VIP АГ Варна - 2

• 70 706
  • 815
  •   1
Отговори
# 645
  • До морето
Някой има ли инфо кога е приемния ден на др Танев и в кои часове. А също и кога е в отпуска.

Доколкото знам Танев преглежда в четвъртък, а за отпуската знам, че ще е през август, но точни дати не знам. И за двете неща обаче не съм 100% сигурна, дано да се включи и някой друг  Wink

# 646
Здравейте Simple Smile

Аз вчера бях на преглед при д-р Танев. Доколкото знам преглежда четвъртък, но тъй като очакваше да има много бременни, ме викна по време на нощното си дежурство в сряда. Моят термин е на 15-16 август и ме предупреди, че ще отсъства от 15 до 19/08.

Аз държа да родя нормално, но той вметна, че ако до 15 не родя ще трябва да го предизвикаме и под това имаше предвид операция (още не ме беше прегледал на магарето и предполагам това го предложи заради отсътсвието му от Варна след 15-ти). На прегледа констатира, че нямам разкритие, шийката е дълга и не се е центрирала. Бях толкова спокойна до сега, а след тези думи ми е малко притеснено. Не искам да предизвикваме нищо, не искам секцио и дано през следващите две седмици имам някакви признаци за раждане и тялото се подготви естествено. Знам, че когато отсъства го замества д-р Георгиев. И той е добър, но се чудя дали няма да е обидно за него да му се обадя посред нощ и да кажа "Д-р Танев го няма, а вие сте ми план Б". Може ли майките с опит или тези, които са вече в 9 месец да споделят дали е нормално да нямам скъсяване на шийката в началото на 38 седм? Толкова съм активна и дейна, не се спирам, чистя, мия, готвя, вървим по 3-4 часа всяка вечер с таткото. Той и приятелките ми едва ми смогват на бързото темпо и пак никакво скъсяване. Weary

Хубав ден и успех на всички newsm10

# 647
Нормално е. Като не ти е готово бебто да излиза не го зори. Няма нищо обидно за Георгиев. Те често си връткат пациенти. Звънни му и мини един преглед ако искаш и му обясни, че Танев те е насочил към него ако тръгне раждане в този период. Така хем ще се видите преди събитието хем и на теб ще ти е по спокойно.

# 648
  • Варна
ladysherry, не се притеснявай, много често Танев праща пациентките си при Георгиев, когато отсъства и обратното. По-добре е да не предизвиквате нищо /явно е имал в предвид да предизвика нормално раждене, защотто секциото не може да се предизвика, а се прави/. Гепргиев е много добър лекар, няма да имаш никакви проблеми и притеснения с него. Нормално е да нямаш признаци за раждане още. Аз първия път преносвах, предизвикаха раждане... нататък няма да обяснявам. Нека тялото ти само се подготви. Ако има проблем, лекаря ще вземе най-доброто решение за теб. Но това, че ще излиза в отпуска, не значи че трябва точно при него да родиш на всяка цена. Можеш дори още сега да се обадиш на Георгиев, да кажеш, че си на Танев пациентка и че ще е в отпуска з атермина ти, говорели сте си с него Георгиев да те поеме за ражданете /примерно нещо такова/. Не се чувствай неудобно от нищо, ти си и бебето сте важните  Hug

# 649
  • Варна
да, предизвикано раждане и секцио са две различни неща

# 650
Мерси момичета за успокоението  bouquet

Аз не мисля да бързам за никъде и ще чакам бебето да е готово. Още повече, че не ми тежи и се чувствам гъвкава и енергична. Просто повечето ми приятелки и познати имаха скъсена, омекнала шийка още в началото на 9 месец и затова се чудих нормално ли е.

