СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 13

• 21 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Бибоче,Софи е малка принцеса Heart Eyes и е одрала кожата на баща си Peace

Мама т,от от заплатите на ядкоберачите ще да е hahaha

Дунди,я недей се втелясва-някой кърмата си спряха да си гледат кефа,пък ти за една дискотека се оправдаваш Whistling Whistling Whistling

Аз не си слушам педито и съвети от нея не търся, защото тя е за ранно захранване............................. защото е много добър лекар и диагностик и не е привърженик на антибиотиците, освен ако вече няма как, налага се понякога Wink

newsm78 newsm78 newsm78ами тя жената наистина май си е идеалния педиатър Peace

# 466
  • Karlovo
Здравейте  Simple Smile
за захранването аз му давам плодово пюре и то само от круша или сливи .Защото имахме проблеми с акането ,които вече нямаме .
Днес бяхме на педиатър и ортопед и ни уведомиха ,че трябва да започвам зеленчуковите пюрета от другата седмица ,за да си набавя детето витамини .Ще го пробвам,но ако не му харесат няма да му давам и ще си продължи за сега на кърма, круши и сливи  Laughing .Ортопеда ни прати на снимка на дупето .Сестрата на рентгена тъкмо му се радваше ,че днес само "мъже" гледала и нашия мъник и напика апарата  hahaha.Та не пропусна да се прояви .
Подкрепям Весита за А-дерма ,нашите бузки почти се изчистиха .
Аз също не обичам да оставям Ицо на друг да го гледа ,но ми се налага и в тези случаи го оставям на Благомира или викам свекървата .Докато ме няма се обаждам поне един път да видя дали се справят или да се прибирам по бързо.Странно но с другите две деца не е било така т.е. давала съм ги на майка ми за по седмица и не съм се притеснявала че няма да се справи или да съм се чувствала гузна за това че съм ги оставила.Може би от ЕГНто ми става нещо .
Bibo4e много е сладка мадамата  Hug .

# 467
Бибоче,Софи е малка принцеса Heart Eyes и е одрала кожата на баща си Peace
Е как сега да кажа, че е голяма сладурана, какво ще си помислите  Joy  Crazy

# 468
  • Karlovo
Извинете за втория пост ,но имам въпрос :
Днес разбрах ,че по новия закон съм с прекъснати здравни осигуровки т.е. неосигурена .Ще ми спрат ли майчинството докато не си ги внеса (те са за 7 месеца) ,или едното няма нищо общо с другото ?
Знам че темата не е счетоводна ,но аз да ви питам първо вас може да има и други като мен.

# 469
Аз пък друго да питам :Стерилизирате ли? Колко често...
Аз вече по 1 път на ден го правя . Не знам дали е добре, ама ми се струва, че при наличието на всички играчки в устата на Алекс , няма смисъл от повече от 1 път на ден...вие как мислите NeWS78

# 470
Някой беше питал защо точно зеленчуковите пюрета заместват хранене. На мен също ми е интересно, но май никой не знае, ще питам личната, просто сега се сетих, защото ще почвам да замествам и аз.
Моята принцеса откато яде пюрета, неще АМ, вместо да увеличаваме грамажа, пие по-малко. А като види лъжичката и пюрето, полудява. Сега се замислих, че на плодовите пюрета на Ганчев си пише - за деца над 3 мес., а на зеленчуковите - над 4.
Лятото всички майки, с които излизах, кърмеха навън, правехме си параван една на друга. Просто си харесвахме една пейка на центъра и това е. Аз пробвах два пъти, но малката отказа, явно и на мен и на нея ни беше неудобно като поза. Вече нямам кърма, та затова и искам да разнообразявам храната. Ето и на dreems, човека го е казал - да набавя с пюретата витамини. А и сега докато си киснем вкъщи, време бол..

# 471
Дреемс, нямам идея... Дано нямаш проблеми!!!  Praynig
Дунди, да, стерилизирам все още, но не за друго, а за да си уплътня времето.  Rolling Eyes Наистина, токова работи вече си слага в устата, навсякъде пипа... Не помня писах ли, но като измия шишето, слагам вътре бибката му и - в микровълновата, докато заври водата. Готово, стерилно е! Simple Smile

# 472
Много благодарим  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 473
  • sofia
Цитат
Стерилизирате ли? Колко често
Да, както и преди. Би било грехота да не го првя, при положение, че беше голям зор за стерилизатора на Авент...Не ми пречи.

# 474
  • София; Дружбето
Цитат
Стерилизирате ли? Колко често
Да, както и преди. Би било грехота да не го првя, при положение, че беше голям зор за стерилизатора на Авент...Не ми пречи.
Мен ме е яд, че си го взех, щот го ползвах 10-на пъти Crazy но не стерилизирам нищо.
Каката ми е на ясла и със свито сърце седя тук и се моля да не се разболява. Иначе имам чувството, че като си е тука имам повече време Crazy Цяла сутрин чистя и още работа имам ooooh!
30 кърмещи Grinning бравос

# 475
  • където има любов
Стерилизирам на няколко дни веднъж1не виждам смисъл да го правя,тъй като всичко ,което хване е в устата му.Да не говорим,че Алекс,му пъха играчките от земята ,направо в устата,когато не съм наблизо.

# 476
По въпроса с кърменето на обществени места, аз все повече се специализирам. По-миналата седмица бяхме в МОЛ с мъжа ми и бебчо. Той заспа и проспа като бяхме в кафенето да яде и се събуди като пазарувахме в супермаркета. Мъжътми малко се изнерви, понеже Калоян се разрева неутешимо, но аз си го взех, намерих едно коридорче на мола, където почти не минаваха хора и на крак си го нахраних. Слагам един шал уж да поприкрия малко, но Калоян почна да си играе с него Simple Smile. На другия ден затвърдих материала на крак в малко по-оживено място  Blush

# 477
Сори, ама да ви питам, колко пъти до сега сте ходили с бебчетата на ортопед?

# 478
Сори, ама да ви питам, колко пъти до сега сте ходили с бебчетата на ортопед?
Веднъж, но май че май месец пак сме  Peace Профилактично, не защото имаме проблем Simple Smile

# 479
Аз нямам мнение по отношение на кърменето на вън... по точно, може би ако кърмех нямаше да го правя щото мЪ ие срам  Embarassed....Много съм такава, аз дори когато се цедех когато кърме, ме беше срам да ме зяпат, а майка ми и свеки много го владееха това  Mr. Green  Беше им  мнго чудно какво се прави с тази машинка, особенно на свеки, която само дето не ме линчува че сме дали 200 лв за нея  hahaha
Ама сега тва си е до усещане и разбиране на нещата....

Общи условия

Активация на акаунт