ЮНЧЕТАТА ни добрички пипат всичко със ръчички - ТЕМА №101

• 27 378
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ние се прибрахме от разходка два часа и половина и аз съм каталясала и с лека мускулна треска на ръцете. Laughing Голямо бутане по непочистени тротоари, голямо нещо беше. Ама и количката ми бая натежа от лятото и най-вече благодарение на Марти. Wink

polito, намери си някакво хоби.

# 376
Танче , днес и аз бях навън , но сама , оставих Юли с баба му и се пуснах малко сред хора . Утре ако се задържи такова приятно временце мисля и аз да го изкарам , днес докато бях по главната доста колички срещнах , така че споко  Peace За уокъра и аз имам наблюдения че май не се ползва много  Thinking

Муцуна , нашия откакто откри сокчетата , вече вода или чай неще , като му предложа вода , смуква един път и почва да реве сърдито че съм го преметнала . Пие само сокчета по 100-150 мл. на ден . Много му харесват  Peace

Полито , звучи ми познато твоето състояние , и аз съм свикнала да съм навън постоянно , да се срещам с приятели на кафенца и сега ми е много трудно с тоя застоял живот  . Наваксвам с тел. разговори , но не е същото  Blush

Вили , а дали температурата не е била от ушенцето  Thinking Дано да не е сериозно , а за лекарите аз много трудно се доверявам , да не кажа че въобще  ooooh!

# 377
Страхооотен Ру, пич е от сега - хем стабилен, хем упорит!  Peace
Somebody, много сте хубави в списанието.  Heart Eyes
Анито, браво за наградите - теб съм те признала за конкурси и он-лайн пазаруване!  Wink
Мона-Балона, като прочетох и си представих - вярно ще си е изненада след толкова време ...
Нана, аз още след първия ти пост им проучих продуктите.  Mr. Green
АлиенТа, нали не се ударихте?
Вили, много страшно ми прозвуча! Как е сега Раличка? Дали да не се допитате и за трето мнение?
Полито, на мен пък в момента ми е добре така - чувствам се прекрасно в компанията на Алекс, почивам си от хората и от работа(дано правилно ме разбирате).
Днес повече от два часа бяхме вън. Слънчево, приятно (само малко вятър, но се ядваше). Можех и още да постоя, ама не взех пюрето на Алекс (а той като даде сигнал, че е гладен, ако не му е пълна устата до 5мин., почва яко реване - има ли и други такива гладници?).
А, за водата - мнооого рядко предлагам, ама и интерес няма. Понякога му давам водичката, в която съм бланширала ябълка или круша, или му правя кашата с нея. Не го мисля, че не пие вода - кърмя го на поискване и от там си набавя, колкото му душа иска.  Laughing

# 378
Аз пък успявам да дам малко чай, вече по 50мл на ден Simple Smile основно го пие навън, когато чайчето се грее между него и грейката в количката, топличко, като му намръзнат шушоните, и пие. Е тогава изпива почти всичко за деня. Освен кърменето, пие АМ 2 пъти (90 и 150мл). Анито, вярно ли не се е будил Преси?! И аз тази вечер ще дам 180мл. Обаче съм го правила и резултат няма Sad

Вили, много гадно за отит, пуууууууууу, как не сте се сетили, не си ли пипаше ушенцата или по някакъв начин да сигнализира, милото Sad  Hug

Днес направихме ободряваща физзарядка с Шарки и Калоянчо (синеочко мнооого свенливо даваше усмивки и изпитателно ни преценяваше) Hug По-късно ще кача нещо във ФБ, че няма време Simple Smile Голям кеф, хем познавам много софийски мами, хем вече щъкам из други места. Нинка, теб специално ще те уведомявам лятото, като се засиля за Сопот Wink

# 379
И тук беше такъв снеговалеж, че.... ooooh! Затрупа ни! Сигурно утре ще си стоим вкъщи, че едва ли ще са смогнали да изчистят тротоарите! Грета, как ви завиждам, че сте се видяли с Шарки Simple Smile

Моя 'убавец не яде, а само мези - пак го установих. Вчера като бяхме цял ден навън, бях приготвила шише с АМ, и той похапна, но само 40-50мл... / така и на закуска и следобяд, когато се предполага, че има пълно млечно хранене. И после се чудя що яде толкова често това дете! Иначе кърменето през деня е вече само 2-3 пъти, но пък нощем си наваксва.

А иначе получихме потшърждение, че са ни включили на опашката за детска градина - тук опашката е само по рожденна дата, и най-рано влизат децата, които са най-големи. Няма точки-мочки Simple Smile Дано да ни огрее както го планираме, че ако не стане, ще трябва да командироваме майка ми дългосрочно Simple Smile. Но планът е от 20.08.2010 (когато започва учебната година тук) да почне на детска градина!

# 380
  • София
Честити месечинки на Дария на Щастлива Бубичка, Костантин Кирил на Lil_Vixen, Павел на toni_81  и на Жорката на Fresh    
За Катеринка - страхотно клипче, това е истината за живота, любовта и красотата на човешкият живот. Теб господ те е дарил с два, да сте живи и здрави, все така красиви и щастливи да растете, Ники и Сави са прекрасни.
Докато гледах клипа се сетих, че ти бе моя избор за вестоносец при раждането на моята Калина, толкова бях щастлива когато ти писах СМС и горда newsm44 от себе си, че няма как да го опиша сега. Two Hearts
За Муцунката ни- е тоя малкия, голям пешеходец  newsm49 бе жена, мацки много ще има у вас, голям сладур.

smile3525   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЛИЗНАЧКОВА И НА ФЕЙТ! smile3525

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 20:20 от takanat

# 381
Mindi,Poly и аз вече почвам да се збърквам нещо от толкова седене у дома.
То преди време пробвах да излеза с количката,но във Варна не беше разчистено и добре ,че беше мама.Сега пък е заледено.
Нито с кола нито с количка  #Cussing out
nana7504 аз забравих какво е това разходка newsm78.

vili_diankova - да се оправяте.Дано не го е боляло,ухо боли много. baby_neutral

# 382
Честити месечинки на всички малки сладки юнчета и юлчета, като моето:)) Бъдете здрави и радвайте много мама и тате!

# 383
Минди, Т очевидно е била от ухото, но беше много ниска, а за лекарите - само в краен случай.

Аморе, Ралица е добре, много весела, жизнена, беснее вкъщи и пр., а от трето мнение няма нужда, в смисъл доверявам се на втория лекар, който я видя, по-скоро ме е яд, че дадох АБ, но така или иначе  вече го пием, ходихме на промивки и нещата трябва да се оправят.

Грета, малката с нищо не показа, че я боли ухо, не го е дърпала, напротив, през цялото време си чешеше венците към другото ухо и се лигавеше неистово, изобщо нямаше хрема и ни заблуди, че са зъби, а аз все пак имам опит с баткото, който ми е правил отити. newsm78

Hug за всички.

# 384
Благодаря! Благодаря! Благодаря!!!  Hug Hug Hug

С огромно желание направих клипа, чак до вманиачаване  Crazy Но и аз като Полито (специални благодарности за милите думи Heart Eyes ) напоследък изперквам от еднообразието на дните ни. Заледените улици и 5-те сантиметра сняг не позволяват да се придвижим и на 1 метър от блока. Ако пък се пробвам - Сизиф пасти да яде. Сигурно съм  смешна гледка, бутаща или дърпаща двойната количка. Днес трябваше да имам отмяна, но тъкмо майката на Мишо пристигна в Сф и й се обадиха, че баба му (свекърва й) е починала. Та двамата заминаха спешно за Стара Загора, а за мен това ще е първата нощ сама с бебките. Но не се плаша. Ще се оправим  newsm10

snowwhite, страхотна е системата ви. А тук като гледам за каква корупция става дума, лошо ми става... Ние като бяхме малки как имаше място за всички? Какво се е случило междувременно? Масово са затворили детски градини ли? Защото едва ли децата са повече сега. (Всъщност в Сф със сигурност са повече..Rolling Eyes)

# 385
  • Пловдив
Грета, много ще се радвам да се запозная с теб. Ти си толкова чаровен и весел човек. А и да видя сладкия Петър.  Hug Роднини ли имаш там, или на почивка в балкана.
Вода също спрях да предлагам, защото тя не иска.
KaterinkaM сигурна съм, че ще се справиш самичка с двете сладурки. Те ще са послушни. Нашия татко всяка сряда ходи на мач/от фирмата-сплотяване на колектива, а и нали трябва да се спортува  Wink/ и тогава като сме самички Марина много ме слуша.
polito_87 когато е студено си играем с Марина или тя си играе, или спи, а аз домакинствам или съм на компютъра. Не ми липсва социален живот, толкова ми е хубаво да си прекарвам времето с Марина и да й се радвам.
И Марина започна да се набира на възглавниците на дивана и да се изправя на крака, но се задържа само за секунди и пада.  Grinning Все още правим опити за пълзене, но мърдаме само краката без ръцете  Laughing и седи на едно място. Това е новото при нас.

