VIP АГ Варна - 2

• 70 687
  • 815
  •   1
Отговори
# 675
Значи ще звънна и ще попитам кога е удобно да отида. Мерси момичета  bouquet.

# 676
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно въпроса за епидуралната упойка-доктор Аврамова слага.Не е някаква новост.

# 677
  • Варна
Момичета, съжалявам, че не е съвсем по темата, но някой знае ли д-р Г. Георгиев от кога до кога е в отпуск?

# 678
  • До морето
Момичета, съжалявам, че не е съвсем по темата, но някой знае ли д-р Г. Георгиев от кога до кога е в отпуск?
Вече беше през юли  Naughty

# 679
  • Варна
Аз знам, че пак ще излиза в почивка края на този месец, но не знам кога точно...

# 680
От 10ти до 25ти

# 681
Здравейте на всички!!! Аз съм в 7ми месец вече и взе да ме тресе треската за раждането. Някой може ли да ми каже трябва ли да звъня предварително на д-р Георгиев или мога да цъфна в Сряда когато приема в АГ? Искам вече да се срещна с него, защото съм го набелязала за раждане Grinning

# 682
  • Варна

Най-добре отивай в сряда,а ако искаш може да ти дам телефони,но и да му звънеш пак тогава ще те извика..освен ако не искаш да се уговорите нещо за частния му кабинет,където няма да чакаш като в АГ-то...но и на двете места ще те прегледа...с тази разлика че в АГ-то апаратурата се води по-добра Simple Smile Успех !

# 683
  • Варна
Териса, ако искаш може и в частния кабинет, както е писала Диор, само че там няма доплер на ехото. Но като за първа среща е ок там  Simple Smile Успех!

# 684
Благодаря ви момичета Heart Eyes Ами май направо ще отида да чакам. Напоследък все ми се очертава висене по опашки, така че вече съм свикнала. Така или иначе и да му се обадя по телефона ще трябва да се видим. Имах предвид да не би да се издразни нещо, че не съм се обадила предварително, а направо от "вратата за краката". Все пак никога не съм го виждала, а в последно време случвам все на едни нервнии докториии Rolling Eyes

# 685
  • Варна
Нищо няма да си помисли Simple Smile нервен - никога не съм го виждала такъв  Grinning Но по принцип, като му звъннеш и той преценява къде да те извика. Аз с различни проблеми съм му звъняла, понякога е кзвал АГ, понякога кабинета. Ако пък му кажех, че не мог да чакам, защото съм притеснен ме е викал в АГ-то, дори и да не му е деня за прегледи и ме е преглеждал. Така че според случая. Той е страхотен специалист и Човек  Peace

# 686
Ох, радвам се, че е така, защото на мен вече ми писна от кофти отношение. Това ще ми е първо раждане и не съм наясно с много неща, но въпреки това не съм от най-питащите. Почти всички се държат все едно си родил сто деца и вече трябва да ти е все едно. Колко пъти са ме разревавали до сега, та съм решила поне за раждането да се доверя на някой по-нормален лекар и преди всичко ЧОВЕК.

# 687
Привет. Искам да попитам майките , които са били секцио на 7мия етаж - местят ли ви после в реанимация, мисля , че някъде по долните етажи беше или си лежиш пак на вип етажа? Ходих на отворените врати , но това забравих да питам , само знам , че всички зали са на едно място и не те разкарват по етажите. Винаги ли правят секциото с пълна упойка?

# 688
  • Варна
Привет. Искам да попитам майките , които са били секцио на 7мия етаж - местят ли ви после в реанимация, мисля , че някъде по долните етажи беше или си лежиш пак на вип етажа? Ходих на отворените врати , но това забравих да питам , само знам , че всички зали са на едно място и не те разкарват по етажите. Винаги ли правят секциото с пълна упойка?

Не, не местят на длен етаж! Незнм за упойката, дано се включи др мама.

# 689
svetl@ , има ли реанимация на вип етажа , нали 2 дена се стои след секцио там? В обикновена стая ли те настаняват?

Общи условия

Активация на акаунт