Предполага накакъв списък ще ми дадат за нещата, които трябва да нося. А цените предполагам ще се увеличат нали? 
. За реанимация ви трябва само нощница, чехли, чифт бикини, превръзки /за след като махнат катетъра/, вода, стотинки за ТВ, лична карта, лъжица /само пюре ще ви дадат да ядете и то на втория ден/, тоалетна хартия, кърпички и май това е... Нито дават да се изкъпеш докато си там, нито да ходиш много-много, та от тоалетни принадлежности няма много смисъл... Малко като пълен мизерник се чувствах аз след 2 дни в реанимация, ама това е положението. Говоря за не-ВИП-а, не знам дали във ВИП-а не е по-различно...
).
На мен след операцията за апандисита една сестра ми обясняваше как в никакъв случай не трябва да се мокри дори (камо ли за сапун). Въпреки, че и аз бях с водонепропускливи лепенки и обяснявах как ще се увивам с кухненско фолио, тя караше лекаря да ми казвал да не се къпя в никакъв случай (10-12 дни!!!???!!!), че да не се инфектирала раната. Явно всеки си има различно становище по въпроса.
и лигнина са си от тях.Лепенки за рана също не са ми искали. Събудих си се с лепенка на раната, която доктора ми каза да махна на третия ден вечерта, а на петия ден ми позволи да я мокря. Но май на всеки лекар изискванията са различни. Там почти всички жени бяхме с различни опериращи, нали все пак си избираме екипа. Имаше една ена на която още на третия ден и позволиха да се къпе. За тези неща специално говорете с лекарите, коиот ще ви оперират.
Препоръчани теми