ЮНЧЕТАТА ни добрички пипат всичко със ръчички - ТЕМА №101

• 27 378
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Рая,мерси.Като прочетох, какво внимание ви отделя,нашата освен да мери и преслушва.Пък сме и ние там ,но  в бараките. Rolling Eyes
Петя - Честито 2-ро зъбче.И ние го чакаме
Мона-Балона и при нас вали сняг,вече го мразя,скоро пак няма да излизаме.
 ivi_81, май си ми комши.Аз  с баткото пробвах в тази до Пикадили ,но тая директорка ни отряза. Макър, че по район сме при нея.Дано са я сменили до тогава. baby_neutral
vanny_ една идея сложи малко мляко.Ние така ядем зеленчуковите иначе много не ни харесват.

# 286
bellaa,  аз вече се отказах да излизам, доста ми е трудно и студено ...  newsm34 cold

Калоян не иска да яде, само кърма понася днес...  Sad

# 287
Добро утро
Пожелавам на всички лек ден и много усмивки  newsm03

# 288
Добро утро! Анджи, страхотно кафе!
От вчера съм на лекции! Вчера като се прибрах бях пълна с енергия (чак питка замесих  Embarassed и стана страхотна). МАй ще пропусна хапчетата от невроложката! А какво желания за четене и учене ми изкочи!
Сега кафенце и изчезвам!
Усмихнат ден на всички!  Hug

# 289
Честит Рожден Ден Fate и Bliznachkova, да сте живи и здрави , усмихнати и добри мами Simple Smile)

И честити месечинки на   Преслав на Anyto , Йордан на *Слънчице* ,, Никола на JanyAp  , Камелия на EMKA83 !

Добро утро, мами !

the1 ,  Hug Браво на теб !   bouquet

# 290
Анджи пак ни поднесе ароматно кафенце.  Wink
Честити месечинки на малкия ни приятел Преслав на Anyto и сладура Данчо на Слънчице!
Somebody, как е Андреа? Хапна ли?
The1, още вчера разбрах колко добре ти се отразяват лекциите. Много се радвам, давай в този дух!1
Нана, благодаря ти за отговора - да, сладък картоф, тези дни ще го предложа.

Хубав, усмихнат и празничен ден ви желая!  Hug

# 291
Bliznachkova, Ч.Р.Д Много любов и щастие!
Честити месечинки на Преслав, Йордан, Никола и Камелия!
На останалите лек ден!

somebody, много мъчно ми стана като прочетох за Андреа.   Sad Hug

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 09:40 от Франческа Салиери

# 292
  • София
Добро утро!
Честит Рожден Ден на рожденничките и честити месечинки на месечинковците! Кой каквото има да празнува!  Grinning
Анджи, кафето тоя път не е у нас сервирано, ама ще си пиина с кеф  kaffeetrmker_2
Да питам имате ли някаква особена техника за пръскане на стеримар и изобщо чистене на нослето, че аз не мога да се преборя вече? Имам чувството, че е по яка от мене  Mr. Green

Аморе, ще взема и аз да си поръчам сладък картоф да ми кипи мъжа ми-много обичам, пък и Мони ще намаже.

# 293
  • Germany
Близначкова, честит рожден ден и от мен! Здраве, радост и късмет!
Честито и на празнуващите месечинки!

# 294
Geraldine, аз лично нямам, борбата е безмилостно жестока, но засега надделявам...Кайо вече като види , че му подавам нещо към лицето и започва да се върти и да се дърпа  ooooh!  Tired Затова и вчера цял ден беше на кърма...всичките ми опити за друга храна бяха неуспешни.... Sad Устата му приличаше на кокошо дупе и върти настрани глава и очи да следи къде се намира лъжицата..

# 295
Честито на празнуващите! Grinning
Явно Кайо ще си има още зъбчета newsm47.
Bella при нас тоя номер не минава, само като усети АМ и хич не ги иска, затова всички пюренца й ги давам без мляко, суче на поискване, а мляко има само в кашата и в кашите за лека нощ, които й давам понякога, но не се буди по-малко пъти, колкото и много да е хапнала вечерта. Crazy
Снощи двете паузи бяха от по три часа, направо се родих Party
Откакто пропълзя обаче мира нямам денем. Tired
А с крустите и аз не мога да се преборя. Купих точно този крем на Bioderma, но никаква работа не върши. ooooh!

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 09:50 от vanny_

# 296
Близначкова, Честит рожден ден  bouquet
Фейт, Честит рожден ден   bouquet

Всичко най-хубаво момичета Hug

Честито и на празнуващите месечинки днес.

the1, радвам се, че си по-добре  Hug

# 297
Честита месечинка на нашият приятел ПРЕСЛАВ  love001
Честит рожден ден Bliznachkova,пожелавам ти много здраве и щастливи дни newsm51   nbirthday   ura

the1 Hug
anjeelina   bouquetза Coffee

# 298
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Близначкова!!! Да си жива и здрава и много, много щастлива мама и жена   bouquet
момичета, аз тъкмо щях да се похваля, че научих Даниела да смуче биберон /от една седмица някъде успехът ми е пълен- смуче си щастливо и си трае  Mr. Green /, а гледам, че вие вече мислите как да ги отказвате вашите дечица  ooooh! май съм крачка назад  Laughing
и да споделя, че докато съм била командировка бавачката на Дани зарибила мъжа ми с един турски сериал /тоя от 20 ч./ и като се върнах ...  ooooh! сядам да давам вечерното мляко /обикновено си пускам някой музикален канал/ по едно време тича моят с дистанционното от спалнята, превключва ми телевизора и почва да ми обяснява някакви драми... Laughing изуми ме, ей, а 10 години вече сме заедно! по този повод исках да питам senayde наистина ли при турците е толкова стриктно в семействата да се слуша бащата, да не могат да живеят заедно без да са женени хората, изобщо отразяват ли по някакъв начин тамошната действителност тези сериали /нямам пред вид романтичните истории/. аз съм била в Истамбул и по курортите /Кушадасъ, Анталия/, но нямам впечатления по тези въпроси
уф, дано не съм станала досадна, хубав и усмихнат ден и много  Hug на всички

# 299
здравейте мацки отдавна не пиша.....ама обещавам да се поправя.....но за сметка на това редовно чета.....

Близначкова.....мила, честит рожден ден много здраве,късмет и радост......пожелавам ти да си най -щасливата жена на света с двамата красиви малчугаана

София е добре да чукна на дърво не се е разболявала.....нямаме още зъби чакаме ги от 4 месеца на всяка консултация до седмица ще излезат аааааааааама нъц няма ги ...................иначе седи стабилна ,опитва се да ходи сама ,а като я държа обикаля цялата къща и с проходилката.......

иначе е спокойно и засмяно дете по цял ден се хилосва...... Joy

ходим на гости по майките в квартала децата да си играят и каква игра пада...много са сладки ....а майките им пият кафенца......

за яденето яде всичко но предимно купени пюрета...месните на гербер,зеленчукови на всичките марки и плодови......попарки много обича.....общо взето е голям лакомник......ама нали трябва да ви настигаме на  кила...............от 8 февруари сме на детска кухня.....лошото е че ни взеха в студентски град .........на кухнята в Диана бад не ни приеха нямали места.........и ще трамбоваме с количките до стиденски.....  chef

подадохме документи за яслите дано ни вземат септември....малко ще е малка ама нищо

рапорт даден

Общи условия

Активация на акаунт