Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 142
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
То и аз така ги тегля,но колко сучат ?
Няма значение колко стига да наддават и да са спокойни

# 106
Много готски бебета си имаме, Вале , Гого много готски, харесвай му невеста ти.Каква си такава свекърва,виж аз как още като видях Краси на Ладидка и си я заплюх. Той и моя Наско и хвърли очо  Joy
Хъгси,можем всеки месец да си правим ново албумче и така ще ги гледаме как растат заедно,иначе и за твоята идея съм "за"

# 107
А пък ние сме вечно гладни,колкото и да ядем,не ни стига...Ревем и преди и след ядене по половин час...Едва издържаме по 2 часа и половина,хем на АМ..С изключение на нощта.И като я тегля на кантара,излиза,че е едва 5 кг newsm78.

# 108
Искам и аз паролата,плийз.

# 109
  • Бургас
Айде и аз наредих и аз снимчици

# 110
Искам и аз паролата,плийз.

Еми, и аз чакам....

# 111
  • у дома
Мая, Душче, аз имам механичен кантар на Чико, но е в една приятелка. Ако искате мога да ви го дам - моя Гого видимо наддава и ми се карат, че ще стане дебел  Tired

# 112
Здравейте и от мен:)Huqsy,LaDiDa,мерси за отговорите ,успокоихте ме!Да ви запитам, до кога смятате да стерилизирате?Аз мисля да го правя до края ма 4 месец.А преварената вода знаете ли до кога се дава и с каква се заменя-минерална или обикновенна?

# 113
Macko,пуснах го душо,ама не си беше изчистила пощата  Hug и на теб Маичка  Hug

# 114
Мая, Душче, аз имам механичен кантар на Чико, но е в една приятелка. Ако искате мога да ви го дам - моя Гого видимо наддава и ми се карат, че ще стане дебел  Tired
Мерси,нека да се възползва du6che,ние нали сме на АМ и знам колко яде.

# 115
# 116
  • Бургас
mia71  страхотни истории !  Hug
Разплаках се малко даже !

# 117
  • Бургас
за малко да пална колата и да ида при мама и тате

# 118
Майче, откъде го изрови това?! Скоро не бях плакала толкова много! Толкова тежки и трогателни разкази не бях чела наистина.....особено като докоснат там, където те боли!

# 119
  • Несебър
Здравейте и от мен:)Huqsy,LaDiDa,мерси за отговорите ,успокоихте ме!Да ви запитам, до кога смятате да стерилизирате?Аз мисля да го правя до края ма 4 месец.А преварената вода знаете ли до кога се дава и с каква се заменя-минерална или обикновенна?
аз вече не стерилизирам, преварявам вода, също съм давала и изворна ( не минерална)
Момичета някоя от вас имаше проблем със запушено носле на бебчо и щеше да ходи да вземат секрет от нослето, би ли ми казала как се развиха нещата?
И нашето носле е запушено и хърка, водих я при нашата педи, тя каза,че гърдите са и чисти, но аз смятам да я заведа при Сгурова в петък за всеки случай, защото на 9. 02. трябва да ни бият ваксина и се притеснявам ,че няма да могат да и бият .

Общи условия

Активация на акаунт