polito, намери си някакво хоби.
За уокъра и аз имам наблюдения че май не се ползва много 

Дано да не е сериозно , а за лекарите аз много трудно се доверявам , да не кажа че въобще

основно го пие навън, когато чайчето се грее между него и грейката в количката, топличко, като му намръзнат шушоните, и пие. Е тогава изпива почти всичко за деня. Освен кърменето, пие АМ 2 пъти (90 и 150мл). Анито, вярно ли не се е будил Преси?! И аз тази вечер ще дам 180мл. Обаче съм го правила и резултат няма 

По-късно ще кача нещо във ФБ, че няма време
Голям кеф, хем познавам много софийски мами, хем вече щъкам из други места. Нинка, теб специално ще те уведомявам лятото, като се засиля за Сопот
Затрупа ни! Сигурно утре ще си стоим вкъщи, че едва ли ще са смогнали да изчистят тротоарите! Грета, как ви завиждам, че сте се видяли с Шарки
Дано да ни огрее както го планираме, че ако не стане, ще трябва да командироваме майка ми дългосрочно
. Но планът е от 20.08.2010 (когато започва учебната година тук) да почне на детска градина!
от себе си, че няма как да го опиша сега. 
бе жена, мацки много ще има у вас, голям сладур.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЛИЗНАЧКОВА И НА ФЕЙТ! 

.

за всички.
Но и аз като Полито (специални благодарности за милите думи
) напоследък изперквам от еднообразието на дните ни. Заледените улици и 5-те сантиметра сняг не позволяват да се придвижим и на 1 метър от блока. Ако пък се пробвам - Сизиф пасти да яде. Сигурно съм смешна гледка, бутаща или дърпаща двойната количка. Днес трябваше да имам отмяна, но тъкмо майката на Мишо пристигна в Сф и й се обадиха, че баба му (свекърва й) е починала. Та двамата заминаха спешно за Стара Загора, а за мен това ще е първата нощ сама с бебките. Но не се плаша. Ще се оправим 
Роднини ли имаш там, или на почивка в балкана.
/ и тогава като сме самички Марина много ме слуша.
Все още правим опити за пълзене, но мърдаме само краката без ръцете
). Аз когато родих Ал се бях запалила много яко, а сега на Румката нямам време да направя...
Ще си позволя да пусна тук на адашката (viper) слайда с Катеринка, дано не ми е много скарана после, ама кат' си трае... http://www.youtube.com/watch?v=P5C4pYQjWh4

.Колко неусетно минава времето и колко бързо растат.

но чайчета и сокчета не отказва
дори се шегуват с мен и ми викат"ТРЯБВАЛО ДА РОДИШ ТА ДА СИ СЕДНЕШ НА ЗАДНИКА(sory)"
поне тогава така си мислих но осъзнах,че най-голямото щастие в живота ми е детето
Дори и месеци да съм вътре с него пак няма да ми е скучно 
Пък тя си била в къщи с Алиджан.