Командировка-презервативи

• 12 953
  • 139
  •   1
Отговори
# 45

Просто се опитах да кажа, че ако го направи, има шанс да й се размине някоя болест

Т.е., ако не сложи, а тъпия и мързелив съпруг, който не може сам да си събере багажа й изневери, понеже той не искал, ама нямало какво да прави и се върне и зарази съпругата си: кой ще е виновен? Тя, защото не му е сложила презервативи ... Хайде да не наглеем чак толкова.

Голямо утешение ще й е, че той е виновен.

# 46
  • Варна
Не става дума за утешение, а за факти.

# 47

Просто се опитах да кажа, че ако го направи, има шанс да й се размине някоя болест

Т.е., ако не сложи, а тъпия и мързелив съпруг, който не може сам да си събере багажа й изневери, понеже той не искал, ама нямало какво да прави и се върне и зарази съпругата си: кой ще е виновен? Тя, защото не му е сложила презервативи ... Хайде да не наглеем чак толкова.

Голямо утешение ще й е, че той е виновен.

Ако това, което описвам се случи, то мисля, че няма да й бъде най-голямият, нито пък първият проблем с подобен съпруг.

# 48
Мисля в момента, в който той ми остави презервативи в нощното шкафче до леглото ни преди да тръгне, да му сложа и аз презервативи в багажа  Twisted Evil

така е честно  Laughing
newsm65

# 49

Естествено, че ще е виновен той, ама ако е СПИН и тя го прихване от него, проблемът ще стане и нейн. Аз ако бях жена му, нямаше да му слагам презервативи, но щях да му кажа, че ако ми донесе нещо нежелано, да не се сърди, ако се събуди след това с 1 хуй по-малко.

# 50
Остави тази работа с болестите, егати тъпото оправдание. Едно, че може семейството да си практикува секс с презерватив ( ние сме така от години ) и другото, че все пак има болести, от които и презерватива не може те спаси.

По темата - купувам презервативи, но тези, които ще ползва с мен. И багаж не му събирам дори за почивка, какво остава за командировка. Да не е бебе.

# 51
Къде толкова ходят в командировка тия мъже, че и за ползване на презерватив да им се отвори възможност? И чак път толкоз ли са им слаби ангелите?

По въпроса, просто не приготвям багажа на мъжо, каквото прецени, че ще му е нужно, си го слага в куфара под списък. В списъка виждам, че са включени тапи за уши, презервативите ги е пропуснал, въпреки, че хотела му често е на две крачки от Пигал. Добро ми е момчето!

# 52
ССф е на фаза либералност и широкоскроеност- това разбрах след внимателния анализ на темата   condomuu
А лубрикант слагате ли? Знае ли се на каква ще попадне горкият, нищо не подозиращ мъж! Да не вземе да се прежули семейното достойнство заради вашата недосетливост  Flutter 

# 53
  • София
Хм.
Откакто чета ДИС установих няколко неща, едното е ,че съм много задръстена.
 Mr. Green
Багаж събирам, че ако остане на  него няма да си вземе и бански за морето. На него все НИЩО не му трябва, всичко го иам ТАМ. Вече веднъж ходихме на море без бански и джапанки, в следствие на което два дни не ходихме на плаж...обикаляхме магазините във Варна, защото мъжО не може с всякакви бански или джапанки. Неее...трябва да се специални.  #Cussing out
Оттогава - всичко приготвям и не пропускаме слънчеви часове. Mr. Green

Да му сложа презерватив в багажа?  #Crazy Вие слагате ли бутилка с уиски в колата? Нищо, че е забранено и опасно, ама да има, ако му се препие??? #Crazy #Crazy #Crazy Точно така ми звучи...съжалявам.
Надявам се, че е одстатъчно тоговорен да си държи члена в слиповете. Ако не е...да си търси кондом. Ако не...ще си търси после нова жена и деца, нашите повече няма да види.
Кофти женка има моя мъж, знам...

# 54
Хм.
Откакто чета ДИС установих няколко неща, едното е ,че съм много задръстена.
 Mr. Green

Да му сложа презерватив в багажа?  #Crazy Вие слагате ли бутилка с уиски в колата? Нищо, че е забранено и опасно, ама да има, ако му се препие??? #Crazy #Crazy #Crazy Точно така ми звучи...съжалявам.
Надявам се, че е одстатъчно тоговорен да си държи члена в слиповете. Ако не е...да си търси кондом. Ако не...ще си търси после нова жена и деца, нашите повече няма да види.
Кофти женка има моя мъж, знам...
За ССФ явно важи принципът " сексът с презерватив не е изневяра"  Heart Eyes

# 55
ССф е на фаза либералност и широкоскроеност- това разбрах след внимателния анализ на темата   condomuu
...

Като гледам, само аз и още една съфорумка сме от либералните. Ти как успя да извадиш средностатистически данни?  newsm78

...
Да му сложа презерватив в багажа?  #Crazy Вие слагате ли бутилка с уиски в колата? Нищо, че е забранено и опасно, ама да има, ако му се препие??? #Crazy #Crazy #Crazy ......

Алкохолът в колата не е забранен - забранено е да се употребява при шофиране. Не съм се сетила, но в този студ бих му сложила - ако закъса някъде да пийне, да се сгрее, да поспи...
Пък той има достатъчно мозък - т.е. ще пие, когато не шофира и ще прави други неща само с предпазни мерки...
Ако не е достатъчно съобразителен, двете неща пак може да ги прави, но застрашавайки куп други хора. Иначе, в пиенето и в секса /сами по себе си/ няма лошо...

# 56
...
За ССФ явно важи принципът " сексът с презерватив не е изневяра"  Heart Eyes

Хммм, аз понеже изобщо не съм ССФ да кажа, че той и сексът не е изневяра /в доста случаи/...

# 57
  • София
За мен /както и за моята половинка/ извънбрачният секс е забранен. Ако не забранен - то поне недопустим в нашите взаимоотношения.

Носенето на презерватив в багажа е = на носенето на алкохол в колата. И двете не са забранени, но употребата им / едното по време на шофиране, а другото извънбрачно/ е забранено.

Не съм либерална.

Иначе - ако намери щастие другаде - давам пълна свобода, даже ще му събера багажа. Peace Но аз вкъщи и гледаща нашите деца, а той другаде и си гледа кефа интимно с някоя другарка - не, балгодаря.  bowuu
П.С. Не съм ССФ. Всичко е изневяра. Simple Smile))

# 58
Не, в хотелите си има.

# 59
Не, в хотелите си има.

В повечето случаи са "бутафорни" - т.е. евтини китайски, от които спокойно можеш да се изприщиш и да направиш някоя алергична реакция или се късат /но наистина напоследък във всеки втори хотел има презерватив, наред със сапуна, шампоана, четката за зъби, обувалката и сета с конците - мислят хората за всички нужди7 уиски също има, ама се плаща Wink/. По-добре си е нещо марково - за по-сигурно. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт