VIP АГ Варна - 2

• 70 717
  • 815
  •   1
Отговори
# 255
Raniya на мен доктора ми каза, че съм първата на която прилагат тази упойка в болницата!В деня на раждането предложиха на още една родилка тази упойка , но не успя да й въздейства за съжаление.

# 256
  • Варна
NINITOOO,
а колко струва сега раждането там ?
И някой знае ли ако искаш бащата да присъства само във Вип-а ли е възожно и дали се доплаща ?

# 257
Здравей Saly, цените за раждане на Вип етажа в АГ ги имаше на предните страници и мисля че са актуални. Аз раждах там 2006 г. бях с мъжа ми, който остана в моята стая, която пък беше до родилна зала и като родих д-р Танев го извика да му покаже бебка. Сега мисля пак да раждам там живот и здраве другия месец. Ето ти цените, за да се ориентираш:

Нормално раждане /престой до 4 дни/ - 700лв.
Секцио /до 6 дни/ - 1000лв.
Грижи за дете - 100лв.
Ден допълнителен престой - 80лв.

# 258
  • Варна
Здравейте момичета! Искам да ви питам нещо, свързано е с д-р Танев. Имам огромното желание да родя при него - ще е секцио, защото преди година и нещо имах едно такова. Та сега съм все още в 16 г.с., знам че е много натоварен и трябва по-отрано да се отиде при него. Колко по-рано? Кога отидохте да говорите с него за раждане?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 259
Здравей sisi83! Мисля че е добре от 7-я месец да започнеш да ходиш при него. Аз скоро влязох в 9-я месец и днес ще съм за първи път на преглед при д-р Танев. първото ми раждане беше при него, но без уговорка, просто той се случи дежурен. Останах много доволна!!!!

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 12:37 от nova_mama

# 260
  • Варна
nova_mama , благодаря ти за отговора! Аз се притеснявах, че може да е късно дори и в 7-я месец да отида. Притеснявам се да не ме върне. Успех ти желая  Hug

# 261
Благодаря Сиси! Лека бременност на теб.

# 262
Saly Позволено е посещението на вип-а без ограничение - по принцип, а дефакто не е така!Имаш право на придружител и през вечерта!На раждането може да присъства който си поискаш и да се снима пожелание без доплащане!

# 263
  • Варна
NINITOOO,
благодаря. По дприситвие имам предвие на бащата имам предвид по време на раждането. Аз съм раждала там, но преди 6 г. и тогава помилиха таткото да си тръгне, иначе з апосещения нямаше проблеми.
А цените такива ли са , както ги е писала nova_mama?
И какви са тия грижи за новородено дето се заплащат?
И още нещо има ли шанс за раждане нормално, не предизвикано раждане там ? Т.е имам предвид, че чувам било пълно и повечето раждащи били секцио, и ако тръгнеш нормално може да се окаже , че няма места .

# 264
Sisi83, само да ти кажа че след секцио не е задължително пак да раждаш секцио, можеш да родиш и нормално PeaceВ АГ-то има вече доста случаи на такива раждания, д-р Танев също е водил такова раждане и то много успешно!
Всичко това ако си заинтересувана от нормалното раждане, разбира се! Peace

# 265
  • Варна
Sisi83, само да ти кажа че след секцио не е задължително пак да раждаш секцио, можеш да родиш и нормално PeaceВ АГ-то има вече доста случаи на такива раждания, д-р Танев също е водил такова раждане и то много успешно!
Всичко това ако си заинтересувана от нормалното раждане, разбира се! Peace

От едното раждане до другото интервала ще е 1г 8м. На мен ми изглежда прекалено малко времето, пък и ме е страх от руптура на матката прекалено много. Пък и какъвто ужас изживях с опитите да родя нормално... Sadпросто не се получи.

# 266
Sisi 83, само ти си знаеш за какво си подготвена - и физически, и психически! Аз също съм със секцио, след 12 часа зверски контракции в предродилна (раждах в Аг при д-р Георгиев), но много искам вторият път да родя нормално! Въпрос на усещане! Затова ти го казвам, като алтернатива! В АГ такива раждания успешно водят д-р Георгиев, д-р Атанасов и д-р Танев!
Ако пък си решила секцио - вече си минала оттам и знаеш какво те очаква! Peace

# 267
  • Варна
Благодаря ти Raniya  Simple Smile Колкото и странно да звучи, секциото за мен беше песен в сравнение с опитите за нормално раждане. Засега съм избрала д-р Танев, дано да е на работа когато ми дойде времето. Някой между другото знае ли как ще са му почивките за тази година? Ще съм много благодарна  Simple Smile

# 268
  Танев е страхотен! И аз много го харесвам Peace

# 269
Аз също съм с две ръце за д-р Танев.

Общи условия

Активация на акаунт