СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 13

• 21 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 660

Как мислите, по-трудно ли е да си жена, по-лесно или все тази?

Това заради Монк ли? Wink

Аз смятам, че е по-лесно да си жена.
На мен така ми се струва...
Ще се обоснова, когато децата си легнат! Simple Smile

# 661
исках и да се обърна към този ,който редактира страницата -мойто бебче е мъжле (написан е с червени букви обаче).може ли да го поправите.нестандартно име е за момче да се казва Елен  ,но на нас ни  харева.  мама МИМИ  пловдив.роден е на 08.09.   благодаря и целувки на всички

fyrty  мила извинявай, поправих го.. мислех че  е нещо съкратено от Елена , затова беше в розово. Сори  Hug

# 662
Веси честита месечинка на Аси  smile3525 smile3525 smile3525  love001

# 663
  • До хладилника, който обичам
По дяволите, изгубих наддаването за кутийки за замразяване на пюрета Crossing Arms Какво ще правя сега аз, нещастна, без 58 кутийки?!

А, Уиш, не  Grinning Блогова дискусия, интересно ми стана.

# 664
Има ли други пропуснати мами - нещо ми се струва че някой липсва  smile3506

# 665
  • София
Има ли други пропуснати мами - нещо ми се струва че някой липсва  smile3506
Пиши ни 49см, 2,500 кг., термин 23.09.09. Има ли значение цвета, че сме в розово в първия пост?

# 666
dreems белтъка на яйцето го мажеш от вътрешната страна на китките на Ицака, на вътрешната сгъвка на на ръката /въобще там където се усеща пулса/  . Изпробвано - работи!  Peace Това ако ти се занимава с бабешки работи! Това, което арлина е написала го подкрепям...за 3 те дена...и Т.

Това за пулса е вярно, добре е също и там да се правят оцетените компреси, а не да се увива цялото тяло с оцет, че може да се простуди така детето. Peace

Ванянед: разгеле newsm20 разпися се най-накрая Mr. Green

За 2-ри път отлагам ваксината на Лора, заради това скапано време. Утре имам час да теглим Зоя, дано успеем и двете да ги закараме най-после.

Току що Зоя се връща от градина и пита: Лора порастна ли вече, да си играем? Joy Joy JoyНяма търпение, горкото hahaha

# 667
дриймс,през 4 часа нурофен или свещички ефералган Peaceи ако се вдигне много-хексалгин,веднага смъква температурата Peace

# 668
Оооо мацки, как е положението?

dreems стискам палци бързичко да се оправи бебо! Аз не мога да помогна със съвет, че това не ми е идвало още до главата  Hug

Честити месечинки на сладките бебоци! И на мен 5 месеца вече ми се виждат като преклонна възраст  Joy

Днес не съм излизала. Ми нещо не ми се ходи на студа  Crazy Много съм отвратителна, то трябва заради детето да излизам, ама тамън се наканя и тя вземе, че заспи  Mr. Green

За това пък се разбих от тренировки днес Laughing Започнах с гладене, след това Йога зона, пилатес и половин Фитнес на Карибите по Фиеста  Mr. Green

Парички и на мен са ми превели, но трябва да ги скрия от себе си, че с тоя ebay положението е страшно! Накупих вече сумати неща - стол за хранене, стол за кола 9-18кг., бодита, дрешки, сутиен (имах същия модел, но се износи и не можах да си намеря в София същия). Абе станала съм маниачка! Сега наблюдавам поне 10 неща  ooooh! Ама се нещо ми измъкват изпод носа и трябва ново да търся. Сега като чух за поредната "полезна" вещ за бебето и се чудя как да се въздържа да не започна да го търся!

А на всичкото отгоре все още нищо от поръчаните неща не е пристигнало, за да видя дали съм се прецакала или си е струвало  Mr. Green

Относно това дали е по-трудно да си жена - мисля, че да. Има си преимущества, но като цяло имаш много повече задължения свързани с дома и семейството, а в работата често жените са подценявани и дискриминирани. Макар че аз работя с доста шефове жени и съм твърдо убедена, че мъжете са по-читави на ръководни постове. Така че и аз дискриминирам  Mr. Green

Току що Зоя се връща от градина и пита: Лора порастна ли вече, да си играем? Joy Joy JoyНяма търпение, горкото hahaha
Оле че сладкоооо Heart Eyes

# 669
  • Бургас
И аз имам днес смс-че от НОИ, ама на мен пък ми се струва, че са ми малко парите.  Embarassed Надявам се да са само януарски и да са ми забравили жалките 4-5 дена от декември, ама едва ли...  Embarassed
Ама с тези интернет магазини така е- половината ги наредих директно по сметката на кредитната карта, че не обичам да имам да връщам пари. Този месец ни се струпаха доста разходи- семестриална такса, 2 тона кюмюр, погасяване на кредит и тъй като гледам няма да имам търпение да свърши този месец и да получа новия смс!  Embarassed
Ще затягам коланите, това е положението.  Crossing Arms Добре, че още съм си дебела, та сега се успокоявам, че няма смисъл да пазаря за мен.
исках и да се обърна към този ,който редактира страницата -мойто бебче е мъжле (написан е с червени букви обаче).може ли да го поправите.нестандартно име е за момче да се казва Елен  ,но на нас ни  харева.  мама МИМИ  пловдив.роден е на 08.09.   благодаря и целувки на всички

fyrty   мила извинявай, поправих го.. мислех че  е нещо съкратено от Елена , затова беше в розово. Сори  Hug
Елен не е ли женско име?  newsm78 Може да се бъркам, ама нали има една актриса Елен Колева. Че то може ли принципно едно и също име да се дава за момче и момиче. Любопитно ми стана чисто законово. Примерно ако ми се роди момче мога ли да го кръстя Ивет?  newsm78
Вие на кой го кръстихте така, момъка, ако не е тайна?

Таз корона много сложна за изпълнение, бееее!!! И пуснахте тук снимки и аз като не мога да меся, само с лигите ще си остана, егати.  Crossing Arms  Twisted Evil Ама много ми се преяде, честно.  Embarassed

Вecитa
,kiarra, тъй като почерпките ви ми допаднаха: ай едно честото и от мен!  Mr. Green Да са ви здрави момците!  Heart Eyes

Бебешондел измъчихте се вие, дано най накрая сте открили проблема и да го решите. Hug

Peace Дано проблема е открит вече и обривите да спрат, че е много кофти така!  Hug

Това, което аз правя при такава ''средна''т.к температура: през 3 часа редувам Панадол и Нурофен, може и на свещички, само че тогава Ефералган, че те са  с Парацетамол. И ако поддържа повече от 3 дни, значи има някаква инфекция и чак  тогава почвам с антибиотика, то е хубаво и да се разбере каква е де.
и аз процедирам по абсолютно съшия начин. Антипиретици давам при температура над 38 градуса.  Peace

велико!  Joy Joy Joy

# 670
  • София
криска, помислих отначало, че си купила сутиен на Катето Embarassed. Съвсем съм изтрещяла вече. hahaha

# 671
криска, помислих отначало, че си купила сутиен на Катето Embarassed. Съвсем съм изтрещяла вече. hahaha
Хи хи хи хи  Joy hahaha Joy hahaha
Това беше много добро!
То вярно, че основно за нея купувам, ама чак сутиен  Mr. Green Не че не заглеждах едни бански от 2 части за 9-12 месечни девойки  Joy Само си представям каква комедия би било  Mr. Green

# 672
Честита месечинка на Асенчо и Сами Heart EyesДа сте все така сладки бебешончета, ам ам, опа отплеснах се Laughing
Абе незнам за вас, ама напоследък констатирам, че в ибейсамо боклуци и парцалаци пускат напоследък...Бу открехни ме за къв ч.п са ти тез 58 кутийки плийз, ти фабрика за пюре ли ще отваряш LaughingЗа въпроса ти, смятам, че е по трудно да си жена и то много по- трудно и бих предпочела да съм мъж NaughtyАз така или иначе съм си мъжко момиче, не съм типичен редставител на женския род, по характер имам впредвид Laughing
Маминко, добре дошла!Три малки деца и време за форума smile3501
Ай стига с таз корона беееее!Сега в събота заради вас ще меся за пръв път в живота си, а моя ще ме гледа тъй Shocked Joy
Ладида, аз не съмсигурна, но мисля,че може всякак да го кръстиш, незнам Thinking

# 673
smile3532 много ме развесели с поста си.

Току що Зоя се връща от градина и пита: Лора порасна ли вече, да си играем? Joy Joy JoyНяма търпение, горкото hahaha
Горкото то колко много иска да си играе с някой.

# 674
Аз мисля, че е по-трудно да си нормална жена и много лесно - от ония другите... да не казвам думичката, че нямам червена точка за над 18  Crazy Винаги има изключения, разбира се, говоря за повечето жени, не за другото "малцинство" Simple Smile Не случайно повечетпо и по-отговорни дейности и задължения са дадени на жената - мъжът не би се справил. Той просто изкарва пари... Няма ангажимент към дома, децата, кухнята... Пак казвам: не важи на 100%, нито при 100% от хората  Peace

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 17:49 от MammaT

Общи условия

Активация на акаунт