Пролетни инициативи на ДБМ

• 7 431
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Даскалица Кукундрелова ,благодаря за предложението, ще се възползвам, защото днес моя мъж го пратих до Джъмбо, а той не намерил нищо.
Отделно продавачките са били ужасно некомпетентни и са останали очудени за нещата ,които той търси.
Направих 3 кошнички от цв. картон,но няма да правя яйца,та да ми кажете дали да направя още, ако някой иска да ги аранжира с яйца./ в действителност са по-хубави отколкото на снимката/

Яйца трудно толкова ще намерим, така или иначе ще имаме яйца декорирани, така че може да се предлага в комплект. Ако друго измислим като направим яйцата ще свиркам Hug

# 31
  • Пловдив
Честита баба Марта! Много здраве и късмет! Да сте бели и червени и винаги засмени!
Обявявам Мартенският ни базар за приключен. А резултата е 889.94лв. и 2 евро /от които 100лв. са от предварителна продажба на Ани, 100лв. дарение от Каспър, 112.04лв. от касата и 577.90лв. от оборот от масата/.
Искам да благодаря на всички които се включиха с подготовката и осъществяването на базара  bouquet Специални благодарности на всички продавачи, на всички купувачи, на Сава и Снежи за помощта, на Мишо, на Юлияна, също и на община Пловдив за мястото  bouquet
Благодаря ви! Благодарение на всички вас, ще успеем да зарадваме много дечица!  bouquet  bouquet  bouquet

# 32
Браво на Пловдив  Peace
Даскалица Кукундрелова , ама тези кошнички са малки.
Имах предвид да се сложи малко декор. трева и отгоре едно декорирано яйце.

# 33
  • Варна
Моля, отговорниците по градове да ми пратят ЛС с бройки и пощенски адрес за изпращане на стикери за Великденските базари
Не се притеснявайте да кажете бройката, която ви е необходима  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 10:46 от k_savova

# 34
ооооооооо, много се радвам, веднага пращам!

# 35
Браво на Пловдив  Peace
Даскалица Кукундрелова , ама тези кошнички са малки.
Имах предвид да се сложи малко декор. трева и отгоре едно декорирано яйце.

Ще помисля, за трева ще взема и ще декорирам, за яйца в момента няма.
Филца утре сигурно може вече да минеш да си го вземеш от кабинката на театъра Hug

# 36
Вторият Първомартенски Благотворителен Базар в Бургас приключи
Общо събраната сума от продажба на мартенички е
948 лв

Благодаря на всички творци, продавачи, купувачи!
Благодаря на всички, които ни подкрепиха!  

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 37
  • Русе
Поздравления за прекрасните резултати от базарите момичета smile3501 smile3501 smile3501

Искам да изкажа най-сърдечна благодарност на Антом,която отново ни помага за великденския щанд на предстоящия ни Благотворителен Карнавал в Русе.Благодаря ти мила,помоща ти е неоценима

# 38
Хайде и тук да покажа морковите със зайци

# 39
  • пловдив
mery_poppins1  Crazy направо ме  втрещи !  smile3501 Прекрасни са!
Въображението ти е недостижимо  omm

# 40
# 41
Огромни благодарности на k_savova
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Вчера пристигнаха стикерите в Бургас
  bouquet

Още веднъж благодаря ти Креми от името на всички   bouquet

# 42
  • Варна
Надявам се всички, които ми писаха да са получили стикерите вече, защото ги изпратих още на 12.03. препоръчани.

Успех на базарите  Hug

# 43
за жалост няма стикери Cry

# 44
  • край Дунав
И ние нямаме стикери /ще ги побъркам в пощата!/ , но за сметка на това имам моркови и зайци, кацнали върху им! Мери-връхтъ си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт