във Вип-а са такива стаите. Долу са по-големи, но том не раждат по една, а по-повече. Аз не раждах нормално там, но янколко приятелки родиха
постоянно имаше с тях акушерка, както и съпрузите им. И в предроридлна и в родилна. Израждащия не е постоянно там, но като наближи момента ще е до теб. Успех
Малко се стресирах като видях тези стаички, аз наистина си представях зали и после като се замислих, че ще съм и сама, викам край, слизам да раждам при циганките
Нещо друго ми направи впечатление - във ВИП- стаята има легло за родилката и легълце/количка за бебчето, друго не видях, май и масичка имаше. А долу на 5я етаж има легло, легълце, масичка, голямо кожено кресло за посетител и освен това един стол с дупка отдолу
и той предполагам е за родилката. С две думи стаите на 5я етаж са "по- обзаведени"
Няколко пъти повториха, че посещенията са само от 17 до 19ч. за цялата болница, а тук съм чела, че във ВИП-а, ако искаш може и някой да остане с теб през нощта? Друг е въпросът къде ще седи
ама без дупка, може и без нея. За посещенията-по всяко време може да те посещават, може и някой да остане при теб през ноща. В 10-та стая има и допълнително легло за посетител /то мисля се заплаща отделно/.
Препоръчани теми