. Също е споменавал за 'семейство', 'полицаи' - за последното разпитвах подробно, хем ми беше любопитно, хем и да видя дали не включва някаква форма на агресия, полицая да бие лошия. 
или ви познават и любопитстват?
. Също е споменавал за 'семейство', 'полицаи' - за последното разпитвах подробно, хем ми беше любопитно, хем и да видя дали не включва някаква форма на агресия, полицая да бие лошия. 

!
Решили да снимат децата за 8-ми март.Дотук добре.Обаче първо предлагаха 3 възможни варианта за вида на снимката,а днес ми "сервират",че вече е само един,защото повечето родители само него харесали.Ами хубаво,но на мен не ми харесва.Снимката на детето е паспортна,а останалото е фотошоп с някакви отвратителни джуджета.И значи някой си ще вземе пари за ей така.Дори няма да си направи труда....И сестрата днес отсече като не искаш не я снимай,те парите са от общите събрани и ти ще загубиш.Ами няма да я снимам заявих,но ще си търся парите,защото не съм ги намерила на улицата.И въпроса не е за 3-5-7 лева,а е принципен.
ама да минава всичко и да ми е жива и здрава
! Дано да е добре вече Стела!
!
! То не са капки за уши, очи, нос.... , сиропи за кашлица, противоалергични, имуностимулиращи и какво ли още не. Вкъщи мога вече аптека да отворя. И на капак на всичко, като му обличах пижамата преди малко, видях, че има нещо като обрив на крачето, та и за това ще питам в понеделник!
!
Направо изтръпнах като прочетох.Дано никога не се повтарят подобни неща,и много бързо да оздравява сега Стелка и да е последното от този лош период

Аз като малка постоянно бях с възпалени уши,и знам,че не трябва да се чака изобщо и при най-малката болка.Много целувки
Препоръчани теми