ЮНЧЕТАТА ни добрички пипат всичко със ръчички - ТЕМА №101

• 27 374
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Франчи може и от месото да е, най-добре се обади на педиатърката и я питай  Peace

# 91
  • Пловдив
Фрачни, може, или е някаква непоносимост към месото, или самото пюре нещо не й е допаднало. А може и според мен да е начало на някакъв вирус.  newsm78 Жизнена ли е?

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 20:49 от ninand

# 92
  • София
Франческа, може да е от пюрето. Аз повече такова пюре на Гербер не смятам да давам. Моника се запича от тях. Може и на Зиби да и действа зле на коремчето и затова да е повърнала.

# 93
Франческа, благодаря за споделената информация Peace
И аз съм на мнение, че на Симона не и понесло пюрето. Подобна беше ситуацията и при Петър /понеже по препоръка на педи ни каза да захранва с Гербер, пробвахме и семпер също не му понесоха/. Моя съвет е или опитай с друго бурканче пюре на същата марка или направо смени марката, но преди това по-добре спри захранването с пюрета за 1-2 дни или и давай само зеленчуково.

# 94
  • София
Франчи, както го описваш си е точно вирус, сигурно не и е добре. Не може една храна и то в лъжички да действа така, освен, ако не е развалена, но такова месо мирише страшно и ти е нямало да и го дадеш. Ако няма апетит, направо спри пюретата и мини за 2-3 дена само на мляко и нещо съвсем леко.

# 95
Франчи,интересна информация Peace
Едва ли Симона повръща от толкова малко количество пюре.Наблюдавай я и утре,ако се повтори причината вероятно е друга.
Дано не е нещо сериозно.

И аз ще взема Коризалия утре,яд ме е че все късно се сещам за толкова ефикасни лекарства.Добре че помагате.
За пробиотик,препоръчаха ми Линокс,някой знае ли нещо за него,не можах да намеря листовка в и-нет.

Полито,как си изкарала деня след 1л вино и две деца,незнам Mr. Green
Лягай и си почивай.

И аз след малко се мятам в леглото,и без това ставам заради Ема през 5мин Tired

# 96
Здравейте

хе-хе,чак и в анкета присъствам Mr. Green

Ние бяхме и сме все още доста болни-Андреа ми беше три дена и две нощи с темепература около 39 градуса с гнойни храчки, от днес няма Praynig, но вече аз съм с 39 градуса и с ужасна кашлица с гнойни храчки, цял ден лежа, тресе ме,всичко ме боли,все едно ме е газил танк/милата Андреа до мен на леглото и гък не обели,все едно разбираше,че ми  е лошо и си играеше с играчките/, но вече не ме свърта  и станах, сложих оцетен компрес на главата и хайде на компа , пих течен аналгин,парацетамол,  нещо не ми действат- при Андреа беше така,спада до 38 и пак скача до 39, колко ефералган и панадол пое, но важното е ,че няма температура вече,само кашлица, пуснахме кръвно изследване ЦРП и слава богу,няма  инфекция, просто вирус, който е достатъчно силен да тръшне  и мен! #Cussing out А откъде го лепнахме,като не сме излизали от 7 дена вече, освен до болницата?!

За харктера- да определено вече се проявява такъв!Друго което е, почна да плаче,като викам баща и,понеже имам навика да викам силно ,като е в другата стая и ни трябва нещо Blush и тя при повишаване н а тон се разплаква и вече се старая да не викам!Определено  е много чувствителна- много силно се надявах да не е такава, но май е свръх чувствителна!!Трябва да се работи над това Mr. Green

1. Бебетата на всички ли се опитват да сядат сами? -седи стабилно ,но от лег не може да седне сама,от полулег се надига,но само,когато не я мързи Mr. Green
2. На повечето излязоха ли им зъбки? - два долни зъба
3. Проходилка ползвате ли и каква?- най-проста Бертони,подариха  ни я ,седи по много

4. За жълтъка кога мислите да го вкарвате- 8-ми месец добре ли е?- да от 8-мия мисля и аз

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 00:47 от somebody

# 97
Здравейте, момичета,

Струва ми се, че в тази таблица за ориентировъчното развитие са подходили сравнително консервативно, за да не стряскат родителите. Така или иначе моят Богдан само в комуникативното развитие е малко по-напред. Иначе седи, но не може сам да се изправи от легнало до седнало положение, опитва се да пълзи, но засега не му се получава, за изправяне на крака сам не може да става и дума. Разбира се, ако ние го държим, му е много драго. Проходилка не ползвам. Зъби още няма. Когато тогава. Много е весел и много пищи от радост. Много е общителен. Тежи 7,700, висок е 70 см, не съм въвела още нито жълтък, нито глутен, нито месо... Буди се по два пъти на нощ да суче, тежи ми, но пък мисля, че така ми се поддържа лактацията и понеже все още не искам да го отбивам, не съм му отказвала.

О, сега прочитам, че somebody боледува. Много неприятно. Бързо оздравяване!

Нямам напоследък много време да пиша, но гледам поне да успявам да изчитам темите. Което ме подсеща, че новата е станала много симпатична  Simple Smile Поздрави на всички!

# 98
  • София
За Франческа- според мен не от пюрето, вероятно е нещо друго, вирус може би. Щом си дала съвсем малко количество от него по-скоро не е това. Така поне си мисля аз, може и да греша.
За Somebody- бързо оздравяване на теб и Андреа желая. И дано съвсем скоро ви мине този вирус, та да не ви мъчи много!
За Гъделичкова- ти си моя кумир в постовете, пускай от време на време по някой, за добро настроение в темичките ни! И дай снимка на Боянчо, та всички да видят какъв мъжага си отгледала. Целувки от мен!

# 99
Честит рожден ден Sv, радвам се че се появи
желая ти любов и рози, щастие и здраве в двойни дози  
Hug

За Гъделичкова- ти си моя кумир в постовете, пускай от време на време по някой, за добро настроение в темичките ни! И дай снимка на Боянчо, та всички да видят какъв мъжага си отгледала. Целувки от мен!

Таканат, скочи във ФБ там ще ти се изпълни желанието. Hug

Франчи как е Симонка-Зибонка?

# 100
  • Germany
Sv. честит рожден ден! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Франчи и според мен не е от пюрето. Дано днес сте добре!

Somebody, оздравявайте бързо! Радвам се, че се разписа Simple Smile

Ние бяхме решили днес да идем малко на планина, но нещо се разколебахме. Дават го мрачно и ветровито уикенда и ме е страх да не разболеем децата. Ако има слънце утре ще скокнем до Витоша. Така ми се пътува, а все нещо не е натамън...

# 101
Sv., честит рожден ден! Бъди здрава, бъди, обичана, наслаждавай се на всеки прекрасен миг с любимите си мъже!
Месечинки имат днес малките ни юнчета Силия Мелиса на Катя и моята любимка Марина на Нина и порасналите Емма на мама-героиня Aya и чаровния Боян на Славена.

Франчи, дано Симонка да е добре, пиши какво е станало, когато имаш възможност!  Hug
Somebody, хайде, време е да оздравяваш!  Wink

# 102
SV честит рожден ден!Бъди здрава,щастлива и много обичана майка и съпруга!  bouquet

Честити месечинки на сладурковците!  bouquet

На всички болнички да оздравявате бързо Praynig  bouquet

# 103
  • До моста на реката
Sv.Честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие и късмет на теб и цялото ти семейство!
Честит месечинки на днешните празнуващи!
Франческа,дано да е нещо безобидно и да минава бързо.
И нашата кака е болна,с гнойна ангина,дано да не се разболее и Борис!!!

# 104
Св., честит рожден ден! Здраве, късмет и много любов ти пожелавам!

Крем (грийнлайф) е публикувала снимки на Ники във ФБ - голям сладур е станал!!!!

Франческа, дано Симона е здрава и весела днес! На всички болни - да оздавявате бързичко!

Общи условия

Активация на акаунт