VIP АГ Варна - 2

• 70 672
  • 815
  •   1
Отговори
# 720
  • До морето
С две ръце съм за акушерката Соня. Аз раждах на 7я при Георгиев, но се оказа, 4е то4но тогава Соня замествала колежка (иначе работи на 5я етаж). Тази жена е толкова мила и внимателна, от началото до края не ми пусна ръката.Благодарение на нея и на д-р. Георгиев, разбира се, родих почти 4 килограмово бебе без нито един шев и имам прекрасни спомени от този ден  Naughty

# 721
И моят син се роди в златните ръце на Соня Simple Smile Раждах секцио при д-р Николов, но имах уговорка и с нея. Дойде, въпреки, че не беше дежурна. Навестяваше ме всеки ден и всеки ден ми носеше новини за бебето /при секцио носят бебето на третия ден/. А като ни изписваха настояваше да й се обаждам за всяко нещо, което ме тревожи. Мисля, че няма значение на кой етаж работи, ако имаш уговорка с нея ще дойде. А и те си въртят смените. Имам телефона й, ако някой иска връзка с нея ще й го пратя на лични. И от други момичета съм чувала, че за нормално раждане е незаменима.

# 722
  • До морето
Ами не знам- на мен тя ми каза, че по принцип работи на 5я етаж и тогава е замествала колежка. Иначе предполагам, че ако имаш уговорка с нея може да се качи и на 7я

# 723
Здравейте,
аз раждах през август в тази болница при д-р Кирил Георгиев.Правих си планове как ще ходя на прегледи при Г.Георгиев и после ще родя при него ,но поради лошо стечение на обстоятелствата постъпих с кръвоизлив и за задържане на 8 етаж в началото на 6 месец.Устисках 2 седмици и ме свалиха на 2 етаж в тъмната стая да съм им под око.Не избрах екип,защото бях в позиция на чакаща.Измина една нощ и на следващия ден след обяд започнаха болезнени контракции.Д-р Киро Георгиев беше нощна смяна и дойде да ме прегледа още в 18.45 още преди да се преоблече и да започне работа.Много мил и внимателен.Всички останали лекари ми казаха ,че ще бъде секцио,а той единствен ме попита защо се притеснявам от нормално раждане, то е по-щадящо за мен,обясни ми плюсовете и минусите и на двете процедури и че ще направим каквото аз избера.Надяваше се до последно да не се получи разкритие и да успеем да го спрем,защото беше много рано да раждам все още .Идва през10-15 мин при мен и коментирахме състоянието ми.Притесняваше се ,че ако направим секцио и се получи кръвоизлив може да се наложи да отстрани матката .Аз избрах да раждам нормално,за да има шанс да остана с матка.Бременността ми е следствие от ин-витро процедура и за мен беше важно да имам шанс за дете възможно най-скоро.При нормално раждане това е след 6 месеца ,а при секцио -2 години.Разбира се,имах усложнение след раждането,получих кръвоизлив,но благодарение на този лекар и адекватната му намеса съм жива ,вече възстановена и най-вече успя да запази матката ми.

Правят секцио предимно с пълна упойка , а на въпроса ми правят ли се тестове ала бала среща с анестезиолог ми казаха , че не Shocked. Еми аз например съм алергична към сума ти неща как може такова нещо.
Има задължителна среща с анестезиолог преди раждането ,дори още при приемането и те разпитва за всичко.Бяха настанили едно момиче при мен с изтекли води и то беше алергично и му направиха тестове и също така ,го изпратиха до окръжна за останалите тестове,които не се правят в аг-то,така че за това не се притеснявай.

# 724
Здравейте момичета аз съм 24 седмица. Определена съм за средата  на януари. Ходя на консултация при доктор Александров на 7 етаж. Той обаче не желае да се ангажира с нормално раждане. На мен ми се иска да избегна секциото макар че много ме е страх от нормалното. Както и да е. Решила съм в АГ да раждам. Четох доста от постовете ви и ще се радвам ако мога да получа телефон на тази акушерка и също и лекар за да се уговоря с тях. Мисля , че ще се чувствам по сигурна ако имам уговорка. Благодаря Ви предварително. Записвам се да следя темата.

# 725
Георгиев не прави секцио по желание. Аз имам чести болки в тазобедрените стави от години. Георгиев каза да отида при ортопед, който да препоръча секцио. Иначе не можело ей тъй да си ме реже.
Имам 2 познати при които се закучило раждането  и са били при него. При едната е минало без секцио при другата се е наложило, т.е. го ползва за краен случай.

mimata_79, съжалявам за неприятностите ти! Дано след година и нещо се похвалиш с леко минали бременност и раждане.
Този д-р к. Георгиев не съм го виждала, но като поведение ми прилича на Г. Георгиев

nqgolova, телефоните на лекарите ги има в болницата на таблото до приемния кабинет и в сайта им. На акушерките май ги няма, но не познавам човек да се е оплакал от акушерка в родилна зала на който и да е етаж в АГ

# 726
благодаря за бързия отговор. Утре отива на консултация ще ги погледна. До сега не съм обръщала никакво внимание.

# 727
.
Този д-р к. Георгиев не съм го виждала, но като поведение ми прилича на Г. Георгиев

Различни доктори са - Г.Георгиев ме прие в родилното и също беше много внимателен,а К.Георгиев е по-възрастен.

# 728
Ммм , не съм съгласна , че Георгиев не прави секцио по желание Peace. Лично аз понеже още се колебая как да раждам, защото адски много се страхувам и най - много да попреча на човека от колкото да помогна сме се разбрали , че може и секцио да е.

# 729
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да ме извинявате ама м/*у Кирето и Г. Георгиев има разлика от небето до земята.Имах честта да раждам при Киро.При секциото се установи,че имам миома с големи размери,но доста кървяща в случая(светилото Николов изобщо не я беше забелязал на ехото,нищо че ме гледа 4-5 пъти).Човека е решил да я остави защото имало вероятност да се отстрани и матката,но бебето се роди в 7 месец и  не му се рискувало(даде ми шанс за евентуално второ раждане),при необходимост щяха да я отстранят.Много мил и внимателен човечец.Имах честта и след това да се засичаме по улиците и държеше да отида да ме види как вървят нещата с миомата.Почти се доверих на Славчев и щях да си правя операция за отстраняване на миомата,на Георгиев каза,че щом не ми прави проблеми и не нараства да не бързам.Ще я наблюдаваме.Страхотен доктор.С две ръце го препоръчвам.Не е супер възрастен,но в сравнение с другия-да.

# 730
Да ме извинявате ама м/*у Кирето и Г. Георгиев има разлика от небето до земята.Имах честта да раждам при Киро.При секциото се установи,че имам миома с големи размери,но доста кървяща в случая(светилото Николов изобщо не я беше забелязал на ехото,нищо че ме гледа 4-5 пъти).Човека е решил да я остави защото имало вероятност да се отстрани и матката,но бебето се роди в 7 месец и  не му се рискувало(даде ми шанс за евентуално второ раждане),при необходимост щяха да я отстранят.Много мил и внимателен човечец.Имах честта и след това да се засичаме по улиците и държеше да отида да ме види как вървят нещата с миомата.Почти се доверих на Славчев и щях да си правя операция за отстраняване на миомата,на Георгиев каза,че щом не ми прави проблеми и не нараства да не бързам.Ще я наблюдаваме.Страхотен доктор.С две ръце го препоръчвам.Не е супер възрастен,но в сравнение с другия-да.
Аз също нямам думи ,с които да говоря за него.Той помисли преди всичко за мен.Аз нямам други деца и при секцио ( както се препоръчва в състоянието,което бях) нямаше да имам друга възможност да родя.Невероятен човек - единствено той ме успокои ,че в някой случаи медицината е безсилна и не бива да се обвинявам ,че сме пропуснали да направим нещо ,за да спасим бебетата.

# 731
Здравейте Simple Smile свързах се с д-р Александров и утре в 11 часа ми каза да отида там на 7-мия етаж, но не мога да намеря точния адрес на АГ..на карта ми излиза някъде чак след квартал "Младост" , а дори той ми каза, че е някъде до Окръжна болница...може ли някой да ме опъти Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 732
http://ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content&view … =66&Itemid=58

ул "Цар Освободител" 150,
гр. Варна

Пада се точно между Пикадили-Окръжна и Проектантска (здравна каса, геодезия и кадастър), от същата страна. Ако идваш от центъра, след светофара на Окръжна, втората в дясно. На линка по-горе ще видиш снимка на сградата. Първата е за бензиностанцията на ъгъла и Пикадили, втората е за болницата. Може да спрете на паркинга пред болницата.

# 733
Раждах и двете си деца при д-р Г.Георгиев.Втората си бременност даже следих при него.Ходих сравнително често и сме коментирали много и секциото и упойките.Той е твърдо за нормално раждане без упойка.В никакъв случай не е касапин и не реже само и само да се отърве,напротив...толкова е внимателен и мил,рядко срещано за лекар,който и до тоалетната не може да иде без да му звънне телефона.И през двете ми раждания беше до мене.Второто беше доста по-тежно от първото и въпреки това ми разказваше вицове и гледаше да ми повдигне духа.Горещо го препоръчвам,за мен това е един невероятен лекар!Ако имам трето дете отново бих си следила бременността при него и бих родила при него!

# 734
Потвърждавам написаното от ha-ho. Невероятен лекар и човек. Толкова мил и внимателен , също се следя и ще раждам при него. Снощи след тежка смяна , няколко операции и нормални раждания ме прие в кабинета  и беше изключително внимателен , нямаше и следа от някаква изнервеност , която примерно би била присъща в края на един такъв тежък ден. Винаги усмихнат, видя ме , че съм в паника (не че нещо ми имаше , но като вляза в болница и съм така). Успя да ме успокои , да ми вдъхне кураж , казах му , че много ме е страх от раждането и се чудя дали да не е секцио при , което той каза , че не одобрява. Ако разбира се много искам ще го направи , но човека си държи на нормалното раждане. Въпреки , че е толкова зает , всеки на негово място ще му е добре дошло да направи секцио и да се отърве , но той не е от тези лекари. Наистина рядко срещан лекар.

Общи условия

Активация на акаунт