# 386
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Това със слайдчетата е заразно, Кате (казах вече във фейсбук как почти ме разплака Heart Eyes). Аз когато родих Ал се бях запалила много яко, а сега на Румката нямам време да направя... Rolling Eyes Иначе правя за разни други хора Crazy Ще си позволя да пусна тук на адашката (viper) слайда с Катеринка, дано не ми е много скарана после, ама кат' си трае... http://www.youtube.com/watch?v=P5C4pYQjWh4

Минди, аз съм противник голям на сокчетата, а и да не бях - не бих му дала сок, при положение, че чай/ вода още не е пропил - няма как да му харесат в бъдеще, ако е вкусил вече сок Whistling

Хей, и да не забраввя да благодаря на всички ви за ласкавите думи по адрес на Ру Crazy Hug

# 387
Привет!

Ахаа Гретито ме е изпреварила с поста - много беше хубава нашата разходка и многоо се радвам, че се запознахме наживо! А Петърчо е страхотен - усмивчицата му е още пред очите ми/ щото Калоян си е сериозен по принцип и не е тъкъ щедър на усмивки като не е в къщи/
С много други също бих искала да се запозная, но за сега стигаме само до Горна с Коко...
П.С поздрави на Муцуна за страхотните снимки дето прави - видях календара на Петьо  Simple Smile

И калоян се опитва да се изправя но не може, но иначе като го придържам си стъпва на крачетата. а пък с покрай скачането с бънджи само пружинира с крака и бръмчи с уста!

KaterinkaM дано да те слушат бебките за да ти е по-лесно щом сте самички!

polito_87 една идея/ ако приемаш/ може да плетеш терлички или нещо такова за децата  Simple Smile

# 388
Целувки на порасналите ни бебоци днес  love001.Колко неусетно минава времето и колко бързо растат. newsm44 smile3501
 vili_diankova, Бързо да оздравете Praynig Hug
KaterinkaM,Дано са послушни newsm06
АлиенТа, Hug
А, за водата - само през нощта пие  Sadно чайчета и сокчета не отказва Mr. Green
polito,Толкова ми харесва да прекарвам времето си вкъщи Winkдори се шегуват с мен и ми викат"ТРЯБВАЛО ДА РОДИШ ТА ДА СИ СЕДНЕШ НА ЗАДНИКА(sory)" Mr. GreenОт както се роди Алиджан аз се промених изцяло. Преди бях от купон на купон от град на град,абе живот и то яко Party Party Partyпоне тогава така си мислих но осъзнах,че най-голямото щастие в живота ми е детето Heart EyesДори и месеци да съм вътре с него пак няма да ми е скучно Embarassedвинаги ще си намерим занимание и ще си разнообразяваме дните Wink
Цитат
ninand- толкова ми е хубаво да си прекарвам времето с Марина и да й се радвам.
Peace

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 23:09 от Senayde9

# 389
Точно щях да питам къде се изгуби Сени.  Wink Пък тя си била в къщи с Алиджан.  Laughing
Муцуна, благодаря за слайда с Катеринка. Прекрасна е, с отворена уста я гледах! А Viper как само си мълчи ...
Кате, съболезнования за загубата ви. Пожелавам ти спокойна нощ, сигурна съм, че Ники и Сави много ще те слушат!  Hug
Нинка, да не си отглеждаш и ти катерачка?  Laughing Като прочетох как се изправя Марина на дивана, се сетих как се ококорих ей така  Shocked тази вечер, когато Алекс се качи сам на дивана. От земята, през едната възглавница, и успя да се набере и да си прехвърли дупарата горе на дивана. Ако не ме беше страх да не падне, щях да стана за фотоапарата ...

Да питам нещо. И преди е ставало дума, но мисля, че е въпрос "с давност" и периодично е хубаво да си го задаваме - с какво забавлявате децата си? Четете ли им книжки и ако да - какви, какво им говорите, каква музика/програма им пускате, какви играчки им давате - дори и пригодени за игра предмети (кутийки, торбички и т.н.), на какви игри си играете (боц, буба лази, дзак и т.н.), оставате ли ги да пълзят по пода или да си щъкат (като Ру) и по колко време на ден и т.н., и т.н. (само за това се сетих на прима виста). Мисля, че ще е интересно и полезно да си споделим.

Общи условия

Активация на акаунт