"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 195
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Raja, субтитрите за 5-ти сезон ги има всички в DMCA-removal-from-Google
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=search&movie=d … sort=nd&st=25

По принцип когато филма и субовете са в една и съща директория и са с едно и също име, плеъра ги разпознава автоматично.

# 346
Мерси, миличка, тъкмо се регистрирах в същия сайт. Я ми преведи второто изречение, ако обичаш, моля ви не се смейте, въобще нямам време да се занимавам в къщи   

# 347
Я ми преведи второто изречение, ако обичаш, моля ви не се смейте, въобще нямам време да се занимавам в къщи   

Филмът и субтитрите трябва да са на едно и също място в компютъра ти, в една и съща папка. И за да тръгнат автоматично субтитрите, трябва да са и с едно и също име - това можеш и сама да го направиш с преименуване.

# 348
  • София
Момичетата са ти обяснили нещата, само да допълня, че субтитрите обикновено са архивирани и след свалянето им на компютъра, трябва да ги разархивираш  Peace

# 349
Само аз не ли разбрах. От кого свъщност бяга Анджи от полицията или от Патрик, който я търси заради сина си?
Аз оставам с убеждението , че бяга от Патрик. Ако пък и двамата са виновно за убийството как той си живее необеспокояван в НЮ Йорк.

# 350
Само аз не ли разбрах. От кого свъщност бяга Анджи от полицията или от Патрик, който я търси заради сина си?
Аз оставам с убеждението , че бяга от Патрик. Ако пък и двамата са виновно за убийството как той си живее необеспокояван в НЮ Йорк.

От всички!
И защо Патрик да си живее необезпокояван?

# 351
Ами той не се крие от никой до колкото разбрах.Щом бабата му се обади за някакви си хиляда долара.

# 352
Е, това, че бабата му се обади, не значи автоматично, че не се крие. Те явно от преди имаха уговорка тя да слухти за него срещу пари, нали и затова му каза "след като си получа моите (разбирам го - обещаните) 1000 долара".

# 353
  • София
нали в серията със сънищата разпитваха Анджи за въпросния Патрик (поне аз такъв спомен имам, че беше отдавна като я гледах тази серия, то с тези почивки дето ги правят  Crazy). това значи, че полицията (или там ФБР) издирва Патрик, но и той доста умело се крие  Laughing, като Анджи и Ник. Laughing а Анджи се крие и от полицията и от Патрик, но май повече от Патрик.

# 354
  • До морето

Аз съм в същата чуденка!И аз смятам, че Патрик никой не го търси, но той търси Анджи! Как е на Анджи истинското име  newsm78

# 355
Момичета, здравейте
имам нужда от помощ
искам да изтегля всички сезони на съпругите, но не мога - като кликна на дадените на първа страница линкове, замундата ми иска да вляза в акаунта си, а аз нямам
не мога и да се регистрирам, щото лимита бил изчерпан
и сега какво  newsm78

# 356
http://DMCA-removal-from-Google/torrents.php?search=Desperate+Ho … ry=0&active=1

Ето заповядай!
Това е директен линк към всички серии.
Проверих и има свободни акаунти в Арена.

# 357
жива да си  kiss
в арената имам регистрация, но там като пуснах търсачката, ме отряза, че нямало резултат, кой знае кво е станало ...

# 358
  • Русе

Аз съм в същата чуденка!И аз смятам, че Патрик никой не го търси, но той търси Анджи! Как е на Анджи истинското име  newsm78
Анджела е май.  Peace

# 359

Анджела е май.  Peace
Анджела Де Лука е истинското и име.

Общи условия

Активация на акаунт