Миете ли плодовете и зеленчуците със сапун?

• 30 186
  • 495
  •   1
Отговори
# 60
Искам да си призная... като малък изядох немита круша... в тази моя постъпка ли да търся първопричините за всички мой отклонения...  newsm78

# 61
Мия само с вода, беля краставиците и ябълките, когато са от пазара. Живи сме.  ooooh!

# 62
Нали знаете в какви шайги по пазарите седят на земята плодовете и зеленчуците.  Като нищо може да ги припика някое куче...  Laughing

# 63
Да мия ги - задължително - сапун и топла вода. Като знам в какви мърляви касетки и помещения ги държат по пазарите и като си помисля колко плъха са минали по тях и са ги опишкали, докато са отлежавали някъде на склад  Sick

Е, за ягоди, малини и други подобни - много ясно че не ги мия със сапун. Тях обикновено оставям около половин час да постоят в съд с вода и след това плакна обилно на чешмата.

По добре да съм леко вманиачена, отколкото да се обзаведа с тения.

# 64
  • Добрич
Аз не мия със сапун.
Не въм виждала някой да го прави, не са ме научили така. Peace

Сега ще взема да се замисля..

# 65
# 66
  • Ямбол
Искам да си призная... като малък изядох немита круша... в тази моя постъпка ли да търся първопричините за всички мой отклонения...  newsm78
Само ако си я ял в час по български, когато са обяснявали за окончанието в множествено число.

# 67
 Tired    и с доместос ги поливам даже, за да са стерилни   #Crazy

# 68
Между другото току-що установих, че никога не съм мислила нито за плъхове, нито за тения във връзка с плодовете и зеленчуците. С вода ги измивам достатъчно добре и никога не ги мисля къде са били преди това, кой е стъпил върху тях и т.н. Още по-голям риск е да идеш на ресторант и ядеш там. А дори и никога да не идеш на ресторант, детето ти все някога ще се нахрани в стола на училището. Как ли ще са му измили там ябълката? Няма как всичко да ядем стерилно чисто - това е.

# 69
за първи път чувам някой да си мие плодовете и зеленчуците със сапун Shocked
мия ги само със вода,а на децата винаги ги беля,които позволяват

# 70
Искам да си призная... като малък изядох немита круша... в тази моя постъпка ли да търся първопричините за всички мой отклонения...  newsm78
Само ако си я ял в час по български, когато са обяснявали за окончанието в множествено число.

Peace

Май там беше...  Joy Hug

# 71
  • на брега на морето
Мия само с вода. А я ми кажете как стои въпросът с беленето и яденето на киви при вас.

А по темата - не ги мия със сапун, пускам ги в пералнята Crazy

rotfImbo

# 72
  • София
Някаква гордост долавям у вас, предизвикана от това, че ядете отрови и ... нищо ви няма Grinning

Да, ясно е, че все някога някъде ще хапне човек нещо не достатъчно добре измито. Но когато можеш да си спестиш по-голямата част от гадостите, не виждам защо не...Може би само за да кажа с достойнство - ям кални моркови направо от щайгата и НИЩО МИ НЯМА newsm44 Е, нема що Tired

Вижте сега, не става дума за мании. Аз точно пък съм последният човек, вманиачен на тема чистота и т.н. Но е сравнително елементарно да се осведомиш каква обработка минава вносните плодове на границата, както и да забележиш на пазара кашона с ябълките с кротко полегнал до него помияр Rolling Eyes

# 73
И аз съм само на топла вода ....

А я ми кажете как стои въпросът с беленето и яденето на киви при вас.

Беля кивито и ям тази част с мъхчето, останалото е за децата  Mr. Green

# 74

Беля кивито и ям тази част с мъхчето, останалото е за децата  Mr. Green
Пууу.. и аз така!Но мъхчето го изстъргвам с телена четка, за да се топи в устата после Peace

Общи условия

Активация на акаунт