VIP АГ Варна - 2

• 70 657
  • 815
  •   1
Отговори
# 105
                          almots_angel - много ти благодаря за помощта.   bouquet
                Не съм се сетила за чичко гугъл , но болките ми бяха доста силни .
                Благодаря още веднъж   bouquet

# 106
  • Варна
записвам се да следя темата, дано ми помогне да се ориентирам ...

# 107
Здравейте ! Да се похваля-на 12 юли родих втория си син-Никола-3700, 53 см. Не съжалявам за избора си  да сторя това във ВИП-етажа. Изключително доволна съм от екипа на доктор Танев,а и от акушерките. Честно казано малко е мизерничко за ВИП, но пък това не е толкова важно. Важното е , че там работят професионалисти , въпреки че в реанимация цял ден слушах мърморенето на сестрите за неизплатените им заплати. Е, така се и разсейвах, но това в кръга на шегата. Както и да е-аз лично препоръчвам на тези , които все още се колебаят, да изберат качествената работа на хората в АГ-ВИП.

# 108
  • Варна
nadinana   - ЧЕСТИТО !!!  bouquet
Когато имаш време , дай най -ново инфо , за това колко ти излезе общо като сума която плати в болницата , и отделно плаща ли на лекаря ? При теб можеше ли през цялото време да има близък човек? Какво има в стаята ?

# 109
Раждането секцио е 1000 лева-плаща се на касата като те изписват или деня преди изписването. Разбира се , получаваш документ за това. Не плащаш нищо на лекар-той си взема дяла от тези 1000 лева-честно казано не знам точно колко. В стаята ти може да има близък през цялто овреме, но леглото е едно-за теб. Иначе има легло, стол , шкафче , телевизор-с монети трябва да се запасиш, мивка. Банята и тоалетната ползваш с мамата от съседната стая-тоест на 2 души -1 баня и тоалетна. Честно казано чаршафите са мизерни, така че може да си вземеш свои , ако държиш на това. Нямаше и тоалетна хартия. Общо взето това е.

# 110
Запис!Някой скоро да е раждал при Георги Козовски ,знам че не е там вече ,но имал договор и ходил само секциота? newsm78

# 111
Здравейте мами! Аз още не съм забременяла, но реших от рано да почна с информирането. Ходя си при Герогиев на профилактични и съм много доволна.

NovaTema, би ли ми разяснила това с допълнителното здравно осигуряване, че много се заинтересувах. Ако имам възможност предпочитам да го направя от сега и да си довнасям, отколкото да изсипя на веднъж 1000 лв.

Телевизор с монети пък ВИП. Това вече много ме изненада. Но пък отношението наистина е по-важно. Една приятелка роди февруари в АГ. Не беше нито във ВИП, нито в диференцирана стая и каза, че я е страх да отиде до тоалетна дори (явно е голяма мизерия), а акушерките като отношение били под всякаква критика, както и т.нар. къпане на бебчо, което УЖ правели.

Много се надявам, като дойде моя ред да мога да си позволя ВИП-а, че си държа на д-р Георгиев, а и все пак ще е първо раждане и предпочитам добро отношение и помощ, а не заядливи лелки

# 112
nadinana  - ЧЕСТИТО !!!  bouquet
Когато имаш време , дай най -ново инфо , за това колко ти излезе общо като сума която плати в болницата , и отделно плаща ли на лекаря ? При теб можеше ли през цялото време да има близък човек? Какво има в стаята ?

Мен ме сложиха в стая с две легла и ми казаха,че може някой да остане при мен.Може би зависи от това дали има родилки или не.Но така или иначе не ми докараха друга мама в моята стая Simple Smile

nadinana  честита ви радост!да расте здрав и силен малкия мъж!

# 113
Много се надявам, като дойде моя ред да мога да си позволя ВИП-а, че си държа на д-р Георгиев, а и все пак ще е първо раждане и предпочитам добро отношение и помощ, а не заядливи лелки
ех she moto  в каква илюзия живееш.. пожелавам ти да попаднеш на човек.. и Господ да те пази..

# 114
Здравейте!
Аз раждах нормално в АГ, но не на ВИП-а, само ползвах диференцирана стая, от която съм много доволна. Имаше легло с матрак, удобен за кърмене стол, беше чисто и приятно (и гледаше на север, беше по-хладничко). Мъжът ми цял ден беше при мен, както и бебето. Нямах уговорка с лекар, акушерките бяха две при самото раждане и въпреки, че беше доста продължитено през нощта, не ме оставиха за минута. Бебчо го изроди д-р Петкова, за която нищо незнам, но като цяло тя дойде само няколко пъти да види как върви раждането и да даде напътствия. Имам си малко шевчета, но като цяло всичко мина добре, доволна съм от отношението. 
Дано съм полезна на някои бъдещи майки. Преди 3 години ходих на свиждане на ВИП етажа. Стаята, в която бях сега беше по-хубава.

# 115
  • Варна
aida81 - Честито   bouquet
И благодаря за най новата информация !

# 116
  • Варна
Момичета някъде назад прочетох,че в АГ вече се прави епидурална упойка,дайте малко повече инфо или има нова тема Praynig

# 117
За епидурална не знам, но се прави спинална при секцио, ако си поискаш май, ако говориш с лекаря си и анестезиолога

# 118
gali&preАз раждах със спинална,анестезиолог ми беше доктор Кондаков,уговорих се с генеколога ,че искам такава упойка и той се уговори с д-р Кондаков.Много съм доволна от него и от упойката като цяло.Супер бързо и лесо се възстанових от упойката и от секциото като цяло.За ВИП-а немога да кажа нищо лошо,не съм съгласна че е мизерно,все пак не е хотел а болница.Да чаршафите са бели и очевидно стари,но все пак чисти и наистина няма тоалетна хартия,това са минусите за мен.

# 119
vassi79 да попитам нещо мисля да раждам във ВИП-а секцио, имам вече уговорка, макар че бебка незнам какво ще реши  Grinning.Искаха ли ти списък с консумативи и ако да какви?Какво ти трябваше там, дават ли ти списък с необходимите неща?
За спиналната упойка правят, даже мен лекарят при когото ще раждам ме пита каква искам, спинална или пълна, но аз май ще искам пълна нещо не съм готова за спинална повече ме е страх Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт