Asi/Гордата Аси - тема 24 - Всичко отначалото .....

• 63 171
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Release dates for
Güz sancisi (2009) More at IMDbPro »
advertisementCountry Date
Turkey  23 January 2009  
Germany  30 April 2009  
Greece  30 April 2009  

Гала представянето на филма е било на 23 януари 2009 - снимат още първия сезон на Аси , нали? И мислили да отидат ЗАЕДНО!!!

Втори сезон са снимали. newsm78
Мурат се жени на 20.06.2008 година.Вече е бил свършил 1-ви сезон.

# 46

така вече може
не е журналистка ,фен от форум ,разказва за посещението си на снимачната площадка,
в края на 6 страница е началото на това което сте копирали от 7 стр.

Момичето е разговаряло с Мурат.Пита го за Туба ,защо нямат заедно снимки,тогава отговаря -това пък откъде се взе.
За сърденето на гала вечерта на филма на Мурат и Берен.
Разговаряли са че ако и тя отиде там ,из пресата ще пишат разни работи /за нея и предишния и любовник -както и стана/,а филма ще остане на заден план.Казал е щеше да е по-добре ако не беше дошла на вечерта.Г-жа Томрис я е поканила и тя не могла да и откаже.
Според момичето което е разговаряло -проблем между тях няма.
Мурат казал за Туба -ние добре се разбираме ,тя е смного  чисто сърце и на галата дойде с добри намерения/от добронамереност/.

Виждате колко е объркано ,от това и вие се обърквате и започвате да си мислите ,фантазирате разни работи .
Аз не мисля като вас ,но това друга работа .Интересно ми като не знаете езика как ги изнамирате тези неща .
Аз намерих текст където казва че обича много жена си  и че разстоянието/това че са разделени / помежду им докато снима е било най трудното нещо за него.
Другото което е  не вярвам на нищо написано ,а само когато го чуя от устата на човека .

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 11:20 от sevi_nil

# 47

Знам , че съм я пускала тази снимка, но ми харесва да си мечтая и  я пускам отново в новата тема

Мурат казал за Туба -ние добре се разбираме ,тя е смного  чисто сърце и на галата дойде с добри намерения/от добронамереност/.

Което противоречи на предишната информация, че Мурат е бил много ядосан от присъствието на Туба и са влезли в конфликт!!!

Но Мурат е учуден на въпроса, че нямат общи снимки. Къде са тогава тия общи снимки?

# 48
Ето ви линк за клип пуснат 28.01.2010 от сериала Аси  и има коментарии по повод клипа и май новия сериал на Мурат.Севи може да погледне или Мишел за да кажат за какво коментират.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/asidemir-07/

# 49
рина

пак объркване ,предното което  1001 фен  бе сложил за превод е продължението на разказа на момичето което е посетило и разговаряло с Мурат на снимачната площадка,което после преведох .
това не е информация ,а разказ на фен .

Мурат не се чуди на въпроса за снимките ,а казва ---това пък откъде се взе /откъде ви хрумна /на въпроса на момичето защо нямате снимки заедно в списанията.

Спирам дотук с тези преводи,аз вместо да ви изясня нещата ,вие почвате други работи да си измисляте.
Не че ви се намесвам  де...

# 50
рина

пак объркване ,предното което  1001 фен  бе сложил за превод е продължението на разказа на момичето което е посетило и разговаряло с Мурат на снимачната площадка,което после преведох .
това не е информация ,а разказ на фен .

Мурат не се чуди на въпроса за снимките ,а казва ---това пък откъде се взе /откъде ви хрумна /на въпроса на момичето защо нямате снимки заедно в списанията.

Спирам дотук с тези преводи,аз вместо да ви изясня нещата ,вие почвате други работи да си измисляте.
Не че ви се намесвам  де...

О не, не спирай с преводите! Аз така се мъча, почти не разбирам нищо, добре, че сте вие та ни превеждате! Но мисля да оставим тая информация, тя е от фен - добре, ама е в някакъв блог и не е много правдоподобна  Peace

# 51
Здравейте момичета! Много объркано стана. Мурат женен, но иска да отиде с Туба на гала представянето. Естествено е тя да му откаже, ако е имало любов между тях, пък той набързо да се оженил. Томрис, приятелка на Туба не е сляпа, видяла е всичко и иска да им помогне и успяла да я склони. Мурат обиден, че отказва на него, а на други - не! Sad На мен обаче едни други въпроси и отговори не ми дават мира.
1. В списание пише, че Туба и Сами са се разделили, и малко след това опровергават. Ами ако те наистина не се срещат, нормално е да решат папараците, че са се разделили. И някой веднага опровергава слуха. Значи, може и да има смисъл да се подържа версията за връзка между двамата.
2. Режисьорът на "Аси" прави мюзикъл за Туба, в който тя ще пее и танцува за МУРАТ. Shocked Толкова ли се свършиха мъжките имена в Турция, че точно за него да пее.
3. Някой беше писал, че тя си е купила къща близо до неговата. Ако не е клюка, има причина за тази близост до къщата. Не вярвам това да е била най хубавата и подходяща къща!
4. Снощи вече ви писах за присъствието на родата на снимачната площадка и то след сватбата им.
 Аз лично имам много съмнения относно бързия брак на Мурат и всичко последвало след това. Пак търся под вола теле и докато не го открия  с ваша помощ, няма да се откажа да съпоставям факти и събития. Пък ако ще да греша на 100%.

# 52
Севи,
че нашата фантазия работи , така е, но моля не спирай да ни помагаш в изясняване на ситуациите. Hug Hug

# 53
Рина, благодаря ти за този колаж. Веднъж вече ти казах, че много ми харесва. Лично аз ще се радвам ако периодично се появява във форума.

# 54

А този дали ще ви хареса?- не съм негов автор, просто го ползвам за общото благо!

# 55
Севи,
благодаря за преводите,които правиш,аз също съм на мнение,че преувеличаваме и се хващаме за всяка сламка и търсим под вола теле,има голяма логика в превода,който ни представи.......а относно отговора на Мурат-това пък откъде се взе- аз го разбирам- какво значение имат тези снимки,това ли е на дневен ред....не е заинтересован.....допускам,че обича Б.....,но това не е пречка да има тръпка и към Туба- все пак тя е най-красивата и известна актриса в Турция и всеки мъж би я харесвал.
А отиването на Туба на гала представянето на филм на Мурат за мен говори,че се уважават и нямат проблеми....има още много да се разсъждава.......

# 56
Ако това което  всичките фенове на Аси-Демир искат  и  стане   Туба -Мурат ще се радвам и аз .

Рина
Ще се измъча,защото не мисля така както вие.
И вие знаете  Мурат не е Демир и Туба не е Аси.
Ще чакаме да видим какво ще покаже времето...
Не забравяйте че Сами е снимал сцените ,а на него какво ли му е било ?

# 57
Севи, благодаря ти за преводите  bouquet и затова, че ни приземяваш  Hug а и не ни се сърдиш, че се опитваме да се хванем за всяка несигурна клюка, за да си помечтаем за Муратуба.
Но какво да направим като сме обсебени... За себе си мога да кажа, че в началото се дразнех от желанието на някои момичета да ги вкарат в любовна история. Мислех, че се дължи на случката м/у Халит и Берг, казвах си- е ако се женят за всяка екранна партньорка какво ще стане! Но колкото повече гледах Аси, толкова повече се потапях в магията, която правят двамата на екран и вече не мога да се откъсна и мисълта, че са с различни партньори ми се вижда неестествена и противоречаща на логиката на живота.  Може би съм смешна, но всяка побликувана недомлъвка  за нещо м/у тях радва сърцето ми.  Embarassed

# 58
 lina_4, като теб мислим повечето от темата. Макар, че защо говоря от името на всички? - просто и аз се радвам за всяка новинка, която подсказва връзка извън филма между Мурат и Туба. Това е от магията на филма.

Попадала ли ви е снимката и може ли някой да преведе текста?

# 59
Севи, и аз мисля че Сами е бил голям мазохист, ако е бил много влюбен и е снимал през цялото време. Ама какво да се прави, хората сме различни.

Общи условия

Активация на акаунт