VIP АГ Варна - 2

• 70 639
  • 815
  •   1
Отговори
# 735
  • Разград
Здравейте и от мен!
Аз ще раждам планово трето секцио в АГ Варна, но предишните два пъти бях на 5-ия етаж, а сега съм пред дилема за 7-ия етаж.
Първото секцио беше по спешност и го направиха проф. Козовски и синът му д-р Козовски в 21 часа вечерта. тогава загубих близнаци, но заради едното момченце ме оперираха, защото имаше шанс за него. Бях в 7-ми месец и бебчето живя три дни в кувиоз и после почина.
Второто секцио ми го направи д-р Капка Иванова и и асистираше д-р К. Георгиев. Уникален е наистина, а за д-р Капка Иванова аз мога само с възхищение да пиша. Сега тя ми предложи да родя на 7-ия, като тя вече се качвала там. Аз държа да е тя. Тя ми следеше втората бременност и сега и тази. Благодарна съм и за всичко, но исках да попитам за актуални цени във ВИП-а и ако сте го коментирали се извинявам, но прочетох темата в началото и сега в края.
Пожелавам на всички леко раждане и само положителни емоции.  Hug

# 736
Виж тук : http://agvarna.com/price_vip.html

Мисля ,че ще ти свърши работа.

# 737
  • Разград
Благодаря много!

# 738
Здравейте момичета. С риск да се повторя ,дали ще мога при положение , че съм си водила консултацията при Александров да родя при Танев или Георгиев. Трябва ли сега при тях да ходя на прегледи или да разговарям  с тях направо за уговорка. Не знам как е правилно да постъпя. Просто съм толкова объркана и изплашена като цяло и може вече и глупави въпроси да задавам. Извинявам  се предварително. Просто Александров има много работа и не може да се ангажира с нормално раждане,  за целта трябва да избера друг. Не искам да раждам без екип.

# 739
Здравейте момичета. С риск да се повторя ,дали ще мога при положение , че съм си водила консултацията при Александров да родя при Танев или Георгиев. Трябва ли сега при тях да ходя на прегледи или да разговарям  с тях направо за уговорка. Не знам как е правилно да постъпя. Просто съм толкова объркана и изплашена като цяло и може вече и глупави въпроси да задавам. Извинявам  се предварително. Просто Александров има много работа и не може да се ангажира с нормално раждане,  за целта трябва да избера друг. Не искам да раждам без екип.
Аз мисля , че сега е момента да се запознаеш с доктора при който ще раждаш, да те прегледа и да се уговорите как точно ще се развият нещата.Според мен е добре лекаря да има поглед как се развива бременността.

# 740
благодаря ти за отговора

# 741
Срещни се с доктора, при който си решила да раждаш. И двамата са чудесен избор. Не разчитай на Александров за раждането, особено пък нормално. Не се притеснявай, ще те посрещнат радушно. Успех!

# 742
Александров е много готин , но просто други работи върши и за това не се наема. За Георгиев и Танев знам само хубави неща , особено за Георгиев , при който ще раждам. Шефа на отделението също - Николов. Който и от 3-мата да избереш , грешка нямат. Александров всеки път като отида в АГ-то го виждам долу във фоайето , никога не е с престилка , а се шляе по дънки и с една шапка , много е смешен , а лятото явно отиваше на плаж и беше по къси гаши и джапанки Grinning.

# 743
  • Варна
Момичета привет, да побутна темата и аз. И аз съм пациентка на АГ Варна, забременях като пациентка на доц.Ковачев /който е на 7я етаж с Александров/ и така останах негова пациентка и към момента, ходя през няколко седмици да ме наблюдава. Най вероятно ще раждам секцио, първо защото плъцентата ми е ниско долу почти на родовия канал, и второ имам една миома която ако е подходящо докотора каза че ще я отстрани в деня на секциото. Това се преценявало на момента, колко била кръвонснабдена в момента матката и т.н...така че гаранция не дава.
Въпроса ми е следния - не виждам никоя от вас да го коментира и да е раждала при него, имате ли някакви отзиви за него?  или каквато й да е била информация?
Аз също съм чувала че в АГ при секцио раждат с пълна упойка само, което май не е много добре, защото възстановяването е по трудно, но нещо не ги харесват тези спинални упойки там!!! което е доста странно за такава голяма болница. Още съм доста далече, но тази тема ме вълнува и ви следя с интерес. За акушерка пък воъбще не съм мислила, аз все си мислех че те вървят в някакъв екип с доктора и не можеш и нея да избираш, но явно не е така.
Сложна работа е това раждането -упойки, акушерка ли, доктор ли да мислиш, етаж ли да избираш, и т.н....

# 744
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Упойките не са сложни за такава голяма болница,а до финансовото положение на пациентката.

# 745
Здравейте! Предстои ми раждане на Вип етажа при д-р Георгиев (за сега нормално), през цялата ми бременност той ме следи и продължава. Искам да попитам само някой знае ли с коя акушерка работи той?  Flutter

# 746
  • До морето
Здравейте! Предстои ми раждане на Вип етажа при д-р Георгиев (за сега нормално), през цялата ми бременност той ме следи и продължава. Искам да попитам само някой знае ли с коя акушерка работи той?  Flutter

С тази, която в деня на раждането ти ще е на смяна във ВИП-а. Аз затова казах, че съм късметлийка, защото на смяна беше Соня, която тук всички хвалят (има защо). Така, че освен ако ти не посочиш изрично някоя акушерка, той работи с всички  Naughty

# 747
  • 70% Варна, 30% Шумен
Здравейте дами!
Като чета по форума, повечето от вас говорят за секцио, аз пък искам нормално раждане, понеже за сега всичко ми върви нормално. Мисля да си избера екипа на д-р Николов или д-р Герджиков, ще ви помоля да споделите вашите впечатления и за тях.
Лека вечер на всички Simple Smile

# 748
Galeto, чудесен лекар е д-р Ковачев - мил, внимателен, отзивчив, спокоен. Не съм била негова пациентка, но съм го наблюдавала как работи и как се държи с пациентките си. Не се притеснявай, в добри ръце си Hug Не виждам защо й се плашиш на пълната упойка, и двете ми операции бяха с пълна упойка и не съм имала никакви проблеми с възстановяването. И двата пъти имах късмета на смяна да бъде д-р Аврамова, за мен най - добрия и внимателен анестезиолог в тая болница. Щом си секцио акушерка не ти трябва, а и ако ще раждаш във ВИП-а още по - малко - там всички момичета са много мили и отзивчиви. В реанимация ще те гледат като писано яйце, после помагат и за възстановяването и за бебето, въпреки, че са доста натоварени.
hys85 само хубави неща мога да кажа за д-р Николов, макар, че тук съм срещала и други мнения за него /за мен непонятно защо/. Д-р Герджиков не познавам, дано се включат други с мнение за него.

# 749
  • Варна
Galeto, чудесен лекар е д-р Ковачев - мил, внимателен, отзивчив, спокоен. Не съм била негова пациентка, но съм го наблюдавала как работи и как се държи с пациентките си. Не се притеснявай, в добри ръце си Hug Не виждам защо й се плашиш на пълната упойка, и двете ми операции бяха с пълна упойка и не съм имала никакви проблеми с възстановяването. И двата пъти имах късмета на смяна да бъде д-р Аврамова, за мен най - добрия и внимателен анестезиолог в тая болница. Щом си секцио акушерка не ти трябва, а и ако ще раждаш във ВИП-а още по - малко - там всички момичета са много мили и отзивчиви. В реанимация ще те гледат като писано яйце, после помагат и за възстановяването и за бебето, въпреки, че са доста натоварени.
hys85 само хубави неща мога да кажа за д-р Николов, макар, че тук съм срещала и други мнения за него /за мен непонятно защо/. Д-р Герджиков не познавам, дано се включат други с мнение за него.

Благодаря ти много за изразеното мнение...и аз не зная защо се страхувам от тази пълна упойка. Може би защото съм чела колко по щадяща е спиналната. Но щом съм избрала АГ. Ще слушам каквото кажат докторите. Иначе ще раждам в ВИПа живот и здраве да стигна до края, и съм се оставила в ръцете на Кавачев защото той ме пое от самото начало и като че ли му се доверих вътрешно, а пък от никой нищо не съм чувала за него. Тук момичетата спрягат други имена които аз пък не съм чувала и така.
Успех на всички момичета!

Общи условия

Активация на акаунт