Командировка-презервативи

• 12 991
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
вече почнах за да си взимам,че знае ли човек Whistling
Ама ти си взимаш или половинката ти слага - уточни.

# 106
 Откъде на къде? Дори и аз да му приготвям багажа, което не е така, и през ум не би ми минало да му слагам презервативи. Демек: скъпи, ако ти се отвори случай с някоя, и не можеш да се сдържаш, айде, може , ама внимавай, сложи си презерватив. Не разрешавам да ми се изневерява.  Аз как не изневерявам, даже и да ми се прииска. Щом аз мога да устоявам на изкушения, значи всеки може. А че някой си бил в някакво село и нямало какво да прави, освен да забърше нещо от кръчмата, айде моля ти се. Да си вземе книжка за четене. Интернет нали има, няма да умре от скука.

# 107
Не,не съм толкова либерална.Даже ми се вижда гнусно,все едно спокойно му давам съгласието си за изневяра.Ми освен и да му сложа рози в багажа,та да ги подари,преди да сложи презерватива,ей така-да е кавалер. Shocked ooooh!

# 108
....аз си взимам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms...аз се грижа сама за здравето си Mr. Green

# 109
Нямам чак такова чувство за хумор.
Никой не можеш да спреш, така че ако му се иска да си ги вземе сам, без да ни обяснява.

# 110
  • Страната на чудесата
Не слагам, но подсещам докато си стяга багажа,да ми спести разни екзотично звучащи болести Mr. Green
Та в общи линии казвам,че не е лошо да има подръка един презерватив, ей така-за всеки случай.
Не съм проверявала обаче дали си взема, у дома и в двете бани се търкалат по една-две опаковки,така че няма и да забележа Embarassed

# 111
....аз си взимам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms...аз се грижа сама за здравето си Mr. Green
Сама се грижиш за себе си, защото си сама - неомъжена или? То и аз като бях сама - си носех - и то далеч не само по командировки  Laughing

# 112
Сама се грижиш за себе си, защото си сама - неомъжена или? То и аз като бях сама - си носех - и то далеч не само по командировки  Laughing
.....нИ съм сама имам си МУЖ...... hahaha hahaha hahaha

# 113
Ти ли си тази, дето в темата за изневярата май беше обясняваше как това е нещо, което никога не ще направи  newsm78

# 114
Ти ли си тази, дето в темата за изневярата май беше обясняваше как това е нещо, което никога не ще направи  newsm78
....охххх Joy Joy Joy Joy....НЕ помниш съмишленичките си ти Crazy....обърка се,обърка Laughing Laughing Laughing Laughing

# 115
Кво стана бе, тоя мъж не се ли върна от тая командировка  newsm78

# 116
....охххх Joy Joy Joy Joy....НЕ помниш съмишленичките си ти Crazy....обърка се,обърка Laughing Laughing Laughing Laughing
Права си, грешка е, щото те са малко принципно    bouquet

# 117
Командировка-презервативи-абсурд! Мисля, че съм достатъчно либерална, дори фактът, че пътува за по десеттина дни всеки месец в чужбина, докато аз се грижа за дома и децата абсолютно сама, ме прави такава. Багажът приготвям аз-обикновено слагам дрехи, козметика, кърпи, лекарства за леки неразположения...обаче презарвативи, ако това не е поредната пързалка, просто не е сериозно...Далеч съм от мисълта, че едва ли за 14 одини пък веднъж дори не е кривнал, но собственоръчно да го насърчавам по този начин, ми е под достойнството.

# 118
Аз пък се чудя - ако жената също изневерява - дали би сложила презерватив по-лесно в багаж аму  Thinking
И какви са тия простотии - да му приготвям багажа, айде бе - да не е дете???

# 119
 Naughty Първо- не му оправям аз багажа и второ дори и аз да му го оправях не бих словила, защото за мен това е все едно да му кажа, че може да прави каквото си поиска.
 П.С. След едно пътуване се прибира и вади дрехи и багажори от сака и изведнъж заедно с чорапите  един презерватив  Shocked Аз само го изгледах, а той милия позеленя и започна да заеква. Бях сигурна,че треньора му ги е сложил нарочно, защото всеки път му прави номера, но се нацупих за да го шашна... Mr. Green После имаше едно звънене по тел-а да разпитва някой знае ли нещо по въпроса да ми обяснят, че в къщи е война... В крайна сметка му казах, че знам, че е базик,а той милия  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт