Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 7

• 34 303
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
малко романтика

# 346
И-и-и-и-и  newsm44 newsm44 newsm44браво,Вени!
Е сега ще се втурна да вадя ските , newsm78 newsm78 newsm78то.......май по-добре шейната,но Naughty Naughty Naughtyкато си помисля само кой ни гледа отгоре как да се намъкна в скиорски гащеризон? smile3514

# 347
# 348
Много ми аресва на ДидитУ блузето....и Божествения аксесоар разбира се Mr. Green
ох... и съм по - красива и съм по - добра  Whistling
а тоз поглед на входа на кенефитооооо...сваля гащи от 100 метрааа Joy Joy Joy

# 349
Чили съгласна съм с теб мила newsm10. Абе къде се покрихте всички и кметицата я няма дори?newsm78

# 350
В другата тема МарТомова черпи,че се заплеснах по сладките.

# 351
Много ми аресва на ДидитУ блузето....и Божествения аксесоар разбира се Mr. Green
ох... и съм по - красива и съм по - добра  Whistling
а тоз поглед на входа на кенефитооооо...сваля гащи от 100 метрааа Joy Joy Joy

М-д-а-а-а-а за да се сдобия с такава гръдна обиколка,ще ми трябват 1200сс силикон. #Crazy #Crazy #CrazyТака като помисля newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 съм съгласна само на аксесоара.

# 352
...
М-д-а-а-а-а за да се сдобия с такава гръдна обиколка,ще ми трябват 1200сс силикон. #Crazy #Crazy #CrazyТака като помисля newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 съм съгласна само на аксесоара.
Е душа то и аз няма с какво да Га напълня, ма пак ми харесва. Пък за аксесоара направо без блуза се явявам Joy

# 353
Момичета много ми е приятно във вашата компания но трябва да ходя на родителска среща.
По-късно ще се включа отново но днес гледам че сме много активни и се надявам кметицата да не ни мъмри а да ни похвали/Зизу Hug/. Вени много си тихичка нещо?

# 354
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момичета много ми е приятно във вашата компания но трябва да ходя на родителска среща.
По-късно ще се включа отново но днес гледам че сме много активни и се надявам кметицата да не ни мъмри а да ни похвали/Зизу Hug/. Вени много си тихичка нещо?
Тонииии...она Венета се занимаваше завалийката с мене... Hug
Е тва е нали ми е пИрИятелка...кво да ме прай...и не остана време за форумя... Joy
ВЕНЕТОООО.....  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 355
Еййййййййййй....па нема никой.... newsm50 newsm50

# 356
ЧШШШШШШШШШШШШШШШШШ,аз съм тука Naughty
офффф искам и мен да помирише така smile3506давам мило и драго

# 357
Tониии  Hug замислям разни проекти за селото. Ама го правя тиииииихичко. Защото ме е страх в някоя потайна черна нощ, след дълго и напоително обсъждане на бюджета, Кметицата /Зизу  Hug/ и Юмит да не ме причакат в някоя уличка и на принципа "Няма човек - няма проблем" да решат веднъж завинаги въпроса с финансите.  smile3532 smile3532 Та затова сега си трайкам и чакам Сару да се насити на прелестите на Дианка и да го пазаря за бодигард /демек пазител на моето тяло/ smile3508  smile3508

# 358
Tониии  Hug замислям разни проекти за селото. Ама го правя тиииииихичко. Защото ме е страх в някоя потайна черна нощ, след дълго и напоително обсъждане на бюджета, Кметицата /Зизу  Hug/ и Юмит да не ме причакат в някоя уличка и на принципа "Няма човек - няма проблем" да решат веднъж завинаги въпроса с финансите.  smile3532 smile3532 Та затова сега си трайкам и чакам Сару да се насити на прелестите на Дианка и да го пазаря за бодигард /демек пазител на моето тяло/ smile3508  smile3508
Чшшшшшш....декя се редиш ма булкя...я съм първа у списъкОт... Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Първо че опази мене...после може и тебе... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 359
оооооооооо  Naughtyи аз съм у списОко да нЪ ма забраЙте #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт