Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 169
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро и от мен, или добър ден вече!
Всички ли сте за мола днес ,няма ли някой за Борисовата след 14:00ч?

# 481
  • Бургас
Имам едно питане (може на някой да му се стори глупаво), но наистина съм затруднена!  Praynig
Някой ползва ли електрически стерилизатор на NUK, за да ми каже какво прави след стерилизация - дали вади всичко и го изцежда на кърпа или не?
Купих си и реших да пробвам с една залъгалка, като от фирмата ми казаха след изключване да не вадя нещата, а да ги оставя те сами да се изцедят и изсъхнат вътре и да вадя само ако ми трябва нещо! Но след два дни аз все пак отворих стерилизатора и за мое учудване целия беше мокър, също и залъгалката!  Shocked Аз ли не правя нещо както трябва?! Според мен не е хубаво да седи мокър, особено и нещата вътре!
Моля ви дайте ми съвет,  Praynig  bouquetче вече преди раждането съвсем се ошашках!

# 482
Имам едно питане (може на някой да му се стори глупаво), но наистина съм затруднена!  Praynig
Някой ползва ли електрически стерилизатор на NUK, за да ми каже какво прави след стерилизация - дали вади всичко и го изцежда на кърпа или не?
Купих си и реших да пробвам с една залъгалка, като от фирмата ми казаха след изключване да не вадя нещата, а да ги оставя те сами да се изцедят и изсъхнат вътре и да вадя само ако ми трябва нещо! Но след два дни аз все пак отворих стерилизатора и за мое учудване целия беше мокър, също и залъгалката!  Shocked Аз ли не правя нещо както трябва?! Според мен не е хубаво да седи мокър, особено и нещата вътре!
Моля ви дайте ми съвет,  Praynig  bouquetче вече преди раждането съвсем се ошашках!

Виолета,моя стерилизатор е електрически на Авент, и двата са на един принцип. Аз винаги вадя шишетата мокри,защото нямам време да ги чакам да изсъхнат. Ако трябва да ги чакам ще мине повече от час,два ,а все пак ние сме на 3 часово хранене  Naughty. Ако имаш време чакай, ако ли не си ги позлвай мокри-нищо няма да стане.

# 483
Аз чакам,чакам вече час и никакъв отговор от мераклийки за Борисовата.
Аз излизам пък,ако ще турско да става  Hug

# 484
  • Бургас
Благодаря sensation за съвета!   bouquet

# 485
 Аз за морската набирам желаещи или някъде из Лазур към 14 излизам  Simple Smile

Стерилизатора ми е на Авент парен аз изкарвам сушилника като се стерилизират да си изсъхнат вънка, но вече го ползвам по рядко на 2 дена веднъж през това време измивам с гореща вода и препарата за бебешки съдове на Бочко, а самият стерилизатор на колко време го миете и как ? newsm78

тези прахчета Ashton & Parsons как се ползват разтварят се и се дават или се маже по венците newsm78 и гледах и този CALGEL TEETHIN GEL дали е ефикасен?

# 486
  • Бургас
lusia_, вчера да минеш с количка по която и да е алея в Морската градина си беше живо приключение. Предупреждавам само!  Peace

# 487
Здравейте и от мен. Малката е много послушна, ве4ер си спинка, сутрин малко се криви, но мъни4ко  Peace Направо ми е злато, каката и тя много слуша и помага  Hug
Мама 89 ние нз кога ще идем на гости на баба , може би като стане на 30 дена поне  Stop Ама ако са ви наблизко, що не и по рано  Peace А, котката какво ти пре4и, като няма контакт с бебето, няма проблем  Peace Оф искам да се стопля и да ходим по разходки  Crazy

# 488
lusia_, вчера да минеш с количка по която и да е алея в Морската градина си беше живо приключение. Предупреждавам само!  Peace

ми ще взема да размисля тогава Whistlingто без това докато стигна до алеите има 100 препяствия така че ще се огранича до площадката зад блока Mr. Green

# 489
Сигурно вече се е писало за това, но искам да попитам кога спряхте храненето в 12 през нощта и как? Малката е само на месец и половина , но мисля като влезе в третия вече да не се храним през нощта. Затова се чудя дали да не започна от сега да я подготвям  newsm78

# 490
Сигурно вече се е писало за това, но искам да попитам кога спряхте храненето в 12 през нощта и как? Малката е само на месец и половина , но мисля като влезе в третия вече да не се храним през нощта. Затова се чудя дали да не започна от сега да я подготвям  newsm78

Ние от началото сме на поскване и малката сама си отказа нощното хранене. Ама вие щом сте с режим пробвай да не я храниш в 12:00ч ,а когато се събуди детето му дай вода или чай,ако изобщо се събуди. И така постепенно детето ти ще свикне и няма да иска да яде през ноща. И все пак нека майките,които са били с режим да кажат  Peace

# 491
Хей моладжийките завърнахте ли се? Я разказвайте видяхте ли се там,че голяма тумба се уговаряхте. Аз днес бях единствената луда в Борисовата градина. Като видях,че няма никой се спуснах в центъра за час  и половина.  Hug

# 492
Добър вечер Simple Smile Върнахме се от МОЛа,направихме си разходката,много народ много нещо!Половин Бургас се беше изсипал там  #Crazy Доста мами с колички видях,сигурно сме се засякли с някои от вас.
bennito, за храненето в 12,малката сама ще си покаже,няма как да я подготвиш.Ще видиш,че с течение на времето сама ще спре да се буди в 12 през нощта.

# 493
Хей моладжийките завърнахте ли се? Я разказвайте видяхте ли се там,че голяма тумба се уговаряхте. Аз днес бях единствената луда в Борисовата градина. Като видях,че няма никой се спуснах в центъра за час  и половина.  Hug
sensation утре искаш ли ако е хубаво времето да отскочим до Борисовата или да ударим 1 тегел по центъра???

# 494
sensation утре искаш ли ако е хубаво времето да отскочим до Борисовата или да ударим 1 тегел по центъра???

Утре майка ми ще я гледа,ако искаш през седмицата. Пиши ми на лични мобилния ти-ще ти звънна като излизаме.

Общи условия

Активация на акаунт