VIP АГ Варна - 2

• 70 695
  • 815
  •   1
Отговори
# 660
  • гр Шумен
Благодаря Simple Smile  Той купона започна още от родилното, доста си пореваваме , не спим нощно време, нещяхме и да сучим ама почваме да се нагласяме на новия режим

# 661
Честито! Бързо възстановяване на мама и бебчето да расте живо и здраво, много щастливо и обичано. Simple Smile

# 662
Честито! Да ви снеса прясна информация. Почнали са да сменят леглата в АГ-то с болнични и вече няма да са тези, които аз наричам хижарски Simple Smile)))

cvetenceto999, ти на новите легла ли беше?

Честита радост и дано скоро се нагодите и поспивате повечко заедно

# 663
  • гр Шумен
she_moto ами не знам честно казано в моята стая имаше два вида ама не ми изглеждаха нови. Благодаря за пожеланията Simple Smile

# 664
  • До морето
Здравейте, на 08.08 родих сина си Самуил на ВИП етажа в АГ-то. Изключително съм доволна и съм много благодарна на д-р Георгиев и на целия персонал на етажа. Много мили жени работят там, обясняват и помагат за всичко. Заслужава си всеки лев, който съм дала. Аз бях в 9та стая, като преди това гледах и 10та, но предпочетох ниското легло (хижарско  Simple Smile ), болничните са по- твърди, пък и според мен са по- подходящи за раждали секцио. Аз родих нормално за 40 мин, без упойка и без нито един шев- всичко благодарение на хората, които работят там.

Успех на всички, на които им предстои да посетят етажа  Laughing

# 665
  • гр Шумен
то и в десета има ниско но,аз пък не обичам потъващи легла свикнала съм да спа на равно,пък и моя син така ме разпори и съм с толкова много шевове и много ми беше зор ставането от там и затова се преместих на високото. Хубавото на 10-та стая при мен беше,защото мъжа ми беше постоянно при мен и имаше къде да седи даже си и подремваше на другото легло,понеже не сме от Варна и нямаше къде да иде седяхме двамата и се учеше да си преобува и преоблича,помагаше и на мен защото имах много болки от шевовете и за капак имах температура с треска.Много съм благодарна на персонала,на гениколожката ми и на съпруга ми който беше през цялото време до мен от началото на самото раждане .Успех на всички които им предстои раждане и да не се колебаят, а да изберат вип етажа,заслужава си Simple Smile

# 666
Здравейте и от мен . Малко е рано още за раждане , но аз си се подготвям малко по малко психически . Мисля да раждам във Вип етажа при д-р Георгиев. Акушерка си имам , тя е много близка на майка ми и ще раждам заедно с нея . Притесняват ме няколко неща - първо , че термина ми е на 4.01 , което ще рече , че мога и е твърде вероятно да се падне раждането точно по празниците, недай си Боже по Нова Година. Говорих с акушерката , моята близка и тя каза , че когато Георгиев поеме ангажимент си отива , без значение празник или не, не съм първата , която ше роди на Нова Година примерно. И другото малко извън темата , но все пак е свързано с раждането - страхувам се по време на самото раждане да не се паникьосам и да вдигна кръвно , малко е смешно ама е така. Аз и сега го правя това на ЖК и като ходя на преглед, винаги съм под стрес и от паниката вдигам адреналина и от там кръвното. Знам , че е много опасно това , ще взема да предупредя лекарите и да ми дадат нещо , което да ме успокои , че като се знам каква съм паника Grinning.

# 667
  • Варна
Елизабет Simple Smile, аз също раждах при Георгиев, имах същия проблем с кръвното като теб. За едно съм сигурн и на Нова Година да му звъннеш, ще дойде Simple Smile
Не се сещам дали тук описах как протече раждането, ако искаш пиши на лични. М/удругото единствено при Георгиев н еми скачаше кръвното Simple Smile

# 668
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet Първо честито на новите мами да са ви живи и здрави дечицата  Hug Искам да ви попитам дали слагат епидурална упойка в АГ?

# 669
Официално казват, че слагат. Но не съм чувала на някого да са сложили. Пък и не се знае дали няма да си закъсняла или дали ще те хване

# 670
Някой беше казал, че Танев заминава за Токуда и приема израждания до август само.Няма такова нещо. Днес говорих с него.

# 671
А някой ходил ли е на разузнаване на условията в болницата преди раждането? Пускат ли да се огледа , защото аз съм се качвала 1 път при Александров , но не в самото отделение и нямам ясна представа как стоят нещата вътре. Чувам от този и онзи , че ходят и гледат Rolling Eyes.

# 672
  • Варна
А някой ходил ли е на разузнаване на условията в болницата преди раждането? Пускат ли да се огледа , защото аз съм се качвала 1 път при Александров , но не в самото отделение и нямам ясна представа как стоят нещата вътре. Чувам от този и онзи , че ходят и гледат Rolling Eyes.

Можеш и Георгиев да помолиш да те качи /ако обаче си на преглед в деня, в който прглежда доктора, ще е зает/,но пък като му кажеш за желанието си, ще те изпрати горе и някоя акушерка ще те разведе да надникнеш  Peace

# 673
  • До морето
Всяка първа и трета сряда от месеца има Отворени врати. Само трябва да се обадиш по телефона и да се запишеш  Wink

# 674
  • гр Шумен
мен лично ме пуснаха в произволен ден,отидох хванах една докторка долу попитах за вип етажа,даже те сами ме качиха и ми обясниха,не знам много съм очарована от отношението в тази болница.

Общи условия

Активация на акаунт