VIP АГ Варна - 2

• 70 637
  • 815
  •   1
Отговори
# 750
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Д-р Аврамова е злато.

# 751
Благодаря ти много за изразеното мнение...и аз не зная защо се страхувам от тази пълна упойка. Може би защото съм чела колко по щадяща е спиналната...
Аз пък се притеснявам от спиналната. Правили са ми интервенция на коляното със спинална упойка и нямаше болка, но имаше усещане. Все едно ми набиват чукове в ставата. Та друго си е пълната, заспиваш и се събуждаш. Нямах странични ефекти като гадене и втрисане, та си е супер

# 752
Знае ли някой кога са приемните дни на Г. Георгиев в АГ? Преди беше в сряда, пак ли е така?

# 753
  • Близо до морето :)))
Да в Сряда от 14,00  Simple Smile

# 754
Днес бях на "Отворени врати" в АГ, 700 лв нормално на 7мия, 1000 сексио на 7миа(ВИП)
 Simple Smile

# 755
Привет. Сигурно няма да раждам на ВИП-а , но понеже друга тема не открих за АГ Варна ще си питам тук - секциото ми е след няколко дена , но ще бъде вечерта. Ще го прави д-р Георгиев в нощната си смяна. Ще го питам и него макар , че е рано още да се каже , но как броят 4 дена престой ако секциото е през нощта , т.е. интересува ме кога живот и здраве ще ме изпишат , че хич не ми се лежи 5 нощувки там . Броят ли вечерта на секциото като нощувка или не , някой знае ли ?

# 756
Не го броят като ден. Брои се до обяд. На мен ми направиха секциото понеделник преди 12 и ме изписаха петък

# 757
Преди 1.8м, когато на мен ми правиха секциото в 9.00, същия ден към 23.00 правиха спешно секцио на едно момиче от моята стая. Броиха и го като ден със сигурност. Едновременно ни свалиха от интензивното по стаите. Ама сега не знам как е, в смисъл може нещо да се е променило.
Вярно ли е че Г. Георгиев - АГ е много зает напоследък? Аз искам пак при него, ама ме разубеждават,че бил мнооого натоварен, уморен и недоспал? Имам среща с него в сряда да видя има ли кръгове под очите Simple Smile Ще докладвам, ама някои ако има пресни наблюдния за графика му... ще съм ви благодарна.

# 758
slonbalon , развесели ме с Георгиев  Grinning. Да , доста е зает , но се отзовава на всички за всичко. Наскоро една позната ражда при него посред нощ , човека отишъл за 20 мин в болницата , спал не спал , не го знам колко е уморен , но той до колкото знам винаги е бил много зает. Сигурно взема някакви стимуланти, хаха , това в кръга на шегата разбира се. Не знам , зависи как ще раждаш. Ако е секцио има и други добри варианти като Николов и Танев. Те сякаш не са толкова заети.
Дано и на мен ми броят нощта на секциото като пълен ден , но ще видим.
Графика му е като преди - всяка сряда от 14-16 часа.

# 759
До 14.00 часа се брои за ден. Моето спешно секцио беше към 21.00 вечерта и не ми го броиха за ден.
Родих на 2ри, а ни изписаха на 7ми.(5тия ден)

# 760
  • ул. "Мечтание"
Ако е секцио има и други добри варианти като Николов и Танев. Те сякаш не са толкова заети.

Доколкото разбрах в момента Танев само планови цезарови поема и май гинекологични операции. Не се занимава с нормални раждания.

# 761
До 14.00 часа се брои за ден. Моето спешно секцио беше към 21.00 вечерта и не ми го броиха за ден.
Родих на 2ри, а ни изписаха на 7ми.(5тия ден)
Еми ще се набутам да лежа 5 нощи , иначе трябва да ми направи секциото след Коледа , а то отива така съвсем до термин и може да не устискам.

# 762
На 09.12.12 в 04:20ч. се роди моята дъщеричка с екипа на д-р Георгиев и ми брояха деня. Обадих му се в 01:30ч събудих го, че момента е настъпил и точно 30мин по-късно беше в АГ-то! Да, верно е много зает, има много пациентки, но нито веднъж не ми се е случвало да не ми обърне внимание или да не ми вдигне телефона си! Имах едно прекрасно раждане благодарение на този страхотен доктор!  bowuu

# 763
  • Варна
Честито на сдобилите се с рожби! И пожелавам успешно на тези които са се насочили натам тези дни:)) Пожелавам всичко да мине ОК а ден повече, ден по малко няма да го усетиш ако ти и бебчо сте добре. Какъв по добър подарък за Коледа! Simple Smile
Аз също ще раждам със секцио в АГ но при Ковачев, не чувам много много да го обсъждате, надявам се съм в добри ръце:), но дори и за миг не съм се замислила колко дена се стои и как точно се броят. Ако всичко е ОК едва ли ще се натискат да ни държат и да им заемаме леглата, от които изкарват по хилядарка за 4дни:))

# 764
  • Варна
Ковачев също е много добър избор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт