Пащърнакът регулира, той е един вид бял морков... Любимото на Мони е.
Сега господина разбира се спи. 

представям си..., какви сте терористи, ей!
добре че нямаше навалица в родилно тогава
Но Гала я изтървах, тук през час идват разни съседки да "мачкат" беб и го играя портиер 
много е смешен, защото като хване нещо, помачква го 2-3 пъти и ако не издаде звук, го пуска разочарован. Мачка мен като го кърмя, не е много приятно
заякнал е.

Без коментар, че ще кажа някоя простотия, пък има доста майки на госпожици в темата.
Но за напишкването - няма застраховани, дори и всичко да правим както "пише по книгите".

Без коментар, че ще кажа някоя простотия, пък има доста майки на госпожици в темата.

. Аз бих се записала както съветва и сноууайт на някакви курсове, може би такива, които биха ти били професионално полезни (езици?) или пък ако има нещо, което винаги си искала да правиш - танци, йога. Така и социални контакти имаш с нови хора, и чувстваш, че се развиваш. Спомням си, че беше филолог - не можеш ли преводи за вкъщи да взимаш отнякъде? Аз като студентка превеждах книги и си спомням, че хем беше интересно, хем изкарвах по някой лев.
Честити 8ми месечинки на: Георги на Wiwi, Александър на Amorevole, Богдан на Sv., Виктор на Dari_Sari и 7ма месечинка на Симеон на maiamiii. Да са им живи и здрави, много усмихнати и много послушни 
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и винаги да си заобиколена от любими хора

и съм много доволна от избора си.

Много благодаря
Присъединих се и ще чакам да ме одобрите
За курсове и узици - да, идеята е добра. Знам гръцки, но ми се иска да си пооправя и английския, та този вариант е удачен. Въпросът е, че сега карам магисатратура по Бизнес администрация и съм се заринала с теми за учене