VIP АГ Варна - 2

• 70 685
  • 815
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
има си реанимация. платиш ли си за ВИП-а, оставаш си там, има всичко необходимо

# 691
Випа си имат и операционна и реанимация. персоналът е много внимателен, не само лекарките но и акушерки и сестри. В реанимация се стои 1 ден, ако всичко е наред. Предлага се и спинална упойка, но трябва да се пита и да се уговори предварително.

# 692
Мерси момичета , а при нормално раждане има ли опция за епидурална упойка?

# 693
# 694
  • До морето
напротив, вече има- струва 180лв.

# 695
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Е,хубава работа и да няма епидурална.Не е възможно,а относно персонала,той не е закотвен само на 7 етаж,въртят ги по график.Относно любезността,може изрично да са им казали да бъдат такива там.

# 696
Споделям лични впечатления и факти.. лежах на 4ти и на 7ми.Усеща се значителна разлика. Защо е, незнам. За епидуралната явно е ново.

# 697
Е,хубава работа и да няма епидурална.Не е възможно,а относно персонала,той не е закотвен само на 7 етаж,въртят ги по график.Относно любезността,може изрично да са им казали да бъдат такива там.
Не знам когато аз раждах нямаше епидурална, вярно, че беше отдавна. Въпреки това я имаше в списъка с цените, но колкото и да се молех не ми направиха. Може сега да има нововъведение. Rolling Eyes

# 698
Аз лично не съм се възползвала от такава упойка,не съм и гледала в ценоразписа,но съм говорила с д-р Аврамова,която е анестезиолог и каза,че се поставят такива упойки.Това е инфо от миналата година юли месец.

# 699
  • Варна
аз пък миналата година като разпитвах един от докторите за спинална и епидурална упойка, той ми казай "недей, няма кой да ти я сложи", като имаше предвид, че няма достатъчно добър специалист

# 700
BoBoDes, и на мен така ми обясняваха. Вкараха нещо от рода, че може да се измисли нещо в крайна сметка, понеже започнали да работят с някакви анестезиолози от Окръжна, които слагали и да ги търсим да правим предварително уговорки, но така и не стана. Както и да е минало, заминало, поизмъчих се и накрая ме резнаха за секцио.

# 701
  • гр Шумен
Момичета няма смисъл да си давате парите глупости, аз родих нормално 4,080 кг бебе с много разкъсвания бях,шиха ме с пълна упойка не ме хванаха другитеи на другия ден успях даже и да седна на д-то си с 30 и косур шева. Мисълта ми е че всичко минава особено при нормално раждане

# 702
Естественно,че ако питаш някой от анестезиолозите дали техен колега поставя такава упойка ще отговори,че няма такъв кадър.Изобщо не ме учудва това поведение  newsm78.Тука в темата съм го писала поне 2-3 пъти,че завеждащ отдделението по реанимация д-р Аврамова поставя такива упойки.Това е инфо от юли месец миналата година.

# 703
  • Варна
не съм питала анестезиолог, а лекаря, при който евентуално мислех да раждам

# 704
Здравейте,

В 32 г. с. съм и ми  предстои раждане чрез секцио в АГ. Насочила съм се към д-р Георгиев и се надявах скоро с него да се видим. Разбирам, че преглежда всяка сряда и мога да отида без час. Бихте ли ми казали в кой кабинет преглежда? Освен това исках да попитам има ли други майки с диагноза "плцента превиа", която изцяло е покрила канала.

Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт