Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 174
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Аз имам една Hauk la bamba. Модела е старичък,но пък количката си е много запазена и е значително по-широка от тази която ползвам в момента.Просто тази ми е по-удобна защото съм все с колата

# 571
Аз имам една Hauk la bamba. Модела е старичък,но пък количката си е много запазена и е значително по-широка от тази която ползвам в момента.Просто тази ми е по-удобна защото съм все с колата

продаваш ли я?

# 572
И ние нямаме акт 16, и плащаме по 50-70 лв ток зимата, но се чудя докога ще е това. Заради алчните съседи които са надстроили май никога няма да ни дадат акт 16, освен ако не пуснат някоя наредба за узаконяване на такива като нас.

На мъжа ми и аз му подарих професионален масаж, но дойдоха в къщи - определено не уцелих с подаръка -мн боляло, скубело...по добре боулинг или пейнт бол да му подаря, със сигурност ще му хареса, нали още се изживява като мом4е...

# 573
  • у дома
За 14-ти нищо няма да му подарявам на мъжо, защото подаръка за РД-то му е билет за концерта на АЦЕДЕЦЕ  Mr. Green
Ноо за 8-ми ме бройте и мен, тъкмо да имам стимул да отслабвам, че от туй стоене в къщи, разходката ми е от Гоги до сладкия шкаф  ooooh!
Елено, моме, пратих го...

# 574
Аз на тоз свети валентин нищо няма да правя - затварям се с Ачко в стаята и тва е! Не искам за трети път да забременявам на тоз ден - само скорпиони да гледам, че то повече от един в една къща става еднааа, айдееее!!!  Naughty

# 575
Аз на тоз свети валентин нищо няма да правя - затварям се с Ачко в стаята и тва е! Не искам за трети път да забременявам на тоз ден - само скорпиони да гледам, че то повече от един в една къща става еднааа, айдееее!!!  Naughty

E,кво лошо-едно женско скорпионче Mr. Green

# 576
Ахахахахах ама Мацо , вие като зайците,само това ли правите, че чак в стаята ще се затваряш. Да ти поръчаме от някой сайт девствени гащи ако искаш  Joy

Искам и аз на АЦЕ ДЕЦЕ,много ми се ходи. Ще е голям концерт,като знам и на Депеш какво беше....големи са

# 577
Оф ужасно време е навън, тъкмо мислих, че ще се поуправя малко поне на разходки да ходим, а то пак наново взе да трупа  Sad
И при нас днес и тока спира и нета спира, ужас  #2gunfire
Macipis ти ли беше споменала нещо за пишлето на малкия?  Whistling

# 578
Ахахахахх ох,уморихте ме с тия зайци JoyАбе като стана дума за това,да питам,вие как сте с....мачкането на чаршафите,ако мога така да се изразя?Аз откакто се е пръкнала малката,покрай грижите за нея и домакинстването съм като парцал и хич не ми е до....онова.Чак взех да се притеснявам мойто мъж да не тръгне по чуждо  Rolling Eyes

# 579
Ние с моя мъж си направихме общ подарък за Свети Валентин-билети за концерта на Ричард Клайдърман във Варна. Обожаваме му музиката! Аз съм ЗА събота в Трията , за Божура и за 8-ми март-чакам с нетърпение  Simple Smile
А за мачкането на чаршафите ние редовно ги 'мачкаме" и ми омръзна да ги гладя вече  Party
 Hug

# 580
А ние още не сме правили нищо.На мен продължава да ми цапа,та не смея.

# 581
  • Бургас
Като са гледам къв съм тюлен и ми спада либидото  Tired Незнам мъжот как ме трае

# 582
Хъгси и аз така, душо.Много ме депресира това  Sad

# 583
  • у дома
Мацки, как ще се депресирате от едни килограми  Naughty Аз компенсирам с плам  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w - специален поздрав за Нели  Hug

# 584
Е,то и ние си консумираме любовта от време на време,но в сравнение с преди си е суша голяма. Laughing
Килата и на мен са ми болна тема,имам да свалям 15,че да не са и 20,пък като ми се яде.  chef
Мале Симона как се снее с глас  Joy
Момичета Горгона къде се изгуби??? Не съм я мяркала скоро???

Общи условия

Активация на акаунт