Командировка-презервативи

• 12 955
  • 139
  •   1
Отговори
# 30
А да бе,ще му надупча един с игла и да се оправя  Mr. Green  bowuu

Това е едно мъдро решение. Мъжа ти го използва, хваща СПИН от другата и след това си те чука без угризения, защото си мисли, че е използвал предпазни средства. 9 месеца след това мацката ти цъфва на вратата и иска половината пари на мъжа ти.

Може би ако е продупчен, ще се скъса по време на поставянето и тогава има шанс да му развалиш кефа. Някоя, която е дупчила презервативи, да сподели опит, че ми е важно.

Базиках се,ти явно доста се притесни от идеята,просто си купувай презервативи сам и всичко ще е наред  Mr. Green

# 31

Това е едно мъдро решение. Мъжа ти го използва, хваща СПИН от другата и след това си те чука без угризения, защото си мисли, че е използвал предпазни средства. 9 месеца след това мацката ти цъфва на вратата и иска половината пари на мъжа ти.

Може би ако е продупчен, ще се скъса по време на поставянето и тогава има шанс да му развалиш кефа. Някоя, която е дупчила презервативи, да сподели опит, че ми е важно.

Базиках се,ти явно доста се притесни от идеята,просто си купувай презервативи сам и всичко ще е наред  Mr. Green

Това хубаво, ама ти вярно ли не забеляза иронията ми? Май ще трябва да престана с подобен изказ и да пиша само в прав текст, че аман от неразбрали жени.

# 32

Това хубаво, ама ти вярно ли не забеляза иронията ми? Май ще трябва да престана с подобен изказ и да пиша само в прав текст, че аман от неразбрали жени.
Стига сме спамили темата  Stop Разбрах,че е ирония,ти не разбра,че се базикам  Naughty
Определено не съм либерална и не давам зелена светлина,който иска "отворена връзка" да си намери някоя отворена жена,не задръстена като мен  Crossing Arms  Naughty

# 33
Първо няма да си хвана толко мързелив мъж,дето не може сам да си стегне багажа.
Второ да не съм луда да му бутам такива неща в багажа?
Това означава,едно че се бъзикам с него,второ че му давам карт бланш да си вее оная работа както му изнася,трето-че му нямам доверие...

# 34
В никакъв случай не бих направила такова нещо- как ще му давам карт бланш да ми изневерява?!!! Или по-точно все едно му казвам, че не ми пука какво прави когато не съм до него!

# 35
  • София
Багажите си ги приготвяме сами. Въпреки това, често си напомняме да си вземем презерватив "за всеки случай" - всичко се случва.

Точно така е и при нас, по скоро аз напомням и не защото сме били много либерални, а защото наистина всичко се случва. Предпочитам ако се наложи да бъде защитен и съответно и аз, въпреки че предпочитам изобщо да не се случва. Аз винаги нося презервативи в дамската си чанта и това ми е навик още от преди да се омъжа. Защото съм достатъчно отговорна и защото после аз ще си нося последствията от един безотговорен мъж.
Друг е въпроса, че от доста време излизам много рядко с дамската си чанта, защото когато излизаме с дъщеря ми (т.е. почти винаги) нося едни огромни дисаги пълни с детски неща, играчки, мокри кърпички и т.н.

# 36
  • София
Да бе, да.
Нито приготвям багаж, нито бих сложила презерватив, нито ще го подсетя да си вземе.Има си глава на раменете, да се оправя сам.

# 37

Друг е въпроса, че от доста време излизам много рядко с дамската си чанта, защото когато излизаме с дъщеря ми (т.е. почти винаги) нося едни огромни дисаги пълни с детски неща, играчки, мокри кърпички и т.н.

То малка е вероятността, ама тури там един за всеки случай. Има и татковци по градинките.

# 38
  • София
Хахаха, да и аз съм гледала "Малки деца".

# 39
Когато мъжете ви/жените/ заминават в командировка за по-дълго време слагате ли им презервативи в багажа  newsm78

А защо само презервативи да слагам в багажа? Направо като тръгва за командировка предвиждам и компаньонка с него! За да не скучае!   Joy Joy Joy

# 40
Говорили сме си много пъти за безопасния секс и доверието и за момента, в който е възможно да се случи поне на един от двамата. Не слагам, но и двамата знаем, че трябва да имаме.
Аз неможах да разбера, а Вие вземате ли си с Вас или си купувате, или като достатъчно добри и ревниви и практични съпруги не изневерявате и никога не допускате, че това можe да се случи???

# 41
Да не ми е син, че да му слагам презервативи в багажа  Joy

# 42
Хахаха, не стига, че ще му събирам багажа....че и презервативи ще му слагам. ))))
Да не е малък....може да си свърши и двете неща.
А и аз няма да го изпращам на секс-туризъм, а в командировка, където се предполага, че ще работи....а няма да се среща с жени. )

# 43
  • В страната на бурите
Мисля в момента, в който той ми остави презервативи в нощното шкафче до леглото ни преди да тръгне, да му сложа и аз презервативи в багажа  Twisted Evil

така е честно  Laughing

# 44

Просто се опитах да кажа, че ако го направи, има шанс да й се размине някоя болест

Т.е., ако не сложи, а тъпия и мързелив съпруг, който не може сам да си събере багажа й изневери, понеже той не искал, ама нямало какво да прави и се върне и зарази съпругата си: кой ще е виновен? Тя, защото не му е сложила презервативи ... Хайде да не наглеем чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт