Командировка-презервативи

• 12 974
  • 139
  •   1
Отговори
# 15
Ако имаш притеснения, че ще изчука някоя и няма да ползва предпазни средства, защо изобщо си с него?

А това дето имало презервативи навсякъде е леко невярно. Хайде да е в някое по-забутано село/градче, аптеката да е затворила (защото на него сигурно ще му притрябват късно вечер) и може да се наложи да бие 20-30 километра до най-близкото място. (за съжаление от горчив опит го знам, поне вече не я правя тази грешка).
След като се налага ти да му приготвяш багажа, си правя извода, че не е много самостоятелен, но това не пречи жените да му вързват. Представи си следната сценка: отива в някой малък град, и даже не си прави сметка да кръшка. Обаче от скука излиза вечерта, някоя мацка му се пуска и той се усеща, че няма презервативи (тя понеже е патка, също няма).
Явно, че няма да бие път 20 км, за да си купи. Остават два възможни сценария:
- решава, че заради несъобразителността си, ще изтърве готината възможност
- тегли една майна на сигурността с всички възможни последствия от това
Така че, ако си го познаваш и не искаш да ти се разиграе втория вариант (колкото и малко да е вероятен), може да имаш основания да сложиш презервативи. Но ако сложиш, няма да е зле да си подготвена за един разговор на тема съпружеска вярност.

# 16
Ако имаш притеснения, че ще изчука някоя и няма да ползва предпазни средства, защо изобщо си с него?

А това дето имало презервативи навсякъде е леко невярно. Хайде да е в някое по-забутано село/градче, аптеката да е затворила (защото на него сигурно ще му притрябват късно вечер) и може да се наложи да бие 20-30 километра...

Е той трябва да е рядко тъп за да не мине да си купи на тръгване,ако мисли че там където отива може и да няма. Но едва ли ще ходи на командировка в някое забутано село,така че това с презервативите си е негов проблем. Жена му просто иска да му покаже колко е широкоскроена според мен,което за мен е излишно.

# 17
Багажите си ги приготвяме сами. Въпреки това, често си напомняме да си вземем презерватив "за всеки случай" - всичко се случва.

# 18
Не,не бих му сложила.Мисля,че ще се обиди от една такава моя постъпка или ще помисли,че му разрешавам да ми изневери за да успокоя гузната си съвест...тоест ще си помисли че съм му изневерила.Само ще си създадем излишни съмнения. Simple Smile

# 19

А това дето имало презервативи навсякъде е леко невярно. Хайде да е в някое по-забутано село/градче, аптеката да е затворила (защото на него сигурно ще му притрябват късно вечер) и може да се наложи да бие 20-30 километра...

Е той трябва да е рядко тъп за да не мине да си купи на тръгване,ако мисли че там където отива може и да няма. Но едва ли ще ходи на командировка в някое забутано село,така че това с презервативите си е негов проблем. Жена му просто иска да му покаже колко е широкоскроена според мен,което за мен е излишно.

Не е задължително да е тъп, може да е мързелив и зле организиран. Или да не си купи на тръгване, защото може изобщо да не си прави планове, а когато се появи възможността да реши да се възползва.

Никъде авторката не е споменала къде ще ходи в командировка. Специално аз съм бил на доста командировки в чужбина в абсолютно забутани места. Ако си мислите, че примерно в 2 през нощта в някое село в Италия лесно ще намерите презервативи (а командировката тогава е със самолет и вероятно нямаш кола на разположение), значи просто не сте наясно със ситуацията. Ще търсите такси, ще идете до най-близкия град, ще търсите денонощна аптека, ще се върнете обратно и то вече ще е ранна сутрин и на мацката отдавна ще й е минал мерака.

