"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 45 279
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Сори, че се намесвам така, но ББ : за подмененото дете си мисля,че става въпрос за Андрю, след цялата тази история с Бри и с това как го защитава  Peace

# 721
 ББ: И аз не разбрах как бомбата се озова в колата.

# 722
  • Бургас
Аз мисля, че подмененото дете е по - голямо. Из главата ми се върти Еди. И по - скоро той и голямата дъщеря на Сюзън или на Скаво момчето /не близнаците разбира се/. Но съм на мнение, че е дете на Линет. За по - малките няма логика.
Анджи е сложила бомбата в дистанционното с пълната мисъл, че ще взриви Патрик.

# 723
  • Пловдив
ББ: И аз не разбрах как бомбата се озова в колата.
ББ Като на филм. Енджи е сложила бомбата в дистанционното, макар че това не е възможно според мен. Има и други моменти дето са нагласени в тая серия - от какъв зор Даниел ще каже на Сам още на първата им среща че брат й е прегазил свекървата на Габриел.
За подменените деца - на практика може да е всяко. За сега се знае че Пол се връща в историята, вероятно и Зак. Зак е около дъщерята на Сюзън наистина, но той нали беше осиновен  newsm78

Да питам нещо понеже предните сезони съм гледала доста разсеяно - в първите сезони близнацитена Линет не бяха ли по-малки от другия й син? Този и предния сезон определено близнаците ми изглеждат доста по-големи.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 16:37 от Linkata

# 724
ББ: За раждането на Линет ,  просто беше ясно като бял ден , че ще тръгне да ражда точно тогава. Само дето малко пресилено ми се стори това , че Еди трябваше да я изражда , така за драматизъм. Не ми хареса тази част от сценария , нереалистично беше. Голяма фурия тя , пукнаха и се водите и аййдееее излиза веднага няма време за болница...  Но такова развитие беше очаквано. В другият сезон ще я гледаме отново в до болка познатата роля , освен ако сценаристите не измислят нещо по-различно около нея.
За Бри , още като видях как е готова да даде компанията на Сам се замислих сега няма ли Орсън да реагира някак , понеже при него ситуацията беше идентична , той точно така и направи , логично ми е за него. Сега обаче след като и Габи научи истината , мисля че в новият сезон ще се нищи сериозен конфликт между Карлос и Бри по този въпрос. На тая Бри все едни и идват до главата, но тя е много силна жена и ще се справи както винаги.
За семейство Делфино , хич не ми хареса че се изнасят от къщата. Майк хич не ми хареса как се отнесе все едно нищо не е станало. Сега да не вземат да махнат Сюзън от бъдещите епизоди и да го гледам пак тоя Пол Янг още един сезон , изобщо не ми е симпатичен!?!
Анджи много добре измисли бомбата да е в дистанционното , много хитро. Като хукна към къщата , помислих че сега сигурно ще умре там в експлозията , добре че не стана така , не исках Blush
Нямам си представа кое е размененото дете , не ми се и гадае , всяко може да е. Сега трябва да чакаме пак сташно много време до новите епизоди , най-омразната ми част ooooh!

# 725
Linkata аз до колкото си спомням близнаците винаги са били по-големи /с 1-2 години/ от другото момче /не се сещам за името Rolling Eyes/ Паркър, Престън и Портър Laughing Ама кой кой е hahaha

# 726
ББ: Аз мисля, че детето е Ем Джей, защото нали адвокатите в болницата си говореха , че това ще срине болницата. Най-вероятно ще предложат голяма купчина пари на Сюзън и Майк, за да не съдят болницата, те ще спорят морално ли е или не, ще има някаква интрига, но това ще е начинът да се оправят с дълговете и да се върнат на улицата. Просто няма как Сюзън да не са на Уистерия, след като Пол е там. Също смятам , че Габи ще подкрепи Бри. Не знам при Линет на къде ще тръгнат нещата.

# 727
http://dox.abv.bg/files/listtree - субтитри

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:17 от Синя птичка

# 728
  • Пловдив
ББ Сега четох из форума на IMDb. И там се бистри яко кое е смененото дете. Версиите са главно около MJ и някое от децата на Габи. И те се въртят към версията която marish е написала горе. Имаше и едно смешно изказване че всъшност са разменени ... близнаците на Линет Потър и Престън, един с друг и цял живот те са си живяли без да го разберът всъшност  Joy

# 729
 hahaha Joy rotfImbo Милите те Mr. Green Laughing

# 730
бб За подмененото дете се съмнявам да е на Линет, защото на нея всички деца са рижави, така че щеше да е очевидно. Според мен трябва да търсим деца, които са на еднаква възраст. Зак беше осиновен и е много възможно да е нещо около него, защото нали и баща му се завърна. Но с кого да е сменен? На еднаква възраст ми се виждат Андрю, Зак, на Сюзън дъщеря й. Може наистина нещо около Сюзън да е, защото просто тя е неизменна част от Уистериа Лейн, не е като Иди, онея черните от втори сезон, Анджи. Дори на логото я има. Къща и намирам веднага- на Анджи. Така че наистина може да и дадат пари на нея от болницата и да се върне. А за Бри си мисля, че няма да остави Орсън да си тръгне, с кого после ще се гаджоса?

# 731

излиза надпис - несъществуващ файл

# 732
Може ли вече да не пишем в бяло?
ББ
Супер беше серията. Много се накефих, че върнаха  Пол Янг. А да не би да махат Сюзън от сериала? Нали се беше чуло, че с Ева Лонгория не могат да се понасят.
А между Пол и семейство Делфино вече няма нещо общо, нали?

Според мен размененото дете няма да е Андрю. Когато сестрата си спомняше не дадоха Бри, а само Линет, Габи и Сюзън.
Има логика Еди да е на Линет, въпреки че не ми се иска да продължават пак с тази история.

Не може да е Зак. Зак вече беше сменен. Той е дете на Майк.Освен това май не е раждан в болницата, където са раждани останалите.

# 733
  • на изток от рая
http://fbox7.net/index.php?showtopic=2205&pid=7851&st=0&
И тук има субтитри, дано всичко да е наред с линка.  Peace

# 734
Хайде да ви улесня, че тъкмо го копирах, но вече ме бяха изпреварили Laughing
Директен линк! Peace

Общи условия

Активация на акаунт