
да, но нали изключихме варианта Анджи да е удучвача, защото той е по- висок от Джули поне с една глава, а пък и малко от носа му се видя в бара при второто нападение Naughty В крайна сметка повечето от нас се обединиха, около идеята, че удучвача все пак е мъж
П.П и аз мисля, че цялото семейство Боулен са със сменени имена и затова попитах дали вече е станало ясно името на Анджи, ама Сиена каза друго и сега вече не знам какво знам....шантава работа newsm78

Пропуснала съм постовете и обсъждането за Анджи, обаче спомените ми са, че не беше толкова висок удушвача, и сервитьорката, точно преди да я удуши май каза:... "а, ти, какво правиш тук" ..може и да не помня точно, но нещо такова беше.
Аз съм още зад тази версия, макар в следващата серия, след убийството на сервитьорката, серията започна с думите, че все още ФеърВю не знае какво го чака, дадоха кадър с мъжки обувки тип мокасини, и човека обели дъвка, изхвърли обелката и стоеше точно пред заведението.

Няма как да е Патрик, според мен, какъв да му е мотива?

# 379
  • София
сервитьорката мисля попита - 'забрави ли нещо?'. а Ник си тръгна последен от заведението и затова го хвана шубето. аз продължавам да си мисля, че може да е Патрик, като целта му е да навреди на Ник, тъй като му е отмъкнал Анджи (и при двете жертви Ник е имал контакт с тях). от друга страна пък нали този Патрик не знае къде са сем. Болън. Thinking

# 380
Дам, и аз мисля, че сервитьорката преди да умре каза "Забрави ли нещо?", което ме навежда на мисълта, че Ник е убиецът, но е твърде лесно, сигурно е било само за заблуда Mr. Green Едва ли е Патрик, все пак той не знае къде живеят.. Нали бабката-съседка на майката на Анджи му се обади да му каже.. Peace Също така не мисля, че е Анджи.. Нея ни я представят в добра светлина.. Жертва е..  И т.н. Тейлър/Дани ми е малко странен.. Нз защо, но ми изглежда психически нестабилен.. Направо като го погледна и ми крещи "Сериен убиец" Joy

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 17:06 от H0uSse_Baby

# 381
Според мен удушвача е Дейв.

# 382

Shocked

# 383
  • Варна

Joy,
обаче и моята рекция беше  Shocked

п.п. някой гледа два сезона едновременно  Mr. Green
илииии малко трудно да го върнат Дейв от лудницата, обачеее жертвата Джули пасва (но за серветьорката ?? ) Mr. Green

# 384
  • София
Ц, не е Дейв!

Кой знае кой е.... и сега се чудим тука ..

# 385
  • До морето

Или Мери Алис Йънг Laughing, някой е смесил сезоните

# 386
Дейв hahaha Joy Ами то тогава може и да е някой от онова чернокожото семейство Mr. Green Laughing

# 387

Joy,
обаче и моята рекция беше  Shocked

п.п. някой гледа два сезона едновременно  Mr. Green
илииии малко трудно да го върнат Дейв от лудницата, обачеее жертвата Джули пасва (но за серветьорката ?? ) Mr. Green

Ми хайде не се шокирайте толкова много де , давайте го малко по- спокойно , пазете си емоциите , ще ви трябват. Mr. Green
И не  , не познахте , не гледам два сезона едновременно.Пробвайте отново Mr. Green

А това , че Дейв е влязал в лудница с какво  му пречи да излезе от там ? Или вече влязъл веднъж там , няма връщане  Joy

H0uSse_Baby ,idealno_loshata  много  сте оригинални , възхищавам ви се. Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 19:05 от Mаxi

# 388
Mаxi хвърли ни в шок и ужас с това предположение и мен лично много ме разсмя hahaha  bouquet Hug Peace

# 389
  • Варна
.....

Ми хайде не се шокирайте толкова много де , давайте го малко по- спокойно , пазете си емоциите , ще ви трябват. Mr. Green
И не  , не познахте , не гледам два сезона едновременно.Пробвайте отново Mr. Green

Добре, гледаш Три сезона едновременно  Joy

... ама как да я караме вече по-спокойно, нерви не ни останаха от чакане на тия ми ти серии, че на всичкото от горе все нови и нови нишки за следене ни пускат ... като едни гарджета седим и чакаме да ни нахранят веднъж седмицата, че и по-нарядко  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

п.п. Макси, надявам се, приемаш реакциите ни на шега  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт