Пролетни инициативи на ДБМ

• 7 427
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
antom ,
обиците мартенички много ми харесаха #Crazy

# 16
да се запиша да ви следя,пък дано да успея и с нещо да помогна

# 17
  • София
Здравейте!

Аз ще се включа във Великденският базар!
Макар и да е рано, вече съм готова с първите ми неща - зайчета! Към тях смятам да добавя и шарени яйца с някаква морковена тематика Wink Като съм готова ще показвам пак.

Хайде вие сте...

# 18
  • пловдив
Cattt  Shocked зайчетата са невероятни  smile3501

# 19
В Пазарджик също ще имаме благотворителен базар
Дата 26-27 март
Очакваме и тази година нашите мили работни пчелички да се включат Hug Hug Hug Hug

# 20
  • край Дунав
Във Видин също ще имаме великденски базар, както всяка година, разбира се! Обикновено се справяме сами, но не отказваме помощ, предвид изкушенията ,които предлагате/ Кат-нещата ти са на световно ниво/! Не сме обсъдили още датите, но вероятно ще са през Великата седмица. Ще ги напиша като се уточним с другите момичета.

# 21
Хей, и аз съм тук!
Антомче,откога не сме се срещали  Hug
Скорпи и ти както винаги си тук  Hug
Cattt,вече  ти похвалих зайците в др. тема. Какво да кажа като са прелестни  Hug
Абе на всички много  Hug
Не разполагам с много свободно време,ама колкото мога ще помогна за базара в Пазарджик.
Мисля да направя няколко  такива заека
Купила съм и двустранно цветни картони и мисля да пробвам  да направя кошнички.

# 22
  • пловдив
Ами аз се подвизавам както винаги на няколко фронта  Joy
правя си мартеници
http://antom.snimka.bg/hobby/2010-martenici.468079.17247719
и като ме хванат лудите минавам на  декупажче с великденски мотиви като тези магнитчета /снимани с тъп уред  Mr. Green/
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.17420569
mery_poppins1 много сладурски зайчета, както и всичките ти прекрасни кукли  smile3501 /и това че не сме се чували не значи че не си мисля редовно за теб и не те наглеждам какви ги майсториш по другите теми, доказателството сигурно утре ще го получиш  Joy /

# 23
Антомче, благодаря за вниманието и подаръците  Hug Много приятно ме изненада  Hug
Гледам,че конкуренцийка си ми станала с обиците и колието , а останалото намек за декупажа ли е   Laughing
И аз си мисля често за много от момичетата в декупажа, но в момента съм се самозомбирала с тези играчки и непрекъснато шия и още, и още, и още ...... Blush Като се запролети мисля да мина на декупаж и ще се срещаме по-често.
Във връзка с базарите, ако имаш път до Джъмбо, вземи ми пиши предварително .Ще съм ти благодарна да ми помогнеш с едни материали.

# 24
  • пловдив
ето и моите поставчици за яйца, които са от дискове и изрязани кори за яйца
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.17499306

# 25
Антоме, как успяваш бре човек? Все супер интересни неща правиш!
Мери попинс, Лили често пътува до Джъмбо и си поръчваме, пиши ми какво ти трябва ако не си писала до сега на Ването и ще ти вземем Hug А ти ший, страхотни неща правиш, много ми харесва твоето творчество! Радвам се, че пак ще ни помогнеш Heart Eyes

# 26
Даскалица Кукундрелова ,благодаря за предложението, ще се възползвам, защото днес моя мъж го пратих до Джъмбо, а той не намерил нищо.
Отделно продавачките са били ужасно некомпетентни и са останали очудени за нещата ,които той търси.
Направих 3 кошнички от цв. картон,но няма да правя яйца,та да ми кажете дали да направя още, ако някой иска да ги аранжира с яйца./ в действителност са по-хубави отколкото на снимката/

# 27
  • край Дунав
Антом, благодаря ти и в тази тема за прекрасните неща, които си ни пратила. Дами, всичко от последния линк на Ани е във Видин! Завиждайте благородно, защото и каузата е такава  Grinning

# 28
  • пловдив
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ЩАСТЛИВА ДА СЪОБЩЯ, ЧЕ ДНЕС НАЙ ПОСЛЕ ПОЛУЧИХМЕ РАЗРЕШИТЕЛНО ОТ ОБЩИНАТА

Базара стартира от утре 27.02 щанда ще се намира до стълбите на Централна поща от страната на Тримонциум
Ще трае 3 дни - до 01.03 включително

# 29
Антом, благодаря ти и в тази тема за прекрасните неща, които си ни пратила. Дами, всичко от последния линк на Ани е във Видин! Завиждайте благородно, защото и каузата е такава  Grinning
хич не ви завиждаме благородно да ви кажа Crazy
как ще я съблазняваме Антома за нашия базар не знам bowuu
Гледам корупция има - рушвети се дават, аууу! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт