Командировка-презервативи

• 13 008
  • 139
  •   1
Отговори
# 75
Всъщност, самите вие носите ли си презервативи?

Не. Въпрос на гледна точка  Laughing

# 76
Всъщност, самите вие носите ли си презервативи?

Не. Въпрос на гледна точка  Laughing

Ето, сега е мой ред да възкликна: "Аууу, ужас, сакън. Нима го правите без презерватив..."  Wink Peace

# 77
"Аууу, ужас, сакън. Нима го правите без презерватив..."  Wink Peace

Да, правим секс без презерватив. Не виждам проблем  Simple Smile

# 78
Имах предвид, че изневерявате без...  Twisted Evil

# 79
Не ходи по командировки, ако ходеше, предните дни щях да го изстисквам до протъркване и пак нямаше да слагам  Crossing Arms

...
Ето, сега е мой ред да възкликна: "Аууу, ужас, сакън. Нима го правите без презерватив..."  Wink Peace

Първия път го направих без, ама бях на 16 и без семейство, не може да се сравнява  Mr. Green

# 80
Ооооо, и чук и бег мога, и изригващ вулкан съм, и тих ветрец... Mr. Green
И да стискам, и да не стискам, бързичко ще събере "сили" за нови подвизи. Grinning
От години правим секс с презерватив по причини, продиктувани от необходимост.
Иначе, ако ме напуши мощният сексуален порив на обладаване и вкусване на чуждото, няма да го направя, ако няма наличен презерватив, не толкова заради партньора ми, колкото заради мен самата.
И да отговоря на авторката-не не слагам, просто защото не ходи по командировки, но ако бяхме в подобна ситуация отдавна да съм провела разговора "за птичките и пчеличките" и как това ще доведе до нежелани последствия и за двамата. Ако му нямах доверие-просто щях да съм редовна в ползването на презерватив у дома.

# 81
Не, в хотелите си има.

В повечето случаи са "бутафорни" - т.е. евтини китайски, от които спокойно можеш да се изприщиш и да направиш някоя алергична реакция или се късат /но наистина напоследък във всеки втори хотел има презерватив, наред със сапуна, шампоана, четката за зъби, обувалката и сета с конците - мислят хората за всички нужди7 уиски също има, ама се плаща Wink/. По-добре си е нещо марково - за по-сигурно. Sunglasses

Тю! И аз си мисля, че се грижат хората за него в хотела Simple Smile. Ще сменя концепцията Simple Smile!

# 82
слагам, да.   това си е един вид наша заигравка.....  те не са за да ги използва, а по скоро за да внимава в картинката.....  но пък нищо не се знае Laughing

# 83
Очаквам следващия въпрос: проверявате ли наличността и целостта на грижливо предоставените презервативи на връщане от командировка  Laughing

# 84
Очаквам следващия въпрос: проверявате ли наличността и целостта на грижливо предоставените презервативи на връщане от командировка  Laughing

Не проверявам и не държа на подробности.  Wink

# 85

Капанче, а? И ако се хване....

# 86
ние нищо не правим Wink....но  Whistling Whistling Whistling те все са в ръцете ни

# 87
Капанче, а? И ако се хване....

Ако се хване, следваща тема в ДиС "помогнете,мажат ми изневерява".

# 88
Не ходи по командировки, ако ходеше, предните дни щях да го изстисквам до протъркване и пак нямаше да слагам  Crossing Arms

Мноооого бих се учудила да ходи.

# 89
След като се налага ти да му приготвяш багажа, си правя извода, че не е много самостоятелен, но това не пречи жените да му вързват. Представи си следната сценка: отива в някой малък град, и даже не си прави сметка да кръшка. Обаче от скука излиза вечерта, някоя мацка му се пуска и той се усеща, че няма презервативи (тя понеже е патка, също няма).
Явно, че няма да бие път 20 км, за да си купи. Остават два възможни сценария:
- решава, че заради несъобразителността си, ще изтърве готината възможност
- тегли една майна на сигурността с всички възможни последствия от това
Така че, ако си го познаваш и не искаш да ти се разиграе втория вариант (колкото и малко да е вероятен), може да имаш основания да сложиш презервативи. Но ако сложиш, няма да е зле да си подготвена за един разговор на тема съпружеска вярност.

Тя е патка, че няма презервативи, а той не е паток, че няма.  Laughing  Ти от своя страна също не си бил паток в ситуацията, в която и на теб ти се е случило. Wink Точно така!!!  Peace hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт