VIP АГ Варна - 2

• 70 701
  • 815
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,

Вчера ходих до АГ да взема списъка с консумативи. Цената за избор на екип е 350 лева, а за избор на лекар 235 лева (или беше 225 лева не помня съвсем точно). Оказа се, че можеш и само лекар да си избереш, или пък ако искаш цял екип с анестизиолог, акушерка. Работата е там, че съм се спряла на д-р Георгиев, но не знам кои са добри анестизиолози. Има ли някой информация.

За прегледа при д-р Г. Георгиев - струва 30 лева, приема всяка сряда между 14.00-16.00 часа

# 241
Ами зависи от това как ще раждаш.Аз ще раждам със секцио при Георгиев и съответно той ще си избере анестезиолога с който да работи.Аз държа на спинална упойка и му се доверявам за избора на анестезиолог.

# 242
Аз също засега съм се насочила към ВИП АГ Варна за раждане. Моля някоя мама, която скоро е раждала там да сподели пресни впечатления и най-вече ме интересува какво трябва да се носи като багаж?

# 243
  • Varna, Bulgaria
Здравейте,

Вчера ходих до АГ да взема списъка с консумативи. Цената за избор на екип е 350 лева, а за избор на лекар 235 лева (или беше 225 лева не помня съвсем точно). Оказа се, че можеш и само лекар да си избереш, или пък ако искаш цял екип с анестизиолог, акушерка. Работата е там, че съм се спряла на д-р Георгиев, но не знам кои са добри анестизиолози. Има ли някой информация.

За прегледа при д-р Г. Георгиев - струва 30 лева, приема всяка сряда между 14.00-16.00 часа
При всички положения подписваш "Избор на екип", на мен поне друг вариант не ми предложиха преди месец. И съм доволна  Peace
Довери се на д-р Георгиев, много е добър и няма да те остави и за миг Simple Smile

# 244
  • Варна
Здравейте,
записвам се да следя темата. Смятам, живот и здраве, края на юни, началото на юли да раждам на 7 етаж секцио при д-р Александров. Очаквам близнаци, две момченца.

# 245
Здравейте! ОТ 9 месеца се ровя из форумите и разучавах за акушер-гинеколози, болници и т.н....ето че мина и моят ред да си родя детенцето!ИЗбрах си Аг Варна- Вип етажа и д-р Георгиев!Раждах нормално със спинална анестизия!Преди 5 дни излязох от болницата!В деня на раждането улучих на страхотна акушерка,която държа ръката ми през цялото време!Много съм доволна!Ако имате въпроси, надявам се,че мога да помогна! Simple Smile

# 246
Здравейте! ОТ 9 месеца се ровя из форумите и разучавах за акушер-гинеколози, болници и т.н....ето че мина и моят ред да си родя детенцето!ИЗбрах си Аг Варна- Вип етажа и д-р Георгиев!Раждах нормално със спинална анестизия!Преди 5 дни излязох от болницата!В деня на раждането улучих на страхотна акушерка,която държа ръката ми през цялото време!Много съм доволна!Ако имате въпроси, надявам се,че мога да помогна! Simple Smile
Доктор Георгиев преглежда ли в частен кабинет???
Ще съм много благодарна ако някой ми каже къде???  bouquet

# 247
Има частен кабинет на ул.Ивайло 1, а иначе доколкото си спомням всяка сряда преглежда и в АГ на първия етаж

# 248
Thank you!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
sunshine33, нужни са ти памперси,хавлийка и дрешки за детето, аз за теб 2-3 нощници и вече каквото си прецениш!Сапун и чехли за банята,четка и паста за зъби,Хавлия за тяло и лице....Аз даже си взех и лаптопа със нет флашка и пресата за коса! Simple Smile Носят ти закуска, обяд и вечеря!

# 250
NINITOOO, благодаря ти много за информацията   bouquet! Аз все още се чудя къде ще раждам, а то наближава...

# 251
Как така нормално раждане със спинална упойка? newsm78 При нормалното раждане упойката е епидурална, а при секцио - спинална. Поправете ме ,ако греша!

# 252
Интересува ме в АГ предлагат ли вече епидурална упойка? Когато аз раждах там преди 3 години се бях зарекла, че искам естествено раждане без обезболяващи...но след 5-тия см май размислих Simple Smile Тогава д-р Георгиев се разрови в медикаментите им и каза, че имат само бусколизин - но от него не ми стана по-леко - напротив! Болките се увеличаваха, само дето главата ми се замая от лекарството Peace

# 253
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Записвам се да ви следя.

# 254
Raniya и аз знам това за упойките,но др.Георгиев ми каза , че ще ми сложат спинална - незнам защо но ми свърши много добра работа и ми спести болките с час и половина!

Общи условия

Активация на акаунт