VIP АГ Варна - 2

• 70 722
  • 815
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте майчета. Аз родих  /нормално/ на ВИП-а и двете си деца. Първия път мъжа ми и майка ми бяха при мен на самото раждане. Втория път само майка ми - дори ми стоеше до главата ми и ми държеше ръката. Дадоха и внука да го подържи след като го измиха. И двата пъти никой не ми е поискал пари. Платихме си само таксата за избор на екип. Първия път отидох да раждам в 3 часа сутринта - беше на смяна доктор Танев с една акушерка, педиатърката дойде като родих. Втория път се бях уговорила с д-р георгиев за 10.05.2011 г. имаше си анестезиолог и педиатър на смяна. Изключително съм благодарна на акушерката Ивелина. така си свърши работата момичето че нямах нито едно разкъсване, а бебо беше 3 800 г.
Леко раждане на всички мами! Ако изберете ВИП етажа няма да сбъркате, вече се убедих в това 2 пъти.

# 331
nova_mama, знаеш ли двете имаена на акушерката Ивелина? Търся добра акушерка, която да ангажирам за моето раждане.
Някой знае ли кой е шефа на вип отделението в момента? От прочетеното до тук разбрах, че със или без анагжиран д-р таксата е една и съща, така ли?

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 23:52 от sheherizada

# 332
За съжаление не и знам фамилията. Шеф на Вип отделението е д-р Николов. Таксата е една и съща. В ценоразписа имаше и услуга "грижа за новороденото", която беше 100 лв.

# 333
Здравейте, само да се изкажа за АГ и аз... вече видяла го и от вътре Simple Smile Видяхме се с д-р Георгиев, симпатичен мъж, не  говори многоо, но е готин. Имаше верно много бременни.. сигурно 15-20 .. но прегледите минават бързо..за около 5-7 мин. Това е за сега от мен. Стискам палци на всички бъдещи мамчета!

# 334
  • Варна
Здравейте, само да се изкажа за АГ и аз... вече видяла го и от вътре Simple Smile Видяхме се с д-р Георгиев, симпатичен мъж, не  говори многоо, но е готин. Имаше верно много бременни.. сигурно 15-20 .. но прегледите минават бързо..за около 5-7 мин. Това е за сега от мен. Стискам палци на всички бъдещи мамчета!

Grinning  Рени видях те аз, после се сетих, че си ти - бях с Q-T. Радвам се, че ти е допаднал доктора.

# 335
Светле, е тя писа в отчетната тема, че ще е с приятелка, ама аз като се прибрах видях поста.. Нищо. При теб как мина прегледа, бебчо расте ли Simple Smile

Видях, че са публикували в ДВ новите цени за избор на екип и лекар, за лекар до 500 лв, за избор на екип до 900 лв. Някой има ли идея, дали в Аг-то ще се променят цените?

# 336
  • Варна
Рени, при нас всичко е ок  Simple Smile
Това за цените нязнам - ще се радвам някой с прясна информация да се включи по нататък. А какво ли ще рече това - дали ще плащаме повече или по-малко  newsm78

Искам да питам нещо, моя приятелка днес ми каза, че като раждала в АГ  са я накарали да и бият ваксина против тетанус. Много ми стана странно. не е раждала на ВИП-а ако това е от значение. Я да кажат мамите раждали скоро има ли нещо такова. Защото мен никой не може да ме накара да ми сложат ваксина докато съм бременна.

# 337
  • Варна
Аз родих преди 5м. в АГ не на ВИП-а и не са ми били никакви ваксини,не са ме и карали Crazy
Преди 3г. раждах на ВИП-а и там не е имало такова нещо.

# 338
  • Варна
Момичета, да попитам няколко неща : по време на секцио няма да съм с нощница нали? Понеже досега никога не са ми слагали катетър: хубаво - урината ще отива в торбичката, а кървенето  Embarassed
И още нещо, майчета, които са раждали края на септември началото на октомври - с какви дрешки трябва да е облечено бебето в болницата /боди и ританки достатъчно ли е? или боди с гащеризонче отгоре?/ И последен въпрос /засега/ одеалцето дебело или по-тънко трябва да е?
Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 339
  • Варна
На въпросите:

По време на секцио ще си гола-голеничка, преди това те искат по нощница без гащи отдолу /аз не знаех и много ми се смяха, че отивам да раждам с гащи Laughing/. Докато си с катетър, отдолу ти слагат от тези еднократните подложки, които искат да си носиш и лигнин между краката, като един или два пъти на ден /вече забравих  Embarassed/ те подмиват.

За дрешки - според мен вземи по-дебелички, същото важи и за одеалцето, бебетата като са малки им е много студено, моят син се роди през май - беше сравнително топло, но първите седмица-две, докато му се оправи усещането за топло и студено доста зъзнеше, ако не е облечен добре. Аз го обличах с боди с къс ръкав, чорапки, отгоре ританки и камизолка или гащеризонче/пижамка /не знам как им викат на тези целите/

# 340
  • Варна
Maria_I много благодаря за ценната информация  newsm51

# 341
  • Варна
А случаjно да има някакъв интернет там ? WiFi ?

# 342
Здравейте и от мен- прясно изписана от ВИП етажа в АГ-то след секцио. Ако някоя има въпроси, с удоволствие ще  отговоря. И...интернет няма Simple Smile

# 343
  • Варна
Илианка - първо честито бебче   bouquet  
Има ли различни цени вече или още са същите?
Може ли вместо лигнин има едни като превръзки, но без крилца и са големички - за деня в който ще сме в реанимацията?

Момичета има ли някоя от вас, която при стрес и притеснение получава силно сърцебиене и високо кръвно? Това пречи ли операцията да протече нормално?

Имали хубави и лоши упойки, т.е. - трябва ли да се уговарям с някой каква упойка искам?

# 344
Светле, благодаря!
Когато аз раждах /22.07/ цените си бяха същите, но моя доктор ми каза, че може и всеки момент да се променят.
За лигнина- никой не ме е питал.Така си се събудих.Не мисля, че ще ти е удобно с превръзка в реанимацията, защото ти 24 часа си лежиш...гола, завита.А и лигнина е един огромен- от дупето отзад до корема.Удобно е, не се притеснявай изобщо
Въпроса за сърцебиенето и високото кръвно трябва да го обсъдиш с анестезиолога, за да знае каква упойка да ти сложи.При мен това стана когато бях вече на операционната маса и ми задаваше въпроси. Тогава му казах, че имам сенна хрема.Също и при попълване на документите се споменава.
За упойките- не мога да дам конкретен отовор, защото само като споменах на доки, че имам проблем с кръста, ми каза да не рискуваме със спинална, за да няма непоправими последствия.

Общи условия

Активация на акаунт