Ходя всеки месец при Г.Георгиев и живот и здраве декември месец искам при него да родя! Искам да попитам кога се уговаряте с доктора, че искате да родите при него с избор? .. защото имам още 5 месец до термина и мисля, че е рано от сега да го ангажирам?
Здравей, на мен живот и здраве скоро ми предстои раждане при д-р Георгиев. Аз си го посещавам периодично, ей така да си ме познава, отделно си имам друг АГ. За уговорката, аз още в началото му казах, че съм си избрала него и той тогава отговори: "Като наближи термина, ще го говорим, да сме живи и здрави юли, ще се разберем". Миналата седмица ходих, нали вече е юли, и пак му викам - Докторе, искам при вас да раждам
Ми, викам, да се уговорим нещо?, на което той отговори : Нали ми имаш телефона, считай, че сме се уговорили!!! От това, което знам за него, той не е от лекарите, които взимат пари предварително или под масата, даже май въобще не взима, така че явно наистина това е уговорката!!!
на кой етаж се разбра с него ти? Аз много се колебая дали да е на 5тия и да си платя самостоятелна стая или направо на 7-мия тя разликата май не я голяма?