# 20
Не е задължително да е тъп, може да е мързелив и зле организиран. Или да не си купи на тръгване, защото може изобщо да не си прави планове, а когато се появи възможността да реши да се възползва.
Каквито и доводи да дадеш, за мен е тъпо спругата ти да ти слага презервативи в куфарчето, и четка за зъби и кърпичка...Той няма да ходи на детски лагер,голям мъж е. Повярвай ми аз съм жена и разбирам защо една жена би направила това. Във всеки случай не е защото мъжа й е "мързелив и зле организиран"  Whistling

# 21
  • Варна
Или да не си купи на тръгване, защото може изобщо да не си прави планове, а когато се появи възможността да реши да се възползва.

Що убивате всичко детско в мен? Щом е командировка, то е и изневяра, тъй ли било? Аууу, сега разбрах що масово ДиС-аджийката не пуща мъжо на банкети, ски, тим билденги, командировки и прочие. Презервативът да е проблема, в такъв случай!

# 22
Естествено. Една добра съпруга трябва да се погрижи за мъжа си. И бельото му следя, няма да се излагам пред хората, я.

# 23
Каквито и доводи да дадеш, за мен е тъпо спругата ти да ти слага презервативи в куфарчето, и четка за зъби и кърпичка...Той няма да ходи на детски лагер,голям мъж е. Повярвай ми аз съм жена и разбирам защо една жена би направила това. Във всеки случай не е защото мъжа й е "мързелив и зле организиран"  Whistling

Аз също смятам, че е супер тъпо да му слага презервативи, никакво разминаване нямаме в това отношение.

Просто се опитах да кажа, че ако го направи, има шанс да й се размине някоя болест, ако на мъжа й му излезе късмета, и той реши да се възползва, а няма презервативи наоколо, което е съвсем реална ситуация в някое по-забутано място. Наистина презервативи няма навсякъде, няма нищо за правене и просто няма начин да не прекара вечерта в близката кръчма. Един от най-забавните ми спомени като ученик е как бях в едно село; единственото момче, което не е от селото. Познай колко момичета ми се пуснаха, само защото вече го бяха правили с всички от техния кръг. (Е, тогава изядох най-големия бой в живота си, ама си знаех, че ще го изям, независимо дали ще се възползвам от възможността или не, така че поне имаше за какво да ме бият Simple Smile )

А това, че каквито и аргументи и да използвам, ти пак ще си държиш на мнението...думи нямам. Т.е. дори и да използвам смислени и верни аргументи, ти просто ще тропнеш с крак и ще кажеш: "няма пък". Ми хубаво Simple Smile

Ментова,
Ти нали си чувала версията, че хората се въздържат от престъпления не заради тежестта на наказанието, а когато знаят, че неизбежно ще бъдат заловени и оценяват вредите от наказанието като по-големи от ползите от престъплението.
Като намалее вероятността да те хванат на калъп, в общия случай шансовете да сложиш рога на половинката се увеличават неимоверно.

# 24
  • Талант на 2012,2013 г.
На тръгване добре. Всеки сам се стяга. Ама като дойде време за връщане... къде ще се преглеждаме - пред вратата ли...??? smile3533

# 25
  • София
Преди години командировките сложиха край на моя връзка. Оставаше и презервативи да му слагам  Twisted Evil

# 26
не вярвам някоя жена да е толкова либерална , все едно директно му казваш иди го направи няма проблем, е не мога да си го  представя това

# 27
А да бе,ще му надупча един с игла и да се оправя  Mr. Green  bowuu

# 28
Joy Joy Joy

# 29

Това е едно мъдро решение. Мъжа ти го използва, хваща СПИН от другата и след това си те чука без угризения, защото си мисли, че е използвал предпазни средства. 9 месеца след това мацката ти цъфва на вратата и иска половината пари на мъжа ти.

Може би ако е продупчен, ще се скъса по време на поставянето и тогава има шанс да му развалиш кефа. Някоя, която е дупчила презервативи, да сподели опит, че ми е важно.

Общи условия

Активация на акаунт