Незабравима(unutulmaz)-тема- 4

• 48 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • И тук,и там
Така и така се скара със семейството си,поне да беше с Харун!

# 391
 И аз имам един малък въпрос с ББ Бату през целия филм ли остава лош или някъде към края се оправят и си прощават и разбира ли се истинската история за него

# 392
И аз имам един малък въпрос с ББ Бату през целия филм ли остава лош или някъде към края се оправят и си прощават и разбира ли се истинската история за него
все още си е лош и никой незнае историята му

# 393
Благодаря, значи няма да свърши филма докато не се разплетат всички истори, предполагам Thinking

Така я оплакват все едно е умряла, че майка й не беше толкова сърдита, когато разбра за аборта, а то е доста по-тежко от това

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 21:35 от дяволчето Фют

# 394
Само Мазохизъм !!!!!! #Cussing out Смелоооооооооооо напред ! #2gunfire

# 395
Е затова си го харесвам аз Харун какъв мъж вчера беше останал със 100мл кръв днеска вече е на крака и преследва любовта Laughing Laughing

# 396
Жал ми е за Толга ! Praynig Горкото момче ,толкова благороден и добър, а какво му се случва. Shocked

# 397
  • София
Един въпрос Толга и Еда наистина ли са сключили брак????  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

Ами аз днес неслучайно се учудвах, че в едно клипче Харун казваше, че се е омъжила за друг, а ми бе отговорено, че това се е случило в 19 -та серия. Съвсем се бях объркала, но сега нещата си дойдоха на мястото. Значи този разговор предстои да бъде проведен.

# 398
  • И тук,и там
Цитат
Е затова си го харесвам аз Харун какъв мъж вчера беше останал със 100мл кръв днеска вече е на крака и преследва любовта   newsm10
Joy Joy

# 399
Може ли някой да каже коя е песента, която звучеше, когато Харун видя Еда в бялата рокля?

# 400
http://www.youtube.com/watch?v=HOqDADxCqJk&feature=related
Cry Cry Cry Cry Cry

Kıraç - Acı Çekmek Özgürlükse

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 21:44 от gatita

# 401
# 402
Къде мога да чуя всичките песни към филма ? Много са хубави ! Praynig

# 403
  • И тук,и там
Горкия Толга! newsm45

# 404
а аз искам песента от вчерашното представлниеее, моля ви ако знаете коя е пуснте ми  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт