СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 13

• 21 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • София
s0nic, доколкото знам, до 2 години май е нормално да се затваря фонтанелата. И на Марти не му е много малка още, а и задната му е доста мекичка, та сме на 3 капки Вигантол. Ама честно казано, с излкючение на треперенето, за което сподели Киара, и ние си имаме всички симптоми, по които съдят за рахит. Ама си мисля, че тия доктори се втелясват вече, голямо раздаване на диагнози по телефона и други подобни. То не са рахити, то не е АБКМ, дерматити и какво ли още не #Crazy Тия деца да не са опитни зайчета? Много се ядосвам понякога и затова вече не се втелясвам изобщо.
Пожелавам на всички болнички дечица да се оправят бързо и мамите да са спокойни! Heart Eyes

Гаци, честит рожден ден! Да си жива и здрава и най-щастливата мама!  bouquet

# 211
  • До хладилника, който обичам
Фонтанелата

# 212
Добро утро.Честит рожден ден на мама Гаци,пожелавам ти много здраве,щастие и много усмивки smile3525.
Честита месечинка на Валери.Снощи мойте маймуни ме побъркаха,будиха се много често с рев и в 5 часа се бяха наспали.Ние вече заместихме едното хранене в 12 с пюре,хапват си го ама понякога ме подлудяват,правя се на маймуна докато ги храня,само да не реват.Днес ще им дам и плодово да видим дали ще го харесат.Досега нищо не са отказали какво дам хапват,дано и занапред да сме така.

# 213
Хич и не искам да чета за фонтанелата, че на Бобиня е много малка от самото раждане и не пие никакви капки и само треперя да мине още месец и още един и още един и да не се затваря  Praynig

# 214
  • sofia
Уф, как ми се излиза! Вече не помня от колко време не сме се разхождали с Попо...Но като гледам какъв сняг е натрупал...Не знам докъде ще стигнем с количката...

# 215
моля ви кажете ми как да кача снимки на малкия и как да си направя лентичка,цяла сутрин се мъча да си направя лентичка и немога,когато стигна до там да напиша текст все ме връща една стъпка назад.предварително ви благодаря

# 216
Снощи и аз се мъчих, но успях, виж тук: http://www.mamaibebe.com/?id=251
Написано е подробно и е лесно.
Успех  newsm10
Забравих, снимките на snimka.bg

# 217
Здравейте!
Пак нямах време да изчета всичко. Влизам да ви връча официално тази покана
Ние ще ходим утре, изживяването е страхотно. Ако някой проявява интерес може да ми звънне, може да си направим една импровизирана срещичка. Телефонът ми е 0888 26 06 42  Hug

Пълната програма - тук - http://www.pernik.bg/ProgramaSurva.htm

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 12:23 от Mirinda

# 218
Здравейте !!!
Чрд мама Гаци  newsm51 newsm51 много здраве и щастие !!!
И да покажеш хапките  Wink

Нямах време да ви прочета, първо нямах нет, а сега се оправяме да излизаме.Такова хубаво слънце има ,само за разходка.
Айде до после  Hug

# 219
Уф, как ми се излиза! Вече не помня от колко време не сме се разхождали с Попо...Но като гледам какъв сняг е натрупал...Не знам докъде ще стигнем с количката...

Хахах...и ние сме така...вече научих на всички комшии в отсрешния блок чейза- гащи, завивки, , коя кога готви- все кисна на балкона, комшиите ше кажат баси клюкарката  hahaha hahaha hahaha Ама си е така, по далече от прозореца не съм ходила от 2 седмици вече  #Cussing out Сега обаче ходих до колата и си сглобих количката , вънка има слънце , не е чак толкова студено. Малко боксувам, ама гледам и други майки се борят вънака с преспите . Щом излязох по суичер и ми беше добре значи всичко е ок, на слънце ще седим и така...
Гацка Мацка Честит рожден ден- да си ми жива и здрава , дълги години да радваш всички , които те обичат  Hug Това е за теб

Снощи и аз звънях на педката, че нещо се психясвам вече с тоя рахит- та тя ме успокои жената че на 22-ри като сме били на ДК не била видяла нищо  притеснително, ама знам ли как я е погледнала. Понеже ми е рода, в събота ще й ходим на гости, та пак ще я погледне, но според нея щом е на АМ имало много малка вероятност , а и капки пие по 2 така че нямало страшно. Незнам дали наистина се преувеличава, ама нали знаете, като ви влезе мухата и всички бръмбари почват да я гонят  newsm78
Това е за сега от нас , отивам да приготвям количката и дим да ме няма  Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 12:24 от dundito 2

# 220
Абе вярно ли от НОИ ще преустановят възможността да си гледаш осигуровките по нета  newsm78
Ако е така...много тъпо, за кво ги взимахме те кодове тогава. Пък и поне да си вдигат телефоните като им звъни някои  #Cussing out

# 221
много ти благодаря FELIZ,сега ще видим как съм се справила.дано да се е получило.Да ви кажа ,че в бургас пак натрупа сняг и пак ще си стоим в къщи, а днес малкия така ми къса нервите че..... smile3511 smile3515
с 300 зора съм го приспала,а ми отказва и да яде

# 222
  • София
Абе вярно ли от НОИ ще преустановят възможността да си гледаш осигуровките по нета  newsm78
Ако е така...много тъпо, за кво ги взимахме те кодове тогава. Пък и поне да си вдигат телефоните като им звъни някои  #Cussing out

Ами аз се надявам да не е така, пише само за здравноосигурителен статус, а отдолу си седи линка за проверка с ПИК. Просто още за новата година не са въвели данните според мен. Така си мисля де.

# 223
Единствено здравните осигуровки няма да могат да се следят чрез сайта на НОИ, защото те преминават към НАП. Всичко друго си остава и не виждам причина да не можем да си проверяваме състоянието на подадените ни документи за майчиството. Вчера си влязох с Пик-кода и видях, че документите са ми приети миналата седмица и вече имам изплатена частта за декември с вчерашна дата.

# 224
  • sofia
Баси тъпия Продавалник! Затрил ми е нещо предишната регистрация...Ся специално си направих нов и мейл, та да се регистрирам и...йок! От половин час си чакам писмото, ама нъцки! Търся да купя люлка на бебчо. Да са забавлява, а аз да отдъхна, че е станал мнооогоо взискателен! Та искам да е евтинка, без екстри, щот колко ще я ползва...А, и друго, тоя месец съм взела 45 лв.. Не пропускам нула. Толкоз. И сме в банкрут!

Общи условия

Активация на акаунт