"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 186
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • в света на неограничените измерения
За Иринчето, не очаквах сценаристите по такъв начин да приключат с участието й.

Някак много крайно като действие. Смятах, че Линет ще се справи с нея.

На мен ли ми се стори,че в магазина за булченски рокли не говореше на руски по тел.

# 526
Кога ще има нова серия?

# 527
  • София
На мен ли ми се стори,че в магазина за булченски рокли не говореше на руски по тел.

Опитваше се, определено имаше моменти които изобщо нямаха общо с руския Simple Smile

# 528
  • До морето
хаха, да и аз почти не чух руска дума  Naughty

# 529
  Руски с английски акцент Mr. Green На мен ми хареса тази серия.

# 530
Мн добра серия,развръзката 6-ти сезон започна.
Разбра се кой е удушвача,за този невзрачен типаж въобще не се бях замисляла... newsm78
Сам ми е интересно кога ще го спипат,много противна и лицемерна физиономия.

# 531
Патрик го знам още от Сентрал Парк Уест,където играеше богатото братче на Кари.Страхотен филм,впрочем..още го помня.
Застарил се е и той,макар да наблюдавам и хирургическа намеса.Преди 10на години не беше с такъв нос.  Outta Joint

За удушвача си мисля,че е точно Еди,а историята за Сам ще е съвсем друга.
Мисля,че е психясало момче, иска да навреди на останалите Ван де Камп и да съсипе Брий.

# 532
Много готина серийка наистина Heart Eyes И на мен ми стана мъчно за Боб и Лий, дано ги съберат Crossing Arms и за Андрю Cry Майк нещо не ми харесва.. Все пак са семейство със Сюзън, предпочита да вземе заем от Карлос, а не от жена си ooooh! Според мен Линет си се справи с Ирина.. И аз не предполагах, че този е удушвача, даже не ми се вярва Mr. Green Най-сетне да вкарат и някой убиец около Скаво, тъкмо ще ги освежат малко Laughing А този Сам.. Много ми е интересен Flutter А според вас кой слагаше статиите от вестника в папчица Crazy Може и женска ръка да беше - Джули #Crazy Много ми е страшен Патрик и как само оплита в мрежите си Дани Peace

# 533
НАй-накрая наваксах със сериите! МНого ме дразнеше това бавене м/у тях, та реших да си опресня целия сериал и започнах от 1 сезон - много им се кефих на първите трите сезона особено Grinning Сега някак са ми по-скучни сериите Rolling Eyes Този Патрик хич не ми е така страшен, колкото Анджи го изкарва.
МАйк ми фалшивее в тази си скумросана позиция - много по-му пасваше да е Мачо Flutter, пък Сюзън дразни с постоянната си намеса във живота на всички на улицата.  Дано по-бързо да разкарат Сам, че чак се нервирам от мазната му усмивчица и от това, че Брий не го вижда!

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 21:56 от pollinna

# 534
кога е следващия епизод за неразбралите  ?

# 535
Би трябвало да се излъчи тази вечер и евентуално утре сутринта да има торент за сваляне,предполагам все някой ще даде и линк тук

# 536
# 537
# 538
 ББ : Много мъчно ми стана за Еди! Оказа се, че майка му е алкохоличка и през целия му живот му е натяквала, че не го иска, че е най-голямата й грешка, че е виновен за раздялата й с баща му.
 Еди всъщност е искал да удуши Сюзън, а не Джули, но ги е объркал. Причината да го направи е, че е бил влюбен в Сюзън.

# 539
  • София
stasi8510,   bouquet  bouquet би ли преразказала серията? явно наистина Еди е серийният удушвач, но как точно се разбра (т.е. знаят ли на Уистерия) и какво стана с Дани и Патрик?

Общи условия

Активация на акаунт