А за предизвикването - една от основните ми причини за избор на Танев е, че е привържаник на естественото раждане. Затова предположих в началото, че има предвид да ме сложи на системи с окситоцин или нещо от този род. След прегледа и като разбрах, че нямам никакви индикации за раждане попитах информативно все пак какво означава предизвикване и той каза- ами операция. И мен ме озадачи. Каза, че е възможно и да се даде някакво хапче и да ми спука мехура, но това може да стане само ако имам 2см разкритие. Здраве да е Simple Smile

Хайде, много спокойствие и повече положително мислене на всички. Дано по-малко са тези, които се филмират така като мен newsm62

# 651
  • гр Шумен
ladysherry здравей! Моят термин е за 16-ти но аз ще раждам утре с предизвикано раждане,което значи с таблетки или система.Докторката ми го предложи,  1-во защото аз много държа да раждам при нея а и тя като твоя лекар излиза отпуска и 2-ро защото започна да расте много,което значи по трудно раждане с повече разкъсвания. Няколко мои приятелки раждаха така и са доволни и ми казаха че при второ пак така биха.Да знам че нищо насилствено не е по хубаво от нормалния ход на сабитията,но като се замисля при планово секцио също не си дочакваш термина и пак е по някакъв начин насила извадено. Пък и щом лекар ти го предлага не вярвам умишлено да те подлагат на какъвто и да е риск. В крайна сметка затова имаме право на избор и да преценим кое е най-доброто и какво ще ни предложат лекарите ни.Пожелавам ти успех нека се роди едно здраво,хубаво и спокойно бебе Simple Smile
Като се върна от Варна ще разкажа как са протекли събитията Simple Smile

# 652
  • Варна
ladysherry здравей! Моят термин е за 16-ти но аз ще раждам утре с предизвикано раждане,което значи с таблетки или система.
на мен Николов ми даде хапче, после ми сложи и система. искай и двете, по-бързо става
успех утре  Grinning

# 653
  • гр Шумен

BoBoDes Благодаря Simple Smile

# 654
  • Варна
bobodes ама ти капитана го вкара на гър4 с теб ли??????не знаех!хахахахаххаха БРАВО НА ТЕБ!
Скоро някой каза,4е Танев отива в ТОКУДА и затова май до средата на август ще изражда само newsm78

Ина4е за прословутия  ВИП,ами на 5-тия етаж има две стаи след пресен ремонт - водят се по-така,за "връзкари" като мене  Joy Joy Joy 9-та и 10-та стая,като ВИП-а са,самостоятелни и се плаща малко пове4е за тях,аз се бях засилила за 7-мия,но моята акушерка (евала й на страхотната жена! Hug) ми предложи да "запази" 10-та стая още докато лежах в родилна Peace,та препоръ4вам ви стаята,но сега е ужасяващо горещо и не знам къде ще ви е по-добре с изложенито на стаите...ужасна жега е сега там!

Лошата,4етох във вашата тема,4е си на финала сутринта!УСПЕХ!да кажеш после кой доктор си избра,ако въобще припариш до комп-а следващите 2-3 месеца Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 655
Абе Нев, не са само 9 и 10 стая. Самостоятелните са еднакви. Аз добре, че се случих в 7, че леглото ми беше високо и ми беше супер удобно

# 656
Скоро някой каза,4е Танев отива в ТОКУДА и затова май до средата на август ще изражда само newsm78
Ее как?!?! Някой друг да има информация?

# 657
  • Варна
bobodes ама ти капитана го вкара на гър4 с теб ли??????не знаех!хахахахаххаха БРАВО НА ТЕБ!
е той сам се навря Mr. Green

# 658
  • гр Шумен
Здравейте момичета Simple Smile 1-во искам да ви се похваля, че така чакания малък нов член на семейството ни се появи на 03,08 цели 4,050 кг 53 см. Родих го в АГ-то на вип етажа.Много съм доволна от отношението и по време на раждането и по време на престоя.Бях в 10 стая,съгласна съм че високите легла са по удобни.Раждах нормално страшно много ми помагаха всички много мило се държаха,може да се каже че целия екип раждахме заедно. По всяко време на денонощието когато и да ги викнеш идват за минута,обясняват помагат,абсолютно много добър персонал аз се чувствах много добре Simple Smile Не са малко парите които даваш, но пък си заслужава Simple Smile

# 659
  • Варна
Честито Цвети  bouquet купона започва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт