Fragrancedirect.co.uk- 7!

• 44 889
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Искам да си купя някакъв парфюм - колебая се между She na Армани /златния/ и Еуфория на Келвин Клайн - почитателите на тези парфюми какво биха ме посъветвали?

п.с. Аз съм и голям почитател на Шанел, ама за съжаление тук ги няма!

# 526
Аз съм за Армани-то...много ми е слънчев и носещ настроение. Харесвам и Шанса- дори ми е един от любимите аромати.
на Еуфория не съм фен, но бива.

# 527
Момичета четох по-напред в темата , но не можах да разбера ако пусна поръчка до английски адрес колко е доставката тогава? Embarassed
Благодаря за помоща Hug

# 528
  • Пловдив
Delivery within the UK
Ist Class Post- £1.95 per order
This service is only available if your order value is under £60.00

Tracked Service - £4.95 per order

# 529
Благодаря hris80 Hug

# 530
  • София
Искам да си купя някакъв парфюм - колебая се между She na Армани /златния/ и Еуфория на Келвин Клайн - почитателите на тези парфюми какво биха ме посъветвали?

п.с. Аз съм и голям почитател на Шанел, ама за съжаление тук ги няма!

Армани, винаги:)

# 531
Благодаря ви,  Цъфс и Illit, за съвета... Да си призная... и аз повече към Армани-то клонях! Преди малко направих и поръчка!  Simple Smile

# 532
# 533
  • Испания
Търся лек, свеж аромат за 15 годишната ми племенница

Дъщеря ми има този http://www.fragrancedirect.co.uk/Britney-Spears/Britney-Spears-C … 00ml/invt/0006312  -на 18 е и е страшно доволна-свеж и траен аромат и шишенцето е супер Peace

А някой поръчвал ли е този http://www.fragrancedirect.co.uk/Giorgio-Beverly-Hills/Giorgio-B … 2014#ReviewHeader ,моля за отзиви  newsm78

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 19:57 от pepina1965

# 534
Ako някой ще сформира обща, аз отдавна искам да се включа някъде  Embarassed

# 535
  • виртуално
Dahlia - CK или Van Cleef  Peace

# 536
  • София
Днес си поръчах едно 5то Авеню. Много отдавна не съм го ползвала този аромат, та ми е домъчняло. Crazy

# 537
  • Варна
Рапунцел, благодаря   bouquet

# 538
аз ще поръчвам този на майка ми Elizabeth Arden Fifth Avenue After Five, а и на мен ми е интересен каква ще еразликата с Пето Авеню.

# 539
  • София
аз ще поръчвам този на майка ми Elizabeth Arden Fifth Avenue After Five, а и на мен ми е интересен каква ще еразликата с Пето Авеню.
И на мен.  Laughing Дано някой сподели.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт