"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 182
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
 Е, и аз много се смях със Сюзън и Габи, този път беше забавно.  Joy

# 586
Здравейте!
Аз до сега на съм писала в темата, защото имах да наваксвам два  Shocked сезона, но днес успешно приключих и с най-новия епизод. И на мен ми хареса малката постановка на Габи и Сюзън  Laughing Линет обаче доста го закъса с Еди. Гледам по-горе че сте писали за недостатъците на сериала - несъответствия в хода на времето, недовършени сюжетни линии.....Вярно е, че има и такива неща, но съм склонна всичко да им простя, за това че вкараха Джон Бъроуман като гост в последните няколко епизода  Heart Eyes
Ще ми бъде интересно да видя в следващия сезон (ако има такъв, де) дъщерята на Том Скаво, дето я пратиха да живее при баба и дядо. Дали си е останала същия дзвер? И колко пораснала ще ни я покажат нея?  newsm78

Един поздрав за всички пишещи в темата.   bouquet
И едно фото на любимия ми "отчаян съпруг".

# 587
От поздрава на Злата с метлата роклята на Габи е божествена, всички са хубави, ама тя най-много изпъква както винаги Heart Eyes А Том е излязъл учудващо добре на фотото Mr. Green Grinning Peace

http://fbox7.net/index.php?app=core&module=attach&sectio … 1547a143ed9f0d98e  Субтитри! Много са бързи преводачите, не знам колко са читави Peace

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 14:37 от H0uSse_Baby

# 588
  • Ню Йорк
Читави са, читави са Simple Smile

И аз много се изкефих на серийката. Голям купон с Габи и Сюзън.  Joy И наистина много неща почнаха да се изясняват. Това ми харесва най-много.

# 589
Какво ли ще направи този Еди, преди да разберат що за птица е... Thinking

# 590
  Възвърнаха форма, жалко че чак в края на сезона.

# 591
На мен не ми беше кой знае колко интересен Rolling Eyes Но поне нещата взеха да се подреждат.. Накрая Сам да убе Еди или обратното hahaha А този Патрик голяма гадина ей #Cussing out Сюзън и Габи наистина бяха върха hahaha

# 592
Аз не разбрах защо Патрик реши да остане в къщата на Анджи?

# 593
  • До морето
Аз не разбрах защо Патрик реши да остане в къщата на Анджи?

Ами за да я държи в шах, да я изтормози до последно, защото когато  и каза, че ако го слуша няма да ги убие, гласа на Мери Алис каза, че хората дават обещания, които нямат никакво намерение да изпълнят! От друга страна пък какъв е смисъла да й се покаже и после да си отиде, нали тя ще успее да изчезне?

# 594
Добро утро!
Пуснали са промото на следващия епизод - http://www.youtube.com/watch?v=NucGF3o-fVA&feature=player_embedded

# 595
  • Русе
ББ: Явно ще обвинят Престън за убийството на Ирина.
Това пък е моят любим отчаян съпруг  Grinning :

# 596
  • Варна
хахах, колко млад е Карлос
аз останах, малко разочарована от ситуацията при сем.Болен ...нещо претупано ми се стори, а оставането в къщата на Патрик, недомислено.

п.п.обаче, Патрик ми е мнооого симпатичен за убиец  Crazy

# 597
  • София

Никога не бих го разпознала  Shocked

# 598
Ееее, момичета от доста време ви чета...и все не се решавах да пиша. Обаче вече като видях Карлос не се стърпях. Много готин този мъж бе...така си го гледкам и въздишам..  Heart Eyes Много ми е мъжествен, особено в последния епизод. Ей сегичка пак ще си го пусна да му се порадвам. Не съм вярвала, че някога толкова ще ми хареса мексиканец. А пък за Патрик да не говорим. Там само гледам с усмивка до ушите. Къде се е крил този артист толкова време, че не съм го виждала...Чудо!   А и Том много ме кефи- страхотен тембър на гласа има..Хайде, досадих ви с моите въздишки. До новия епизод! А всъщност някой знае ли кога ще е той?

# 599

Много е готин Карлос!  Heart Eyes Аз дълго време се двоумях кой ми е по-любим Карлос или Том, но накрая Том ме спечели с неговия невероятен ентусиазъм да се пали по разни шашави проекти. Добре, че Линет успява да го разубеди за повечето.  Laughing

п.п.обаче, Патрик ми е мнооого симпатичен за убиец  Crazy

Невероятон готин е John Barrowman! Аз много го харесвам, не е истина какъв е откачалник  Crazy Ето ако искате да видите едно интервю с него, хем да му чуете оригиналния британски акцент.  Heart Eyes В интервюто говори и за предстоящото си участие в Съпругите - http://www.youtube.com/watch?v=rOc_C10xpjg

Общи условия

Активация на акаунт