ЮНЧЕТАТА ни добрички пипат всичко със ръчички - ТЕМА №101

• 27 378
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте , мами!

В "На кафе" ще дават раждане на живо чрез секцио Simple Smile) Бързам да пиша, развълнувала съм се тук с майката, която ще ражда Simple Smile)

# 406
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Поли, големият Муцун си ходи на градина Mr. Green
Снежанке, това, че дава сигнали не значи, че го прави съзнателно и че може да задържи (стисне) - всъщност това пише и в книгата, Катето предполагам за това говори. Физиологично не е възможно поне до година и нещо - две.

# 407
Мона-балона, пуснах, ама не знам дали ще издържа да го изгледам ...
Джералдин, "дзак" е онази игричка, при която се скриваш зад нещо и надничаш, като казваш "дзааак", и после пак и пак - реакцията обикновено е смях.  Wink
П.С. - тя майката гримирана, като за по ТВ.  Laughing

# 408
Добро утро!
много интересни темички сте засегнали, та да са се включа и аз, докато не сме тръгнали пак на гости - този път в Търново!

Калоян също отказва водата - кво става незнам, като чета има доста бебета измежду нас, които не искат да не би това да е няква адаптация към безводие/ нали намалява водата на земята!!/  Grinning
ПРавя чай от шипки или на хип + малко захар, ама малко!

Поста на КатеринкаМ ме учудва, защото ние всяка сутрин след ставане сме на гърнето и детето си се изхожда нормално без стрес, дори много обича да си сяда на гърнето и да го язди. след годинка децата вече почти не желаят да сядат на гърне - това от по-опитните майки го знам!!! Контрола над "Пишито и акото"  както каза тя е рефлекс, които не е вроден, а се придобива, и то с навици.
При нас има големи забавления - играчки всякъкви, четем много книжки: примерно за медената питка, за зайчетата, гатанки и други, скачаме на бънджито. играем на Ту-ту...Сега уча да правим боц. и ние вдигаме ръце и почва едно веселие, пеем песни и ходим по гостита/ и посрещаме такива. Който желае да заповяда  Hug

# 409
Да ви питам, купихте ли вече буйки или хубави обувки за прохождане и ако да, какви?? - чудя се докато детето е в проходилката,дали не трябва да го обувам в буйки,засега е само по чорапи

И бебета проявяват ли ревност,като взимате други деца?
Питам,защото вчера бяхме изумени от реакцията на Андреа,купих и една голяма парцалена кукла с ръст около 60см т.е колкото едно бебе, на която тя много се радва и направихме един експеримент/случайно се получи, първия път/ и аз и Андрей взимаме куклата и почваме да и говорим, все едно е истинско бебе и да я целуваме, да я мачкаме , Андреа веднага си сменяше погледа, почваше да мрънка все едно се кара,да ръкомаха и накрая се разплакваше и двата пъти! Усмивката се връщаше на лицето и,щом обърнем вниманието си към нея !Мислех,че е рано за ревността! newsm78

За криеницата,аз използвам възглавница, ефекта е същия! Mr. Green

Полито, винаги съм при нея в стаята,когато и давам пликчета за игра!

# 410
Поли, големият Муцун си ходи на градина Mr. Green
Снежанке, това, че дава сигнали не значи, че го прави съзнателно и че може да задържи (стисне) - всъщност това пише и в книгата, Катето предполагам за това говори. Физиологично не е възможно поне до година и нещо - две.

Да, с това съм съгласна - разбира се, че ако не отговоря на неговите сигнали, ще свърши работата в гащите  Mr. Green Ама съм виждала детето на едни приятели на 3 годинки, вече си казва, но още не може да стиска - т.е. казва - "Пишка ми се" и ако не иде в тоалетната до 5 мин, ще се напишка.

