VIP АГ Варна - 2

• 70 727
  • 815
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не е вярно,препоръчвам ти д-р Аврамова,тя даже е завеждащ отделението по реанимация.Ако решиш мога да ти дам  телефона.

# 616
  • До морето
Здравейте, вчера бях на отворени врати в АГ-то. Условията не са кой знае какъв лукс , но са приемливи, все пак е болница - чистичко и приятно е. Разглеждахме родилна и предродилна "зала", но останах много учудена, че това всъщност са си стаи с големината на всяка друга в АГ-то! Малко тесничко ме се видя,  Rolling Eyes

Да попитам майките, раждали във ВИП-а, докато сте в предродилно и родилно има ли постоянно някой с вас (от персонала имам предвид) или ви оставят и идват да ви проверяват от време на време?

# 617
Да, има човек до теб непрестанно.

# 618
  • Варна
Здравейте, вчера бях на отворени врати в АГ-то. Условията не са кой знае какъв лукс , но са приемливи, все пак е болница - чистичко и приятно е. Разглеждахме родилна и предродилна "зала", но останах много учудена, че това всъщност са си стаи с големината на всяка друга в АГ-то! Малко тесничко ме се видя,  Rolling Eyes

Да попитам майките, раждали във ВИП-а, докато сте в предродилно и родилно има ли постоянно някой с вас (от персонала имам предвид) или ви оставят и идват да ви проверяват от време на време?

Grinning във Вип-а са такива стаите. Долу са по-големи, но том не раждат по една, а по-повече. Аз не раждах нормално там, но янколко приятелки родиха Simple Smile постоянно имаше с тях акушерка, както и съпрузите им. И в предроридлна и в родилна. Израждащия не е постоянно там, но като наближи момента ще е до теб. Успех  Hug

# 619
  • До морето
Ох, добре  Simple Smile Малко се стресирах като видях тези стаички, аз наистина си представях зали и после като се замислих, че ще съм и сама, викам край, слизам да раждам при циганките  hahaha Нещо друго ми направи впечатление - във ВИП- стаята има легло за родилката и легълце/количка за бебчето, друго не видях, май и масичка имаше. А долу на 5я етаж има легло, легълце, масичка, голямо кожено кресло за посетител и освен това един стол с дупка отдолу  newsm78 и той предполагам е за родилката. С две думи стаите на 5я етаж са "по- обзаведени"  newsm78 Няколко пъти повториха, че посещенията са само от 17 до 19ч. за цялата болница, а тук съм чела, че във ВИП-а, ако искаш може и някой да остане с теб през нощта? Друг е въпросът къде ще седи  Laughing

А, да на 7я етаж видях, че има и климатици, макар че с бебе на няколко часа кой ползва климатик?

# 620
  • Варна
Има и стол  Grinning ама без дупка, може и без нея. За посещенията-по всяко време може да те посещават, може и някой да остане при теб през ноща. В 10-та стая има и допълнително легло за посетител /то мисля се заплаща отделно/.
Първата вечер майка ми беше при мен. Ами събрахме се. Втората-мъжа ми - пак се събрахме. Който е бъден общо взето гледа бебето Simple Smile

# 621
  • Варна
аз имах късмет да съм в 10-та стая на ВИП-а, единствената с две легла. нищо не съм плащала допълнително. много е удобна, тъй като раждах през нощта /планирано нормално раждане/, мъжът ми беше с мен, и докато ме подготвяха и се мотаех по коридорите той се опъна на едното легло и зяпаше телевизия. после след като родих остана при мен до сутринта и си лежахме и си бърборехме. ако беше само едно леглото щеше да е тегаво. в стаята имаше още нощно шкафче, мивка, стол, климатик, и разбира се бебешкото легълце. отвън в коридора на двете стаи има един общ хладилник.
а по време на раждането акушерката седи неотлъчно до теб, израждащия идва от време на време да проверява разкритието. стаята не е тясна, напълно достатъчна /все пак няма да играеш хоро  Laughing/. мъжа ти, майка ти и всички останали роднини ако искат присъстват, няма проблеми. със свиждането също не сме имали проблеми

# 622
И аз бях в 10 стая, нищо не съм плащала допълнително. Мама беше при мен денонощно от третия ден - когато ми донесоха бебето до изписването. Мъжа ми идваше когато си поиска. Проблеми за посещенията правят само с периоди на епидемии, иначе посещенията са си свободни.

# 623
Коженото кресло е много удобно за кърмене. Хладилници има и на 5 етаж. А относно посещенията - май зависи основно от настроението на лелката на входа. При мен идваше само мъжо, но 2 пъти на ден, че все нещо трябваше да носи

# 624
  • До морето
Тя тая лелка на входа как не си е изяла още боя от някой, не знам! Егати кривата бабишкера! То бива, бива да си сърдит на живота, ама..... Между другото те даже и лекарите  и  акушерките я бъзикат постоянно и я иронизират, никой не я отразява - това е правилния метод. Започнеш ли да й се обясняваш, веднага се усеща, че е важна и те навира под на кучето куйручето  Joy

# 625
Здравейте на всички. Предстои ми раждане в средата на юли в АГ Варна секцио - надявам се на 7 етаж /ако има свободни места/ или на 5 етаж. Интересува ме следното - има ли някакъв списък от неща, които трябва да се носят за раждане защото като идвах във Варна на преглед забравих да питам, а пък съм от Бургас. Ако случайно някоя от Вас има такъв списък моля да ми го напише за да мога да се приготвя - интересува ме и за 2та етажа. Много Ви благодаря и Ви желая лек и спорен ден.

# 626
  • Близо до морето :)))
Здравей Надя, първо да ти пожелая леко и безпроблемно раждане. Относно списъците ако ще раждаш на 7-ия етаж не носиш нищо допълнително. Ако ще раждаш на 2-ия и после лежиш независимо дали на 4-ия или 5-ия ти искат да се купят консумативи по списък, който ти дават от приемният кабинет на първият етаж.
Явно понякога има и изключения. Аз раждах преди 17дни в АГ . Първоначално бях решила за 7-ия с избор на екип, но в последния момент когато ме приемаха казах, че ще раждам на 2-ия с избор на екип и след това да ме настанят в самостоятелна стая на 5-ия етаж. Не бях приготвила нищо от списъка, но не ми ги искаха допълнително. Макар, че някои от нещата бяха нужни по време на раждането - там разни подложки, лигнин и т.н. Неща които ти използваш.

Много съм доволна от престоя си в болницата, от лекари, акушери и всичко. Съпруга ми идваше по 2-3 пъти на ден, макар че имаше обявени свиждания от 17,00 - 19,00ч. Явно ако мине номера пред лелката.

Успех   bouquet

# 627
  • Варна
Да ви кажа "хватката" при лелката: роднините да влизат като коне с капаци, без да я поглеждат или поздравяват  Laughing ако я поздравят веднага питала: накъде така  Laughing

# 628
  • До морето
Да ви кажа "хватката" при лелката: роднините да влизат като коне с капаци, без да я поглеждат или поздравяват  Laughing ако я поздравят веднага питала: накъде така  Laughing
Абсолютно вярно!!!
Пъен игнор на лелката, обърнеш ли й внимание, веднага се чувства важна и почва да вика!!!

# 629
Здравейте! Записвам се и аз в темата да ви чета   
Ходя всеки месец при Г.Георгиев и живот и здраве декември месец искам при него да родя! Искам да попитам кога се уговаряте с доктора, че искате да родите при него с избор? .. защото имам още 5 месец до термина и мисля, че е рано от сега да го ангажирам? 

Общи условия

Активация на акаунт