Доколкото знам Танев преглежда в четвъртък, а за отпуската знам, че ще е през август, но точни дати не знам. И за двете неща обаче не съм 100% сигурна, дано да се включи и някой друг

9-та и 10-та стая,като ВИП-а са,самостоятелни и се плаща малко пове4е за тях,аз се бях засилила за 7-мия,но моята акушерка (евала й на страхотната жена!
) ми предложи да "запази" 10-та стая още докато лежах в родилна
,та препоръ4вам ви стаята,но сега е ужасяващо горещо и не знам къде ще ви е по-добре с изложенито на стаите...ужасна жега е сега там!

1-во искам да ви се похваля, че така чакания малък нов член на семейството ни се появи на 03,08 цели 4,050 кг 53 см. Родих го в АГ-то на вип етажа.Много съм доволна от отношението и по време на раждането и по време на престоя.Бях в 10 стая,съгласна съм че високите легла са по удобни.Раждах нормално страшно много ми помагаха всички много мило се държаха,може да се каже че целия екип раждахме заедно. По всяко време на денонощието когато и да ги викнеш идват за минута,обясняват помагат,абсолютно много добър персонал аз се чувствах много добре
Не са малко парите които даваш, но пък си заслужава
Препоръчани теми