"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 192
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • До морето

Само аз не ли разбрах. От кого свъщност бяга Анджи от полицията или от Патрик, който я търси заради сина си?
Аз оставам с убеждението , че бяга от Патрик. Ако пък и двамата са виновно за убийството как той си живее необеспокояван в НЮ Йорк.

Аз съм в същата чуденка!И аз смятам, че Патрик никой не го търси, но той търси Анджи! Как е на Анджи истинското име  newsm78
Анджела е май.  Peace
Анджела Де Лука е истинското и име.

Тоест тя не си е сменяла името така ли, останала си е Анджела-Анджи, Ник си е ДомиНИК и са сменили само името на сина си от Тайлър на Дани newsm78, мн странно.Ми че той този Патрик за 18 години трябваше да я намери 1000 пъти тогава Thinking Аз защо останах с впечатление, че всички са си сменили самоличностите Naughty

# 361
  • Добрич
Много интересен епизод е 17. А този Сам ми е антипатичен. Аз си мисля, че той е мистериозния удушвач на Джули. Нали каза, че ги е наблюдавал и били идеалното семейство и сега се опитва да ги раздели. И сигурно иска да стане да стане перфектния син на татко си  #Crazy А Андрю е пич Peace

# 362
Е да ама какъв мотив ще има Сам да удуши Джули newsm78 Тя какво общо има със семейството на Бри или на мен нещо ми убягва #Crazy

# 363
  • Добрич
Съжалявам, нищо не ти убягва Laughing Аз се обърках доста, че Джули е дъщеря на Бри newsm78 много съм зле ooooh! Laughing

ПС: Ама как набързо си навързах нещата, апък то няма нищо общо Joy

# 364
 hahaha Joy Нищо, няма лошо от малко филми Mr. Green Hug

# 365
  • Добрич
Хаха да  Peace И се чудех как така не сте разнищили вече случая и че само аз съм го забелязала  Joy Добре, че ме сафиряса, дето се вика Hug Правя се на детектив и аз Rolling Eyes hahaha

# 366

Само аз не ли разбрах. От кого свъщност бяга Анджи от полицията или от Патрик, който я търси заради сина си?
Аз оставам с убеждението , че бяга от Патрик. Ако пък и двамата са виновно за убийството как той си живее необеспокояван в НЮ Йорк.

Аз съм в същата чуденка!И аз смятам, че Патрик никой не го търси, но той търси Анджи! Как е на Анджи истинското име  newsm78
Анджела е май.  Peace

Тоест тя не си е сменяла името така ли, останала си е Анджела-Анджи, Ник си е ДомиНИК и са сменили само името на сина си от Тайлър на Дани newsm78, мн странно.Ми че той този Патрик за 18 години трябваше да я намери 1000 пъти тогава Thinking Аз защо останах с впечатление, че всички са си сменили самоличностите Naughty
Ник не е Доминик. Когато се обади от кафенето на полицаите, каза друго име.

# 367
Много готина серийка наистина.. Робин ми е много сладка Heart Eyes Майк и Сюзън бяха страхотни.. Габи както винаги.. Heart Eyes Сам ми изглежда искрен.. Нз защо /може би е от актьора/, но едва ли.. Ще вкарат някаква интрижка Mr. Green Или пък Андрю ще направи някаква глупост.. Рускинчето.. Доста ще и побелее главата на Линет с него.. Дано скоро Престън се осъзнае.. А този мустак hahaha Joy

# 368
 А на мен точно от актьора ,Сам ми изглежда нещо сбъркан . Още с появяването му във филма имах усещането , че ще изиграе отрицателна роля ( същото предчувствие  както при появяването на Дейв в 5-ти сезон ) . Този актьор съм го гледала в друг филм и точно в психарска роля .

# 369
Аз си мислех, че удушвачът е някой от миналото на Ник и Анджи - този, от които вероятно бягат, но стана ясно, че Патрик не е знаел до този момент къде са и ще разбрере тепърва от бабчето, следователно не е той. Хрумна ми една странна идея - представяте ли си да излезе, че Патрик е свестният, а Ник е лошият , този, който е удушвач и от който би трябвало да бяга Анджи , но е нагласил всичко преди години, да си мисли тя, че Патрик е луд, а Ник я е спасил. newsm78

# 370
  • До морето

Анджела е май.  Peace

Ник не е Доминик. Когато се обади от кафенето на полицаите, каза друго име.

Sienna , май само ние двете си чоплим тая тема, другите се занимават със Сам Laughing Laughing Laughing
Щом казваш, че и Ник е казал др име по телефона (аз не помня), значи и той, и Дани/Тайлър са си сменили имената и остава само Анджи- което пък не е логично Rolling Eyes и затова се чудя - или не са й  казали истинското име все още, или аз не си спомням (второто е по- вероятно) :oops

# 371
Сиена, Идеално лоша, в разговора си по телефона (8 епизод) Ник се представи като "Черната сова". Не спомена име. Току що изгледах сцената!  Peace

п.с. Разбра ли се от какво е белега на Анджи, че нещо не си спомням....  newsm78

# 372
Аз си мислех, че удушвачът е някой от миналото на Ник и Анджи - този, от които вероятно бягат, но стана ясно, че Патрик не е знаел до този момент къде са и ще разбрере тепърва от бабчето, следователно не е той. Хрумна ми една странна идея - представяте ли си да излезе, че Патрик е свестният, а Ник е лошият , този, който е удушвач и от който би трябвало да бяга Анджи , но е нагласил всичко преди години, да си мисли тя, че Патрик е луд, а Ник я е спасил. newsm78

Ако сценаристите четяха тук , доста зор щяха да видят за да ни изненадат с нещо наистина неочаквано. Mr. Green

# 373
Аз доколкото си спомням белегът е от някаква експлозия, при която е убит човек.

# 374

Напълно възможно Peace На мен Ник ми изглежда много сбъркан.. Ама още не сме виждали Патрик.. Така, че.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт