VIP АГ Варна - 2

• 70 714
  • 815
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето
Здравейте! Записвам се и аз в темата да ви чета   
Ходя всеки месец при Г.Георгиев и живот и здраве декември месец искам при него да родя! Искам да попитам кога се уговаряте с доктора, че искате да родите при него с избор? .. защото имам още 5 месец до термина и мисля, че е рано от сега да го ангажирам? 

Здравей, на мен живот и здраве скоро ми предстои раждане при д-р Георгиев. Аз си го посещавам периодично, ей така да си ме познава, отделно си имам друг АГ. За уговорката, аз още в началото му казах, че съм си избрала него и той тогава отговори: "Като наближи термина, ще го говорим, да сме живи и здрави юли, ще се разберем". Миналата седмица ходих, нали вече е юли, и пак му викам - Докторе, искам при вас да раждам Laughing и той ми вика: "Знам бе, ти откога я пееш тая песен!  Joy Joy Joy Joy Ми, викам, да се уговорим нещо?, на което той отговори : Нали ми имаш телефона, считай, че сме се уговорили!!!  Laughing

От това, което знам за него, той не е от лекарите, които взимат пари предварително или под масата, даже май въобще не взима, така че явно наистина това е уговорката!!!

# 631
Да и аз имам друг по ЗК той така ми препоръча за да ми издадат картона.. следващата ми консултация при него е август ще му кажа и аз товага да знае от по-раничко, но той предполага сигурно като вижда, че ходя всеки месец, че някой път и по 2 пъти!  Laughing  Благодаря ти за бързия отговор! Леко раждане ти пожелавам и да споделиш след това как е минало  Hug на кой етаж се разбра с него ти? Аз много се колебая дали да е на 5тия и да си платя самостоятелна стая или направо на 7-мия тя разликата май не я голяма?  Simple Smile

# 632
Георгиев няма претенции да си на 7-ми. Като уговаряхме секциото пита на 2-рия етаж да пишем раждането, нали? (т.е. после те качват на 5). Иначе щом ходиш толкова често при него е подготвен, че си избрала него. Само дано не е отпуска тогава, че знам, че дъщеря му има там някъде рожден ден. Ама до тогава има много време

# 633
  • До морето
Не, той е отпуска в момента, но въпреки това пак в сряда преглежда. Аз още Декември го питах Август да не е на море някъде  hahaha

# 634
е миналата година (краят на юли) беше казал, че ще е извън България. Ей тоз човек не излиза от болницата. Трябва да е на хиляди километри, че да си почине.

# 635
  • Варна

Наистина си отсъства доста в чужбина д-р Георгиев,но поне предупреждава..Мен април ме предупреди кои дни ще е в чужбина и ми каза към кого да се обърна ако има нещо...Внимателен е,но отностно раждането,ако е нормално като дойде момента му звъниш,а ако е секцио той като наближи съвсем ще му поискаш дата да си уточните..Simple Smile  Мн добър лекар

# 636
  • Варна

На мен ми изтекоха водите посред нощ,но трябваше да съм със секцио и му звънях 3 сутринта..веднага вдигна телефона и пристигна...Simple Smile

# 637
  • гр Шумен
Здравейте аз също съм се насочила към АГ - то но единствената екстра която искам а ползвам е таткото да присъства на раждането,понеже засега сме за нормално.Обаче съм чувала че ако бащата присъства искат и да си платя за самостоятелна стая. Знаете ли нещо по въпроса и знаете ли горе долу колко ще ми излезе?

# 638
Таткото мисля, че го пускат само във ВИП-а. А във ВИП-а няма двойни стай. Т.е. самостоятелните са включени в цената

# 639
Благодаря ви за бързите отговори! Hug Дано декември да не е в чужбина  ooooh!
 cvetenceto999 Аз знам само, че се заплаща 80лв за да присъства таткото  Simple Smile

# 640
  • Варна
таткото може да присъства само на ВИП-а /включено е в цената/, тъй като предродилна и родилна е самостоятелна зала, докато на 2-я етаж раждат по няколко родилки едновременно, и не е удобно. дори и да искаш да си платиш, няма да ти разрешат
а на 7-я има една стая с две легла - стая №10. ако имаш късмет да си в нея, е доста удобно, таткото ако иска дори може да остане да спи при теб и няма да се гърчи на стол

# 641
  • гр Шумен

BoBoDes много благодаря за инфото спести ми едно ходене до Варна Simple Smile

# 642
  • Варна
моля  Simple Smile имам едно нормално раждане на втори етаж, и сега още едно нормално на ВИП-а с присъствието на таткото. ако имаш още въпроси, ще се радвам да помогна  Simple Smile

# 643
  • гр Шумен
Здравейте момичета Simple Smile Вчера все пак се наканих и отидох до АГ-Варна и познайте попаднах на въпросната проклета лелка която не ме допусна да говоря с някой лекар и тя щяла да ми каже всичко което ме интересувало ( Grinning Grinning Grinning Grinning ) Тръгнах си много разочарована,защото аз исках да се видя с някой лекар да чуя нещата от него да ми покажат етажа и прочие. За щастие бях с кръсницата си а тя не и пука на паркинга пред болницата хвана 1-то медицинско лице и я помоли да ми обяснят нещата да ми покажат и жената веднага се съгласи.Качи ме 1-во на 5-ти етаж,запозна ме с доктор Николов а той ме пренасочи към старшата акушерка.Тя се държа много добре,с усмивка ми обясни всичко показа ми стаите на вип етажа къде са родилна и пред родилна абе сичко Simple Smile Аз накрая я питах най-вълнуващия ме въпрос защото долу ми казаха че можело само от 5 до 7 мисля.Жената каза по принцип е така ама никой татко не сме върнали досега.Определено се реших да си платя и да родя там Simple Smile

# 644
Някой има ли инфо кога е приемния ден на др Танев и в кои часове. А също и кога е в отпуска.

Общи условия

Активация на акаунт