Иначе - с какво се занимаваме - и ние се гнявучкаме. Търкаляме се по пода, правим самолети, правим висилка за по 20/30 сек, много обича да го търкалям като точилка - залива се от смях Simple Smile. Пълзи като войник в окоп - не се сеща, че може да вдигне дупето, дъвче кабели, лиже металните крака на стола, "разтребва" ДВД-тата от долния рафт на масичката на телевизора - и така весело. Книжки - чат пат се заглежда, по-скоро му изглеждат вкусни и ги лапа.  И то деня минал.

Поли, по повод липсата на контакти, и аз съм така в този град, където никого не познавам. Резултатът - като ме стегне шапката, нарамвам количката, метвам се на влака - и след 1 час съм в Стокхолм, където прекарвам един цял ден по срещи с приятели, магазини, кафенета и тн. После съм изморена 2 дни Simple Smile. А ако има при теб някой да гледа дечковците за 1-2 часа, може да запишеш на някакви курсове, фитнес, някъде, където има хора без деца. Аз сега вече ще тръгна и на танци/манци, докато мъжът ми гледа Стефан, пак е нещо - дори да е един път в седмицата.

# 411
Добро утро   bouquet
Гого рекламите не ги изпуска, снощи чак ми бута рамото надолу и се надига да може да гледа  hahaha
Жералдин йоника няма да ти свърши работа те са хитри тия маници Simple Smile Ние му дадохме резервната клавиатура ама той иска тази на която ние пишем Simple Smile
Забавленията: Пея песнички, чета от време на време че много дърпа книгите,в паяка много ходи да пипа и сега за целата ще сваляме стъклата на секцията че пъха пръсчетата и отваря и тряска стъклото, и ние правим "дзак", "боц" , много обича нещо като го забавлява и да пляска,и все гледа дистанционното, кабелите и такива неразрешени неща, ще му оусна и аз това филмче да видим дали ще го хареса иначе много харесва ледена епоха много се смее на катерицата и Сид  Joy
Честити месечинки на всички бебоци   Heart Eyes

# 412
Да ви питам, купихте ли вече буйки или хубави обувки за прохождане и ако да какви?? - чудя се докато детето е в проходилката,дали не трябва да го обувам в буйки,засега е само по чорапи

И бебета проявяват ли ревност,като взимате други деца?
Да купих на КК обаче педито каза,че е по добре да проходи по чорапки Peace
Ами за сега не съм забелязала  Wink
Цитат
П.С. - тя майката гримирана, като за по ТВ.  Laughing
Tя не за раждане а на ревю е отишла Laughingаз като раждах имаше една ромка ,която идваше от сватба и беше като фолк звезда Joyта лекарите като я търсеха викаха "къде е фолк певицата" Mr. Green
Честито сладури  newsm51
Георги на Wiwi
Александър на Amorevole(ПЕРЧЕМКО)
Богдан  на Sv. 
Виктор на Dari_Sari 
Симеон на maiamiii

# 413
Ох, Мона, нямаше ли друга работа - разрева ме с това раждане ... каква малка сладка душичка се роди ...
Да е жива и здрава!

# 414
Amore, и аз съм се разплакала Simple Smile))) Страхотно бебе Simple Smile)
Благодаря , че беше с мен Simple Smile)

# 415
Страхотно бебе HugДа им е живо и здраво  bouquet

# 416
И аз се развълнувах от раждането Cry
Много мило ми стана:) Нека да е живо и здравичко:)

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 10:16 от maiamiii

# 417
Аз продължавам - втора част с таткото Simple Smile)

(Май хормоните още ми бушуват)
А и напоследък като гледам някой филм и има детенце , което е наранено...мнооого плача  Crazy

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 10:20 от mona-balona

# 418
Аааа, ставам, че няма да спра да рева и ще си изпуснем консултацията.  После ще пиша, че сега ми е прекалено емоционално ...

# 419
Аз изобщо не издържах да го гледам това  Confused започна да ми се гади, честно ви казвам  Tired
Аз изпитвам ужас от операции, инжекции, абокати и тем подобни. затова и двата пъти раждах без упойка, беше ме шубе да ми я сложат. Само като ги видех с абокатите в родилна и ми ставаше лошо, минаваха ми всички болки от страх  Sick
Бъзгал, какво да ви кажа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт