˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 108
  • 335
  •   1
Отговори
# 120

П.с. докато четете, искам да обявя, че през м. май срещата ще е предпоследната събота - 22.05., темата е за подготовка за раждане и кърмене и как методът на раждане влияе на началото на кърменето, а след нея ще направим допълнителна специална среща Grinning Ако специалната среща е удачна и се хареса, ще правим и други такива!

Някой да обяви в отделна тема срещата, че да тече записване .. има по-малко от 10 дни Peace

# 121

П.с. докато четете, искам да обявя, че през м. май срещата ще е предпоследната събота - 22.05., темата е за подготовка за раждане и кърмене и как методът на раждане влияе на началото на кърменето, а след нея ще направим допълнителна специална среща Grinning Ако специалната среща е удачна и се хареса, ще правим и други такива!

Някой да обяви в отделна тема срещата, че да тече записване .. има по-малко от 10 дни Peace

Darlin`, записването става в тази тема Simple Smile Бу, сменя заглавието и пуска информация. Така всеки, който е писал тук получава информацията за срещата Simple Smile

# 122
Здравейте момичета!
Нали мога да се запиша и аз за 22май.По това време ще съм си в родния град и мога да присъствам на нещо полезно.Надявам се,че няма да има нещо непредвидено.Още 1-2 за компания могада взема ,нали? Hug

# 123
  • До хладилника, който обичам

˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига среща 22.05., събота, 10:30ч - 11:30ч..●•٠·˙˙·٠

22 май, събота, 10:30-11:30 часа, ЛЛЛ среща в Пловдив.   Grinning

Темата е

Подготовка за раждане: „Как изборът на метод за раждане влияе на началото на кърменето”

часът е 10:30, мястото е централният асфалтов площад на Градската градина.

Заповядайте на допълнителна специална кърмаческа среща по случай Световната седмица на раждането 16-23 май
"Раждането: какво бих променила, ако мога да се върна назад? Какво бих повторила?" на същото място, 11:45-12:30ч.

На двете срещи ще обсъдим:
- Какви са били очакванията ни за раждането преди и как са се случили нещата в действителност?
- Как първите дни в болницата са се отразили на началото на кърменето?
- Какво бихте или вече сте променили с раждането на второ дете?
- Имаме ли избор? Имаме ли право да избираме как да протече раждането на децата ни и до колко са постижими желанията и целите ни? Как изборът на раждане влияе на добрия старт на кърменето?

* Естествено раждане или секцио?
* Дирижирано от лекар или с активното участие на майката (и бащата)?
* Когато бебето реши или когато докторът реши?

Чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и всякакви въпроси, които може да има в тази връзка Simple Smile

Поканени сте да носите нещо дребно (но здравословно) за почерпка или пък вода/сок.

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава около час.

Забележка: Моля ви, опитайте се да дойдете навреме, за да може срещата наистина да започне в 10:30 - 10:40ч. Разбира се, с малко дете пътуването и стигането някъде в определен час може да е наистина трудно, но нека се опитаме отново да започнем по график Simple Smile

Моля, запишете се в темата кой ще дойде!

Заповядайте!

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Срещаме се в 10:30ч. всяка  последна събота на месеца. Срещите са дискусионни и от неофициален характер. Дават възможност да се запознаете с майки на малки деца от града и региона.
Бременни жени, майки и бебета са винаги добре дошли!

Темите на срещите включват:

Ползите от майчината кърма

У дома с новото бебе

Нормалният ход на кърменето

Нуждите на растящото ви бебе (захранване&отбиване)

Сайтът на Ла Лече Лига България www.lalechebg.com

# 124
Ние ще пропуснем този път Simple Smile

# 125
Там съм  Peace

# 126
  • Пловдив
Пък аз като гледам ще съм на линия  Mr. Green

Дано е хубаво времето , че ако духа така къде ще се крием - някоя сладкарница предлагам  Mr. Green

# 127

Дано е хубаво времето , че ако духа така къде ще се крием - някоя сладкарница предлагам  Mr. Green

А сакън, ще си развалиш фигурата!

# 128
  • о`майна лунна нощ е

А сакън, ще си развалиш фигурата!

Дали някой ще забележи  Mr. Green
Желая ви приятно изкарване. Аз ще събирам агротен.

# 129
  • Пловдив
Ако не родя до тогава и аз ще присъствам  Naughty

# 130
  • Пловдив
И аз за сега съм на линия!
Бу, резервен вариант в случай на валежно време (или буреносно)?

# 131
  • Пловдив
Елс, тая фигура не може сама да расте - трябва да се поддържа  smile3534

# 132
 Mr. Green поддържай, но не със сладкиши  smile3534

Дали някой ще забележи  Mr. Green

Има много наблюдателни хора  Mr. Green

# 133
  • До хладилника, който обичам
Според Синоптик.бг времето ще е добро, със слаб вятър... но да изчакаме петък и да видим няма ли да се промени прогнозата, че да мислим варианти, ако да.

# 134
  • Стара Загора
И аз се записвам за 22.05  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт